Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Δες πως μπορείς να φτιάξεις την δική σου κρέμα νύχτας

night-cream
Κρέμα νύχτας για κανονικές επιδερμίδες:
1 ασπράδι αυγού
1/2 της κούπας ελαιόλαδο

Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

ΕΞΠΡΕΣ: "Προσχέδιο... δεσμεύσεων για διαρθρωτικές αλλαγές".
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "με στόχο να υπάρξει προσχέδιο δεσμεύσεων από την ελληνική κυβέρνηση στη συνεδρίαση του Eurogroup τη Δευτέρα για τη νέα δανειακή

Οι φάροι.........το άσβεστο φως που καθοδηγεί.......


Μια βόλτα στους φάρους της Ελληνικής Γης είναι συναρπαστική. Και όταν η βόλτα

Ο μυστήριος κόσμος των ονείρων

Οι άνθρωποι από την αρχαιότητα είχαν διάφορες πεποιθήσεις σχετικά με τον ονειρικό κόσμο και τη σπουδαιότητα του. Σήμερα,  επιστήμονες από όλο τον κόσμο που ερευνούν τα μυστικά του εγκεφάλου, πιστεύουν πως έχουν φτάσει ακόμα πιο κοντά στο αίνιγμα των ονείρων.

Ρωσικοί δορυφόροι νότια της Κρήτης για πετρέλαια !

Ρωσικοί δορυφόροι "σκανάρουν" νότια της Κρήτης για πετρέλαια
Ρωσικός πολυφασματικός δορυφόρος, πιθανότητα τύπου Condor, (o πρώτος εκτοξεύθηκε το 2008 και "σκανάρει" περιοχές με υψηλού ενδιαφέροντος γεωλογικά στοιχεία) πρόκειται να περάσει αύριο επάνω από την Ανατολική Μεσόγειο, με εστιασμένους τους φακούς του στην Κρήτη.

"Δεν υπάρχουν" αυτές οι Κινέζες βολεϊμπολίστριες...! (VIDEO)

Δεν ξανάγινε! 
Oι συνεχείς επιτυχημένες αμυντικές προσπάθειες των παικτριών και των δύο ομάδων βόλεϊ της Κίνας, δημιούργησαν ένα μοναδικό ρεκόρ διάρκειας ενός πόντου σε αγώνα βόλεϊ. Επί δύο ολόκληρα λεπτά οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να σκοράρουν αλλά μάταια.

Ενας περίπατος μέσα στο ουράνιο τόξο..

rainbow panorama - 1
Η διάσημη Ισλανδή καλλιτέχνις Olafur Eliasson δημιούργησε έναν φωτεινό κυκλικό

Τελικά πόσο δωρεάν είναι η εκπαίδευση?

Χρόνια τώρα, οι φοιτητές φωνάζουν για καλύτερη παιδεία στα πανεπιστήμια. Βγαίνουν στους δρόμους, ζητώντας τα αυτονόητα. Καλύτερες εγκαταστάσεις στις σχολές, υποδομές, δωρεάν σίτιση, χώρους στέγασης των φοιτητών που προέρχονται από επαρχία, βιβλία κλπ…Γιατί η μόρφωση πρέπει να είναι ελεύθερη και προσιτή σε κάθε νέο παιδί που θέλει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.

ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΦΥΛΑ;

Μέχρι στιγμής ήξερα ότι τα φυλά είναι δυο. Άνδρας και γυναίκα.Όμως η google και το youtube έχουν διαφορετική άποψη. Υπάρχει και τρίτο φύλο.

Οι ακαθαρσίες δεν σκεπάζονται με άλλες ακαθαρσίες

Μια απο τις λειτουργίες των  ζωντανών  οργανισμών  είναι και η  αφόδευση.

Έτσι και   το  πολιτικο- οικονομικό κατεστημένο (πολιτικοί , τραπεζίτες,πετρελαιάδες, καναλάρχες κ.α) που πλέον  δεν  μπορεί να κρύψει   ότι  ανέκαθεν  λειτουργούσε   σαν ένας ζωντανός οργανισμός, είναι υποχρεωμένο  να ακολουθήσει αυτή  την  ...νομοτέλεια  της φύσης.

Οι τελευταίες ημέρες του ευρώ;

τελευταίες ημέρες του ευρώΕίναι πρόδηλο πως έχουμε εισέλθει στις τελευταίες ημέρες του ευρώ, όπως τουλάχιστον το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα επισημαίνει η Credit Suisse στην νέα της έκθεση, αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα και την διάλυση της ευρωζώνης, αλλά σίγουρα σημαίνει ότι θα συμβούν κάποια πραγματικά εντυπωσιακά γεγονότα….

Τα τρακτέρ στους δρόμους


Στους δρόμους βγαίνουν και πάλι οι αγρότες από την προσεχή Δευτέρα, ξεκινώντας κινητοποιήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο, οι οποίες και θα κορυφωθούν στις 4 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη διεξαγωγή της 24ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων «Agrotica» (1-5 Φεβρουαρίου).

