Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Formula 1: Αντίο το λογότυπο RENAULT στη LOTUS


H LOTUS-RENAULT το 2011 έκανε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα με τις 2 συνεχόμενες τρίτες θέσεις στους δυο πρώτους αγώνες τις χρονιάς. Οι τέσσερις όμως τελευταίοι αγώνες τις σεζόν ήταν καταστροφικοί με συνέπεια να συλλέξουν μόνο ένα βαθμό και τον Eric Boullier να δηλώνει για καταστροφική σεζόν.

Καλά πάω για Εθνική; Σκάσε και πλήρωνε...

Στο καλάθι των αχρήστων οδεύει η πολυδιαφημισμένη αλλά μόνο επικοινωνιακού χαρακτήρα μείωση του αντιτίμου των διοδίων για τους οδικούς άξονες που βρίσκονται υπό κατασκευή ή, καλύτερα, έχουν εγκαταλειφθεί από τους εργολάβους. Έτσι, οι οδηγοί θα συνεχίσουν να πλη­ρώνουν αδρά ακόμα και για την καρμανιόλα Κορίνθου - Πατρών, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται από μισή λωρίδα, ενώ οι μισοτελειωμένες γέφυρες χάσκουν πάνω από τα κεφάλια τους.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Το νέο TYPE-R;

H HONDA μέχρι τώρα δεν έχει αναφέρει κάτι με την αντικατάσταση του γνωστού TYPE-R, αλλά πολλά ακούγονται για την καυτή έκδοση του CR-Z όπου και επίσημα μπορεί να αντικαταστήσει το θρυλικό TYPE-R πλέον.

Ο Χάρος πέρασε ξυστά

O οδηγός περιμένει για το αναπόφευκτο αλλά τελευταία στιγμή το Φορτηγό……..
arr_ani_04e

Αλεξανδρούπολη: Σοβαρά τροχαία ατυχήματα

Το χάρο με τα μάτια της είδε στις 10:30 το πρωί μία γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός της στην Εγνατία οδό 100 μέτρα μετά τον κόμβο για το αεροδρόμιο.

Καλώδιο 3 σε 1 για iPhone

innergie-magic-cable-trioΓια να έχετε παντού συνδεσιμότητα για τις αγαπημένες σας σκευές apple και όχι μόνο, τότε το Innergie Trio Cable Magic θα είναι μάλλον η επιλογή σας. Είναι ίσως το καλύτερο 3 σε 1 καλώδιο που έχει παρουσιαστεί.

WRC: στη CITROEN ο Al-Attiyah

Al-Attiyah
Η CITROEN τελικά συμπλήρωσε το κενό του Peter Solberg με τον 40χρονο Al-Attiyah από το Κατάρ. Δεν θα μπορέσει να πάρει μέρος όμως στον πρώτο αγώνα της Χρονιάς το RALLY MONTE CARLO λόγο της συμμετοχής του στο Ράλι Ντακάρ, αλλά θα είναι παρών στη Σουηδία.

Η εφεδρεία απέτυχε έρχονται οι απολύσεις

dimosio
Για άλλη μια φορά το αλαλούμ που επικρατεί στο δημόσιο απέδειξε η εφαρμογή της εφεδρείας που ήθελε να εφαρμόσει η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Πλέον η τωρινή κυβέρνηση ζητά επιπλέον προθεσμία από την Τρόικα για μείωση 30.000 δημοσίων υπαλλήλων.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Αποκτήστε πάνω από 100 τραγούδια δωρεάν από την Google Music

google-music

Με την υπηρεσία Google Music μπορείτε πλέον να αποκτήσετε εκατοντάδες (σχεδόν) τραγούδια εντελώς δωρεάν, από διάφορους καλλιτέχνες όπως Joss Stone, Busta Rhymes, Modest Mouse κ.α.

