Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΧΡΥΣΑ ΣΚΑΘΑΡΙΑ (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη φωτιά στο Καπανδρίτη


Σε εξέλιξη βρίσκετε αυτή τη στιγμή πολύ μεγάλη έκταση πυρκαγιάς στην περιοχή των Αιφιδνών και οικισμοί στο Κρυονέρι και Δροσοπηγή κινδυνεύουν από τις φλόγες και ενδέχεται να εκκενωθούν.

Η κυβέρνηση ξαναδίνει τα έργα στους ίδιους εργολάβους που τα αναλαμβάνουν πάντα!

Η κυβέρνηση ξαναδίνει τα έργα στους ίδιους εργολάβους που τα αναλαμβάνουν πάντα!

Τέλος στο κατασκευαστικό «θρίλερ» στο πέταλο του Μαλιακού κόλπου επιχειρεί να δώσει το υπουργείο Υποδομών και Ανάπτυξης, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός, κ. Στ. Καλογιάννης υπέγραψε την υποκατάσταση της υπαχθείσης στο άρθρο 99, ΑΤΤΙΚΑΤ με την κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ-ΤΕΡΝΑ (Μπόμπολας, Κάμπας), η οποία θα αναλάβει να ολοκληρώσει το πολύπαθο έργο.

Φερέιρα: «Στόχος ο τίτλος»!

Φερέιρα: «Στόχος ο τίτλος»!

    Από τον κίνδυνο της διάλυσης, στην επιβίωση, τη σταθερότητα, τις μεταγραφές και την προσπάθεια μέσα στο γήπεδο! Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα ξέρει πως το «τριφύλλι» ξεκινάει έναν... αγωνιστικό «Γολγοθά», αλλά στοχεύει πάντα στο καλύτερο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως δήλωσε, στόχος του Παναθηναϊκού είναι η κατάκτηση του τίτλου!

    Το σόι μου μέσα (στη βουλή) ...


    Πότε είχε πάρει χρυσό ο Μελισσανίδης; Το 96’ στην Ατλάντα δεν ήταν; Ε, ο εγκέφαλός μου κατάφερε να αποθηκεύσει μια δήλωσή του από εκείνη την εποχή: Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει σε μια συνέντευξή του πως μάλωσε με τον τότε φαντάρο αδερφό του, επειδή...

    ΒοFA: Πέντε πράγματα μπορεί να πάνε στραβά στην Ελλάδα


    «Το βασικό σενάριο είναι ότι η Ελλάδα αντέχει», σημειώνει σε ανάλυσή της η Bank of America(BoFA), συμπληρώνοντας ότι η επιτυχής ολοκλήρωση της εξέτασης της οικονομίας από την τρόικα παραμένει το βασικό σενάριο.

    O Head ευχαριστεί την Renault

    Η Ριζική βελτίωση της Williams φέτος, μετά από τους πέντε βαθμους και την πανωλεθρία του 2011, έχει πολλά να κάνει με τη Renault. Αυτή είναι η άποψη του πρώην συνιδιοκτήτης και επικεφαλής τεχνικού Patrick Head της διάσημης βρετανικής ομάδας, ο οποίος πλέον ασχολείται με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των Grove-made αυτοκίνητων.

    Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

    H διάκριση των εξουσιών ως "ταφόπλακα" της προστασίας των προσωπικών δεδομένων

    1. Μια πολύ καλή ιδέα
    Η διάκριση των εξουσιών αποτελεί μια κεντρική πνευματική κατάκτηση της εποχής του Διαφωτισμού, αρχικά ως μια πολιτικοφιλοσοφική απάντηση στον κίνδυνο της υπερσυγκέντρωσης ισχύος στα χέρια του ηγεμόνα. 
    Ο διαχωρισμός της εκτελεστικής από την νομοθετική και την δικαστική εξουσία αποτελεί σε κάθε

    Τι χαρτί μετέφερε η Τράπεζα της Ελλάδος από την Ιταλία;


    Σοβαρά ερωτήματα και συνειρμοί προκαλούνται από ένα περίεργο φορτίο που πέρασε πριν τρεις εβδομάδες στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου στο Superfast 11 από Ανγκόνα για Πάτρα μεταφέρθηκε χαρτί που είχε παραγγελθεί από την Τράπεζα της Ελλάδας. Γύρω από

    iTypewriter, κάνε το iPad σου γραφομηχανή



    Ονομάζεται iTypewriter και όσο τρελό και αν ακούγεται, είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο κύριος Austin Yang, ένας product design και mechanical engineering student, στο Edinburgh College of Art στην Σκωτία,

    Πήγαν να κλέψουν τα ζώα και πυροβόλησαν τον κτηνοτρόφο!

    ή  έ  ώ  ό  ό!Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε ορεινή περιοχή του Ηρακλείου όταν ζωοκλέφτες άνοιξαν πυρ σε βάρος 42χρονου κτηνοτρόφου με αποτέλεσμα ο τελευταίος να ......

    Ο λαός ζητεί συνέπεια και σθένος.!


    Ο χαρακτηρισμός των περικοπών μισθών και συντάξεων από τον κ. Σαμαρά, ως «λάθος συνταγή» και η προεκλογική υπόσχεσή του ότι θα επιδιώξει την επαναδιαπραγμάτευση των Μνημονίων, για την ελάφρυνση του Λαού, είχαν δώσει στους Έλληνες, που τον έφεραν στην εξουσία, την ελπίδα καλυτέρων ημερών.

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ... ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ! (ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

    ert
    Στρατιές ολόκληρες μπαίνουν στην ΕΡΤ. Δείτε τις προσλήψεις που ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο:

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...