Αποτέλεσμα Σατανισμού τα πορίσματα Πεπόνη και Μουζακίτη!

Αποτέλεσμα Σατανισμού τα πορίσματα Πεπόνη και Μουζακίτη!
Φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το ΠΑΣΟΚ δείχνουν τους οικονομικούς εισαγγελείς να συντάσσουν ενοχοποιητικούς φακέλους και παραπομπές κατά τη διάρκεια σατανιστικών τελετών!

Ένα ακόμα σοκ στην υπόθεση των καταγγελιών για την τεχνητή διόγκωση...

Πώς η Γερμανία επωφελήθηκε από την ελληνική κρίση


Σαν από μηχανής Θεός για την ενίσχυση των γερμανικών εξαγωγών και την τόνωση της ανάπτυξης στη Γερμανία, λειτούργησε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, καθώς μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε ό,τι δεν πέτυχαν επί διετία τα σκληρά γερμανικά μέτρα αντιμετώπισης της ύφεσης.


Άνοιξε ο δρόμος του Ειδικού Δικαστηρίου για ΓΑΠ- Παπακωνσταντίνου


Ο  οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης που ερευνούσε την υπόθεση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), μετά από καταγγελίες μελών  της  για παραποίηση των στοιχείων του ελλείμματος του 2009,  διαβίβασε  τον φάκελο στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

MERCEDES A CLASS Hatch 2012

Mercedes_A_2012
Ο καιρός πλησιάζει για την παρουσίαση ίσως του καλύτερου μικρομεσαίου που έχει

Renault Clio: Best Seller για το 2011 στην Γαλλία


Το Renault Clio ήταν το best-seller της Γαλλίας το 2011 (158.006 ταξινομήσεις).

Στα χνάρια της Σ. Κρόφορντ η 10χρονη κόρη της,


Αριστερά η Σίντι Κρόφορντ και δεξιά η 10χρονη κόρη της Κάια Τζόρνταν Γκέρμπερ στην πρώτη διαφημιστική καμπάνια YoungVersace

lidl...Επαψαν να δέχονται cents;


Ενα περίεργο περιστατικο έγινε πριν λίγο στο lidl της Λυκόβρυσης, πρωην Aldi.
Ενας μετανάστης από αυτους που ζητιανευουν στα φαναρια πήγε στο ταμειο με ένα ψωμί και ένα παριζάκι και πλήρωσε με κέρματα των 1, 2, 5 και 10cent.

Φωτοβολταϊκά πάνελ thin film: νέο ρεκόρ απόδοσης 14,4% από First Solar

 
Το νέο ρεκόρ απόδοσης φωτοβολταϊκού πάνελ λεπτού υμενίου έθεσε η αμερικανική εταιρεία First Solar Inc., ηγέτης στον κλάδο thin-film.


Έλληνες δημιούργησαν βιντεοπαιχνίδι κατά της θανατικής ποινής


Το βιντεοπαιχνίδι «Amnesty- The Game» δημιούργησαν αφιλοκερδώς για τη Διεθνή Αμνηστία 18 Ελληνες προγραμματιστές, μουσικοί, γραφίστες, σχεδιαστές και κειμενογράφοι, μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Δημιουργών Λογισμικού Ψυχαγωγίας, με στόχο την στήριξη της εκστρατείας της Διεθνούς Αμνηστίας για την κατάργηση της θανατικής ποινής.

Στον αέρα 200.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις που ηλεκτροδοτούνται από ιδιωτικές εταιρείες;


Οι εταιρείες Εnerga και Hellas Power πούλησαν τις μετοχές τους σε ρωσοαραβικό fund με την επωνυμία Worldwide Energy και με έδρα τη Σαουδική Αραβία ενώ έχουν χρέη τόσο προς τη ΔΕΗ όσο και προς τον ΔΕΣΜΗΕ. Τι λεει στο Newsit η εκπρόσωπος των εταιρειών.


Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Υφεση -αθροιστικά- 20% και 1 στους 4 άνεργος!

Μακραίνουν οι σκιέςΤου ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΑ

Ενα στα 5 ευρώ θα «χάσει» η ελληνική οικονομία από την τρέχουσα κρίση. Και ενώ οι συνθήκες προοιωνίζονται «ισπανικά ποσοστά ανεργίας», ο «ελληνικός Στρατός προμηθεύεται (και) εσώρουχα από την Κίνα».

Αυτό είναι το παράξενο αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό στη Ναμίμπια...


Τον Νοέμβριο του 2011 στην αφρικανική χώρα της Ναμίμπια έπεσε από τον ουρανό ένα παράξενο αντικείμενο με σφαιρικό σχήμα.
Οι αρχές εξακολουθούν να αναζητούν τι ακριβώς είναι, αλλά χωρίς επιτυχία. Πρόσφατα μάλιστα στράφηκαν για βοήθεια προς.......