To απόλυτο Gaming PC

Alienware_Aurora_R4
Για τους φανατικούς Gamers η DELL παρουσίασε το νέο gaming PC τους,  που έρχεται με τη μορφή του Alienware Aurora R4. Το Dell Alienware Aurora R4 στεγάζεται σε ένα κομψό σασί και τροφοδοτείται από το νέο δεύτερης γενιάς Intel Core i7-3000 σειρά, six-core CPU. Αυτή η CPU είναι  factory-overclocked και χρησιμοποιεί υγρό ψύξης και ενεργό σύστημα εξαερισμού που ενισχύουν την απόδοση.

Ένα ξεχωριστό ρολόι !

Click-Keypad-LEDw

Κάντε κλικ στο πληκτρολόγιο LED ρολόι και θα κάνετε τη διαφορά από τους άλλους. Δεν έχει μια οθόνη. Αντ 'αυτού, έρχεται με τη μορφή ενός πληκτρολογίου με ένα βραχιολάκι, που ταιριάζει σε εκείνους που τους αρέσουν τα προτοτυπα Gadgets.

Νέο μνημόνιο και επίσημα σε λίγο μνημόσυνο για την Ελλάδα

dnt

Όσοι ελπίζανε ότι τα βάσανα με το μνημόνιο-α τελείωσαν μάλλον θα πρέπει αναθεωρήσουν γιατί νέο πακέτο μέτρων θα λάβει μέρος σε λίγο, λόγο του νέου μνημονίου που θέλει να μας επιβάλει το ΔΝΤ, και όπως καταλαβαίνετε η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Επιστολή Ψωμιάδη στον Α. Σαμαρά

psomiadis



Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΑΥΡΙΟ

apergia
Φαρμακεία 24ωρη

Εικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία, εξήγγειλαν οι φαρμακοποιοί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι «για την υποβάθμιση της φαρμακευτικής περίθαλψης» και την «οικονομική ασφυξία στην οποία έχουν περιέλθει τα φαρμακεία».

Sony Ericsson Xperia Arc HD Nozomi

Sony-Ericsson-Xperia-Arc

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Γ. Μπουτάρης: Δεν μπορούμε να κάνουμε τα «στραβά μάτια» στο παρεμπόριο


Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης μετανάστες μικροπωλητές, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στις «διώξεις σε βάρος τους» από τη δημοτική αστυνομία.

Χωρίς πετρέλαιο έμεινε το Νοσοκομείο!


Με τα... μπουφάν εξετάζουν από το μεσημέρι της Παρασκευής τους κουκουλωμένους με κουβέρτες ασθενείς οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου!.
Αιτία η έλλειψη πετρελαίου, καθώς δεν πληρώθηκε εγκαίρως ο προμηθευτής εξαιτίας της ολιγοήμερης ασθένειας του επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς θέρμανση το νοσοκομείο και μάλιστα στην καρδιά του χειμώνα και υπό ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Γυαλιά που καταπολεμούν την “εποχιακή συναισθηματική διαταραχή”

reverse-sunglasses

Τα γυαλιά ηλίου όπως γνωρίζετε απωθούν το έντονο φως του ήλιου προστατευοντας και τα μάτια από τις βλαβερές συνέπειες αυτού. Τι θα λέγατε όμως για γυαλιά που κάνουν ακριβώς το αντίθετο;

Έως και 150.000 λιγότεροι στο Δημόσιο με ορίζοντα το 2015

troikagames

Και ναι τελικά είναι πραγματικότητα, το Δημόσιο συρρικνώνετε (θεωρητικά ακόμα) και μέχρι το 2015 ο στόχος είναι να μειωθεί κατά 150.000 λιγότερους. Αυτό βέβαια δεν δείχνει να είναι και πολύ εφικτό εάν πάρουμε σαν παράδειγμα την εφεδρεία σήμερα όπου το ποσοστό ολοκλήρωσης παραμένει εξαιρετικά χαμηλό.

