Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

O Rossi ήδη βρίσκεται στην Madonna Di Campiglio

O Valentino Rossi βρίσκεται ήδη από χθες στην Madonna Di Camiglio, όπου σε λιγότερο από τρεις ημέρες θα ξεκινήσει η πρώτη εκδήλωση της χρονιάς σε σχέση με το MotoGP. 
To Wrooom για 21η φορά, είναι η πρώτη παρουσίαση ομάδας και συγκεκριμένα της εργοστασιακής ομάδας της Ducati.

Ανεξήγητοι θάνατοι μονίμων στην Π.ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ και Π.ΝΑΥΤΙΚΟ- ξέρει κανείς κάτι??

erotima.jpgΜέσα σε διάστημα λιγότερο του μήνα συνέβησαν δύο πανομοιότυπα θανατηφόρα περιστατικά στην Πολεμική Αεροπορία και στο Πολεμικό Ναυτικό. Δύο μόνιμοι υπαξιωματικοί διακομίστηκαν στο 251 στρατιωτικό νοσοκομείο ο ένας και στο 401 ο άλλος με την ίδια ακριβώς αιτία. Εγκεφαλικό επεισόδιο. (Έχω όλα τα στοιχεία τους αλλά σε πρώτη φάση δεν θα ήθελα να τα δημοσιοποιήσω)!!!

Ρωσικά στρατιωτικά σκάφη πλέουν προς το συριακό λιμάνι


Τα πλοία του συγκροτήματος του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας, τα οποία ευρίσκονται στο ανατολικό τμήμα της Μεσογείου, πήραν κατεύθυνση προς το συριακό λιμάνι Tartous, που αποτελεί βάσει υλικοτεχνικής εξασφάλισης του Ρωσικού Στόλου.

Δημιούργησαν «εικονικό ουρανό» για το εργασιακό περιβάλλον

Μια εταιρεία στη Γερμανία δημιούργησε έναν «εικονικό ουρανό», ο οποίος καθιστά το εργασιακό περιβάλλον «αρμονικά φωτεινό», αντικαθιστώντας τους κοινούς ψυχρούς φωτισμούς που συναντάμε στα περισσότερα γραφεία.

O S.Loeb ενθουσιασμένος για το Monte Carlo

sebloebΤην Τρίτη στις 17 Ιανουαρίου ξεκινά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) και με το Θρυλικό Monte Carlo να επιστρέφει στο ημερολόγιο του 2012, ο S.Loeb αισθάνεται ευτυχισμένος που θα λάβει μέρος στον αγώνα της Πατρίδας του.


Μυστικά μέρη στη Γή όπως τα είδε το Google Earth! (VIDEO)


Δείτε το VIDEO...


Εκρηξη έριξε το Σινούκ που μετέφερε τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας


Το Β ΜΕΡΟΣ της έρευνάς μας: Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας – Ντοκουμέντα και στοιχεία που ανασύρουμε από τον βυθό του Αιγαίου και ένα κοινό στοιχείο με το ατύχημα του Falcon και του Γ.Κρανιδιώτη!

Οι χρωματιστοί λόφοι της Κίνας!

Perierga.gr - Σχηματισμοί DanxiaΗ πόλη Zhangye είναι μέρος της επαρχίας Gansu, στη βορειοδυτική Κίνα. Πριν από χιλιάδες χρόνια, ήταν μία από τις πιο πλούσιες πόλεις της χώρας αφού εξαιτίας του δρόμου του μεταξιού, χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο την επισκέπτονταν καθημερινά για να αγοράσουν και να πουλήσουν εκεί τα εμπορεύματά τους.

Η σωστή διατροφή θεμέλιο για μια υγιή παιδική ηλικία

babyΓια την καλή υγεία απαιτείται καλή διατροφή, ακόμη και για τα βρέφη. Η υγιής ζωή εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και την τακτική πρόσληψη ισορροπημένων, υγιεινών τροφών. Η συγκεκριμένη απαίτηση γίνεται όλο και πιο προφανής όσον αφορά τα παιδιά, συμπεριλαμβάνοντας πρόσφατα ακόμα και τα βρέφη.

Πρεμιέρα με Webber


Ο Αυστραλός θα οδηγήσει πρώτος το νέο μονοθέσιο της Red Bull για το 2012
Ένας μήνας απομένει για την έναρξη των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης της Formula 1.