Ο ΟΤΕ παρουσιάζει νέα online υπηρεσία

ote

Οι πελάτες του ΟΤΕ θα έχουν μια νέα υπηρεσία «Online Ενεργοποίηση Ψηφιακών Ευκολιών» εμπλουτίζοντας τις online υπηρεσίες (My e-services). Με την νέα υπηρεσία θα μπορούν όλοι γρήγορα και εύκολα να αλλάζουν τις ψηφιακές ευκολίες που τους δίνει ο πάροχος.

Συλλήψεις για εμπορία όπλων στην Καλλιθέα

silipsi

Τέσσερις αλβανοί συνελήφθησαν χθες στη Καλλιθέα με την κατηγορία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση του Ν. «περί Όπλων». Την ίδια ημέρα συνελήφθη και μια αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, για συνέργεια.

Δεν έχετε ανοιχτήρι για μπύρα ; κανένα πρόβλημα ! -VIDEO-


Για όσους βρεθούνε στην εξαιρετικά δύσκολη θέση να μην μπορούν να απολαύσουν την αγαπημένη τους μπύρα, κανένα πρόβλημα! αφήστε το iPhone να φροντίσει για σας!

Δείτε το VIDEO που ακολουθεί.

Ο S. Vettel παράλαβε το τρόπαιό του

svettelawards
Μετά από μια ονειρική χρονιά φέτος στη Formula 1 ο Γερμανός S.Vettel παρευρέθη στο  Νέο Δελχί της Ινδίας για να παραλάβει το πολυπόθητο τρόπαιο από τον πρόεδρο της FIA,Jean Todt. Αντίστοιχα η Red Bull Racing Team Principal και ο Christian Horner παρέλαβε το τρόπαιο Κατασκευαστών για το 2011 από τον Bernie Ecclestone.

Σεισμός στο Μεξικό - update -

IntensityMap

Τελικά ο σεισμός στο Μεξικό ήταν στους 6,7 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ. Ο σεισμός, που έπληξε την δυτική πολιτεία του Guerrero Στις 19:47 τοπική ώρα (1:47GMT), ήταν έντονα αισθητός στην Πόλη του Μεξικού.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Βροχή τα ευρώ στο Γάμο της κόρης του Σπυρόπουλου

rspyropoulos

Αυτό σημαίνει να περνάει ο λαός κρίση, όπως πχ τον Κο Σπυρόπουλο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ και διοικητής του ΙΚΑ όπου σε ένα από τα πιο ακριβά κτήματα γιορτάστηκε ο Γάμος της κόρης του.

KTM Duke 690 2012

KTM Duke 690

Η ΚΤΜ με τον “Δούκα” έχει κάνει φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, και καθόλου άδικα βέβαια αφού για αυτό συμβάλει η ιδιαίτερη σχεδίαση μαζί με τα οδηγικά χαρακτηριστικά που έκανε τον Κόσμο να το αγαπήσει.

Θέλουμε ελεύθερες εκλογές και όχι επανάσταση λένε πολίτες στη Ρωσία

elrussia2
Μεγάλη έκταση δείχνουν να παίρνουν οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε θερμοκρασίες κατάψυξης στη Ρωσία, με τους πολίτες στους δρόμους κατά χιλιάδες να διαδηλώνουν για την νοθεία που επετεύχθη στις εκλογές, με αποτέλεσμα η «Ενωμένη Ρωσία» του Β.Πουτιν να επικρατήσει ξανά.

Τρίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη από την ΑΔΕΔΥ


Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου από τις 12.00 π.μ. και ως τη λήξη του ωραρίου, τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας κήρυξε η ΑΔΕΔΥ κατά των μέτρων της Κυβέρνησης.

Σεισμός 6,5 βαθμών στο Μεξικό

IntensityMap

Το Μεξικό επισκέφτηκε ο εγκέλαδος σήμερα το πρωί συγκλονίζοντας τη μεξικανική πολιτεία Γκερέρο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 19.47 (τοπική ώρα, 3.47 ώρα Ελλάδας).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...