Πως θα είναι τα κρουαζιερόπλοια στο μέλλον;

Όσοι έχετε ταξιδέψει με κρουαζιερόπλοιο μάλλον δεν θα το μετανιώσατε για την εμπειρία του πλωτού ξενοδοχείου που προσφέρει. Στις επόμενες εικόνες θα πάρετε μια ιδέα για το τι θα δούμε στο μέλλον!


Νεροχύτης-ενυδρείο για το μπάνιο σας


Ένας ασυνήθιστος νεροχύτης με ενσωματωμένο ένυδρειο προσφέρει μια γαλήνια ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας. Είναι ένα λειτουργικό ενυδρείο, με στεγανή δεξαμενή, βάση από ορείχαλκο με φινίρισμα χρωμίου σε έναν ολοκληρωμένο σιδηρόδρομο για την πετσέτα σας στο μποστινό μέρος του νεροχύτη.


Τα 16 περίπου tattoos του David Beckham's...


Ο Μπουτάρης αρνείται να γιορτάσει την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης


Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή», ο δήμαρχος της πόλης, Γ. Μπουτάρης, αναφέρει τα εξής: «Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο εορτασμός του 2012 πρέπει να ξεφύγει από το κλασικό μοτίβο των εθνικοαπελευθερωτικών ιαχών και να κάνει την πόλη γνωστή ανά τον κόσμο». Γιασπασπάν
ρε ....

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Οι μισθωτοί 500 ευρώ κι ο πρώην σύμβουλος του Παπανδρέου 9.000 ευρώ το μήνα!


Δεν είναι απλά σκάνδαλο, ξεπερνάει τα όρια της πρόκλησης. Ο άνθρωπος, που κρατούσε τα ηνία της χώρας επί δύο χρόνια και προσπαθούσε να μας πείσει για την πιστή εφαρμογή του μνημονίου, μα φυσικά ο Γιώργος Παπανδρέου, φέρεται να βόλεψε τον "πιστό του στρατιώτη", Κώστα Θέο, στη ΔΕΗ με μισθό πρόκληση, ύψους 9.000 ευρώ!...

Μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα με κυβερνητική απόφαση

Παγώνουν οι αυξήσεις που προβλέπει η συλλογική σύμβαση, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου .

Με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που προετοιμάζει η κυβέρνηση θα ανασταλεί η υποχρέωση των επιχειρήσεων να καταβάλουν την

To 45% των Ελλήνων 16-74 ετών δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ το Internet!


Μπορεί σε πολλούς από εμάς η ζωή χωρίς Internet να φαντάζει δύσκολη έως ακατόρθωτη, όμως σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Eurostat, περίπου 1 στους 4 Ευρωπαίους ηλικίας 16-74 ετών δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τo Internet, με το ίδιο ποσοστό στη χώρα μας να αγγίζει το 45%!

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Η βιασύνη της Εγνατίας Οδού να εισπράξει διόδια κόντεψε να στοιχίσει την ζωή σε οδηγό

Η βιασύνη της Εγνατίας Οδού να εισπράξει διόδια κόντεψε να στοιχίσει την ζωή σε οδηγό
Η προχειρότητα και η βιασύνη της Εγνατίας Οδού να εισπράξει διόδια κόντεψε να στοιχίσει την ζωή σε οδηγό ΙΧ, με Βουλγάρικες πινακίδες σήμερα το πρωί στα διόδια της Τύριας στη Θεσπρωτία!

To τέρας του Λοχ Νες είναι… παλίρροια


Βρετανοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι το τέρας του Λοχ Νες είναι ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο

Μια νέα ανατρεπτική θεωρία για το τέρας του Λοχ Νες ρίχνουν στο τραπέζι Βρετανοί ειδικοί. Όπως υποστηρίζουν δεν υπάρχει κάποιο μυστηριώδες ον που κινείται στην λίμνη αλλά ένα

Samsung Galaxy M με 4” Super AMOLED οθόνη


Βίντεο και φωτο από τη βουτιά του Απ. Γκλέτσου για το Σταυρό


Δες φωτογραφίες και το βίντεο με την βουτιά του δημάρχου Στυλίδας στα παγωμένα νερά...

Ο δήμαρχος Στυλίδας αποφάσισε να βουτήξει στα παγωμένα νερά για τον σταυρό θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα με τον ίδιο.


Dakar 2012: Ακυρώθηκε η 6η ΕΔ

Η 6η ΕΔ του Ράλι Dakar ακυρώθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών

Ο Μέγας Αλέξανδρος στη Φιγκαρό

Το Βασίλειο - το Έπος – Ο Μύθος
 
Ο Αλέξανδρος δεν γεννήθηκε στο πουθενά.
Ψάχνουμε μάταια για τον τάφο του, ξέρουμε όμως πού γεννήθηκε: στην Πέλλα, στο παλάτι του πατέρα του βασιλιά Φιλίππου της Μακεδονίας το 356 π.Χ.


Θηλυκός καρχαρίας γεννά χωρίς να έχει ποτέ ζευγαρώσει!


Το ενδιαφέρον επιστημόνων και ειδικών έχει προκαλέσει ένας θηλυκός καρχαρίας-ζέβρα που γέννησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αυγά...
από τα οποία μάλιστα γεννιούνται υγιέστατα...

Τα άγνωστα ζώα που ανακαλύφτηκαν το 2011

Τα άγνωστα ζώα του 2011 (4)
Παρά το γεγονός ότι 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι κατοικούν σε κάθε γωνιά του πλανήτη και μερικοί αιώνες επιστήμης ήταν αρκετοί για να καταγραφεί κάθε μορφή φυσικής ιστορίας, νέα όντα ανακαλύπτονται συνεχώς στη γη!

Σε... άδεια τοκετού ο Δήμος Οροπέδιου Λασιθίου

Πραγματικός πονοκέφαλος έχει πιάσει αυτόν τον καιρό το δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου Γιώργο Μηλιαρά, ο οποίος θα πρέπει να λειτουργήσει το δήμο του και να εξυπηρετήσει τους 2.500 δημότες του, σε μια ορεινή περιοχή με αντίξοες καιρικές συνθήκες, από τούδε και στο εξής με...

Απίστευτο: Zημιογόνα για τρίτη χρονιά είναι η ΕΤΑ!

Δικαστικές αξιώσεις ύψους 44 εκατ. ευρώ από τρίτους. Σύνολο υποχρεώσεων που ξεπερνά τα 200 εκατ. ευρώ. Και μια χαμένη δικαστική απόφαση, που στοίχισε περί τα 85,6 εκατ. ευρώ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ


Γ. Καρατζαφέρης: «Οι δανειστές μας ουδέποτε ζήτησε να κοπεί ο κατώτατος μισθός ή οι συντάξεις»
Μ. Δαμανάκη: «Οι δανειστές μας δεν απαιτούν την κατάργηση του κατώτατου μισθού»

Κατέρρευσε η αγορά αυτοκινήτου το 2011


Μεγάλη πτώση 31,3% κατέγραψαν στο σύνολο του 2011 οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα (η μείωση στα επιβατηγά αυτοκίνητα ανήλθε σε 30%), επιτείνοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σηφάκης 43 μήνες μετά…

Μετά από 641’ με τη φανέλα του Ολυμπιακού...
ο Μιχάλης Σηφάκης ενδέχεται να επιστρέψει στου Ρέντη για ν’ αποδείξει σε κάποιους εκεί ότι χειρίστηκαν λάθος την περίπτωση του πριν από 43 μήνες.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά!

Όλα εξελίχθηκαν κατά τον χαιρετισμό και ασπασμό του σταυρού από τα παιδιά που πριν κολύμπησαν για να πιάσουν τον Σταυρό. Με το που ανέβηκαν τα παιδιά “βουτηχτάδες” στην εξέδρα λίγο αργότερα ακολούθησε χαιρετισμός και ασπασμός του σταυρού, αλλά πριν

Τα Άγια Θεοφάνεια ή Άγια Φώτα


Τα Θεοφάνεια ή Θεοφάνια ή γιορτή των Επιφανείων ή Αγίων Φώτων είναι μια από τις μεγαλύτερες και αρχαιότερες γιορτές της Χριστιανοσύνης και η τρίτη και τελευταία εορτή του Δωδεκαημέρου, που ξεκινά με τα Χριστούγεννα. Γιορτάζονται στις 6 Ιανουαρίου και αναφέρονται στην Βάπτιση του Ιησού Χριστού και στην φανέρωση της Αγίας Τριάδας.
Η θεολογική σημασία της Βαπτίσεως του Ιησού Χριστού
 

Το Siri της Apple έβρισε Βρετανό ανήλικο


iphone 4s siri 1 Το Siri της Apple έβρισε Βρετανό ανήλικο Η μητέρα ενός 10χρονου αγοριού αναφέρει σοκαρισμένη τις ύβρεις που δέχθηκε το παιδί της από έναν διαφημιστή του iPhone 4S της Apple.
Η KimLe Quesne είπε ότι ο γιός της Charlie, είχε βγει για ψώνια με τον πατέρα του σε ένα τοπικό υποκατάστημα της Tesco.

Ο Παπαδήμος μπερδεύει τις “κόκκινες γραμμές” με τα “κόκκινα φανάρια”! Τέτοιον το έθος, τέτοιες κι οι πράξεις…

“…ἡ δ᾽ ἠθικὴ ἐξ ἔθους περιγίνεται,…”
 
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Ηθικά Νικομάχεια [1103α] (15)

Ο δοτός Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος στη συνεδρίαση του Υπουργικού είπε :

«Η δική μου κόκκινη γραμμή είναι η σωτηρία της χώρας και η διασφάλιση ενός ασφαλούς μέλλοντος για τους πολίτες της»

Έλεος! Ετοιμάζουν «κούρεμα» 75%!


Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες, όσον αφορά το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους. Ολοένα και αυξάνονται οι διαρροές που θέλουν να πηγαίνουμε σε ένα ακόμη μεγαλύτερο «κούρεμα», σχεδόν στα όρια εκείνου που πρότεινε αρχικά η Γερμανία και ουσιαστικά σήμαινε χρεοκοπία με άλλα λόγια…

Κρίση και κακοκαιρία βάζουν "φρένο" στις εκδρομές για τα Θεοφάνεια

Η κίνηση των αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, μέχρι και αργά το απόγευμα, ήταν σε ρυθμούς σχεδόν μιας «καθημερινής εργάσιμης» ημέρας.

Θαλάσσια φωτοκύτταρα θα εκμεταλλεύονται τον ήλιο και τα κύματα

 Θαλάσσια φωτοκύτταρα θα εκμεταλλεύονται τον ήλιο και τα κύματα
Ο Βρετανός βιομηχανικός σχεδιαστής Phil Pauley, δημιούργησε ένα ασυνήθιστο υβρίδιο φωτοκύτταρου το οποίο είναι σε θέση να αξιοποιήσει ενεργειακά τόσο τον ήλιο, όσο και το νερό.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Σαρώνει το ηλεκτρονικό τσιγάρο - Στους 200.000 οι χρήστες


Μπορεί η κρίση να μαστίζει την Ελλάδα και η καπνοβιομηχανία να βλέπει τους τζίρους της να καταβαραθρώνονται, ωστόσο υπάρχει ένας κλάδος που γνωρίζει άνθιση: το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Παρά τις διαμάχες των...

Πολύ επικίνδυνο το σκουλαρίκι στη γλώσσα


Τον κώδωνα του κινδύνου για τα σκουλαρίκια στη γλώσσα κρούουν οι ειδικοί, που ανακάλυψαν ότι το piercing μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο. Και αυτό επειδή το τρύπημα της γλώσσας μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση αποστημάτων στον εγκέφαλο, τα ...
οποία ενδέχεται να επιφέρουν το μοιραίο.

Στο φως προτομή Ελληνιστικής εποχής του βασιλιά της Στρατονίκειας, στην Τουρκία

Μία ανάγλυφη προτομή ηγεμόνα της Ελληνιστικής εποχής έφεραν στο φως οι ανασκαφές στην αρχαία Στρατονίκεια, κάποτε μεσόγεια πόλη της Καρίας και σήμερα στο χωριό στο χωριό Εσκιχισάρ της Τουρκίας στην επαρχία Μουγκλά.
Η προτομή έχει ύψος σχεδόν ενάμιση μέτρα και φέρει διακόσμηση με ......

Raly Dakar 2012, SS4: Όλα υπέρ του Peterhansel

Ο Γάλλος εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα του Al-Attiyah για να περάσει στην πρωτοπορία



Τον τρόμο έζησε καναλάρχης και η οικογένεια του....


Τον απόλυτο τρόμο έζησε γνωστός καναλάρχης και τα μέλη της οικογένειάς του! Οι ληστές εισέβαλλαν στο σπίτι του, ξυλοκόπησαν τον ίδιο και τη γυναίκα του και κράτησαν αιχμάλωτη την ανήλικη κόρη του και την ηλικιωμένη μητέρα του με σκοπό να τους αποκαλύψουν που είχαν κρυμμένα τα χρήματα και τα κοσμήματα.

Κριτήριο για τον υπολογισμό του φόρου και οι τραπεζικές καταθέσεις!!!


Το μακρύ χέρι του υπουργείου Οικονομικών και της εφορείας, γίνεται ακόμη μακρύτερο, καθώς αντιμέτωποι με άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών θα βρεθούν ένα εκατ. ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αφού οι καταθέσεις θα αποτελούν κριτήριο για την φορολόγηση τους!!!

Ο Ναός που περιστρέφεται, ο Ναός που δονείται!!


Το Ιερό του Απόλλωνα στην Ηλεία, αλλά και ο Δελφικός Ναός κρύβουν σύμφωνα με τους ερευνητές, κάποια αναπάντεχα μυστικά. Οι αρχαίοι Ελληνικοί Ναοί δεν ήταν τυχαία αρχιτεκτονήματα. Σίγουρα, δεν κατασκευάστηκαν μόνο για να στεγάσουν τη αρχαία λατρεία, αλλά και για να αποτυπώσουν την αρμονία του Σύμπαντος.


Μεταλλαγμένοι μεταξοσκώληκες μας φέρνουν κοντά στον Spiderman

Γενετικά τροποποιημένους μεταξοσκώληκες, ικανούς να παράγουν πολύ ισχυρό μετάξι, δημιούργησαν ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Γουαϊόμινγκ στις ΗΠΑ.
Ειδικότερα, οι επιστήμονες ενσωμάτωσαν στο παραγόμενο μετάξι των μεταξοσκωλήκων πρωτεΐνες από αράχνες, οι οποίες το καθιστούν πιο ελαστικό και ανθεκτικό.

Η ΑΕΚ έπαιξε μόνη της και έφερε ισοπαλία…- Δείτε το βίντεο του αγώνα

από: Λάμπρος Αρναούτογλου

Για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ η ΑΕΚ κατάφερε να φέρει ισοπαλία με την Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ και το 2012 δεν μπήκε καλά για την Ένωση .

Κρεβάτι Facebook [φωτο]

Κρεβάτι Facebook [φωτο]
Αν είστε ένας από εκείνους που περνούν ώρες ατελείωτες στο Facebook, τότε αυτό είναι το τέλειο έπιπλο για την κρεβατοκάμαρά σας! Ο Κροάτης σχεδιαστής Tomislav Zvonaric δημιούργησε το concept του FBed.

Η ανεργία σχεδόν δεν υπάρχει στην Γερμανία!

Την ώρα που η Ελλάδα, αλλά και οι χώρες της ευρωζώνης γενικότερα, τσιγαρίζονται από την κρίση και την ύφεση, με την  ανεργία να χτυπάει ταβάνι, η Γερμανία δεν καταλαβαίνει τίποτα!

Η τεχνολογία των αρχαιοελληνικών αγγείων στην υπηρεσία της αεροδιαστημικής βιομηχανίας

Θα μπορούσε η τεχνογνωσία των αγγειοπλαστών της αρχαίας Ελλάδας να αξιοποιηθεί προκειμένου τα διαστημικά σκάφη να θωρακιστούν αποτελεσματικότερα από τις τεράστιες εναλλαγές θερμοκρασίας; Με αυτό το θέμα, επιστήμονες από το αμερικανικό Ινστιτούτο Συντήρησης Γκέτι, το Εθνικό Ινστιτούτο Επιταχυντών του Στάνφορντ και την Aerospace Corporation, μελετούν τις χημικές ιδιότητες αρχαιοελληνικών αγγείων.

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στα Θεοφάνεια!


Κάτι μας λέει ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στα Θεοφάνεια. Στιγμές που θα μας θυμίσουν την 28η Οκτωβρίου. Βλέπετε η αγανάκτηση του κόσμου για τους πολιτικούς έχει φτάσει σε ακραία σημεία και πολλοί συναθρωποί μας δεν έχουν πλέον τίποτα να χάσουν. Χάσανε την δουλειά τους, χάσανε την περιουσία τους, χάσανε την αξιοπρέπεια τους.
Σύμφωνα με την Αρχιεπισκοπή 20.000...

ΠΑΟΚ… next generation!

ΠΑΟΚ… next generation!
Στο «αντίο» των Βιεϊρίνια, Κοντρέρας ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 τον Λεβαδειακό στην Τούμπα και πέρασε στην επόμενη μέρα με 9 Ελληνες στην 11άδα. Δύο γκολ, μία ασίστ ο Κλάους.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν συγκινησιακά φορτισμένο εξαιτίας των αποχωρήσεων των Κοντρέρας και Βιεϊρίνια, ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη με


1911-2011: Εκατό χρόνια σε 10 λεπτά (VIDEO)

1911-2011: 100 χρόνια σε 10 λεπτά | Otherside.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...