«Σύγκρουση» στην Ιταλία για τα κλειστά επαγγέλματα


Σήμερα το πρωί στις δέκα άρχισε το υπουργικό συμβούλιο που αναμενόταν να δημοσιοποιήσει, μέχρι το μεσημέρι, τις σχετικές αποφάσεις. Η αντίδραση των οδηγών ταξί και των ιδιοκτητών πρατηρίων βενζίνης προκάλεσε την αναβολή της παρουσίασης του οριστικού πακέτου....

Πολυεθνικές: Οι δυνάστες του πλανήτη


Σίγουρα έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές γιατί υπάρχει τέτοια χαοτική διαφορά ανάμεσα στο βιωτικό επίπεδο των ανθρώπων της δύσης και των ανθρώπων της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής.
Μα φυσικά για να πλουτίζουν οι πολυεθνικές!Ας πάρουμε παράδειγμα την apple, την εταιρεία του μακαρίτη του Steve Jobs όπου όταν πέθανε οι απανταχού gadgetάκηδες του πλανήτη είχανε γεμίσει το ίντερνετ με εικόνες και ''σοφίες'' του.

Ενεπλάκη σε επεισόδιο με φωτορεπόρτερ η Ελένη Μενεγάκη;


Σε θερμό επεισόδιο ενεπλάκη, όπως αναφέρει ο φωτορεπόρτερ που προσπάθησε να την απαθανατίσει τη στιγμή που έβγαινε από γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων...
την περασμένη Τρίτη, η Ελένη Μενεγάκη.

Monte Carlo 3η ημέρα: Πήρε ανάσα ο Sordo

Ο Sebastien Loeb είναι άνετα πρώτος και ο Dani Sordo πήρε ανάσα στη 2η θέση

Συνέβαλαν ποδοσφαιριστές για σεξουαλική επίθεση

podosfairistes
Αίσθηση προκάλεσε η είδηση της σύλληψης έξι ποδοσφαιριστών, για τη συμμετοχή τους σε σεξουαλική επίθεση. Τι ανέφερε η κοπέλα για την επίθεση που δέχτηκε; 



Και ο Αντώνης Κανάκης θύμα των τοκογλύφων - εκβιαστών της Θεσσαλονίκης


Και ο Αντώνης Κανάκης είχε πέσει στα δίχτυα της σπείρας των εκβιαστών τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης καθώς το 4ο παρακλάδι του κυκλώματος τον υποχρέωνε να πληρώνει χρήματα για προστασία του μπαρ που διατηρεί στη Χαλκιδική....

Εγκαταλείπουν το... σκάφος – Παραιτήθηκε απ' την ΑΕΚ ο Κωνσταντινίδης

Παρελθόν από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ αποτελεί από την Παρασκευή ο πιο στενός συνεργάτης του Σταύρου Αδαμίδη, Γιώργος Κωνσταντινίδης. Ενοχλήσεις ο Μανωλάς – Πάει Κρήτη ο Καράμπελας


Παράξενοι ήχοι από τον Ουρανό. Μήπως κάποιο πείραμα? (VIDEO)

Πολλοί μιλούνε για UFO άλλοι για φυσικά φαινόμενα και σε κάποιους η φαντασία τους οργιάζει!. Τι πραγματικά όμως συμβαίνει με αυτό το φαινόμενο (αν είναι αληθινό βέβαια) και τι εξηγήσεις μπορεί να δοθούν?

Δείτε το VIDEO…

Ο πόλεμος στο ίντερνετ ξεκίνησε...


Η περίφημη ομάδα χάκερς με το όνομα «Anοnymous» έκανε πράξη αυτό που «απειλούσε» καιρό πως θα κάνει και έφερε τα πάνω-κάτω στον κόσμο του διαδικτύου για πολλές ώρες.
Το βράδυ της Πέμπτης στις ΗΠΑ (σε ζώνη prime time), οι «Anonymous» χτύπησαν τις ιστοσελίδες του FBI, του Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, καθώς και πολλές ιστοσελίδες της βιομηχανίας του θεάματος  όπως είναι η.........

Ρόδος: Το 'πε και το 'κανε - Έβαλε φωτιά στο τουρκικό προξενείο!

Τοιχοκόλλησε ένα απειλητικό σημείωμα και λίγες ώρες αργότερα έκανε πράξη τις απειλές του - Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το πρόσωπό του...

 

Τι αλλάζει από την 1η Φεβρουαρίου στο επίδομα ανεργίας

anergiaΘα χάνουν, από την 1η Φεβρουαρίου και μετά, το επίδομα ανεργίας όσοι άνεργοι δεν εμφανίζονται στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, δεν ανανεώνουν τα δελτία ανεργίας τους και δεν επιδεικνύουν τα δικαιολογητικά τα οποία έχουν καθοριστεί ως αποδεικτικά της κατάστασης της ανεργίας τους.

H έξοδος του Jari-Matti Latvala στην 4η Ε.Δ.

Στο επόμενο VIDEO θα δείτε την έξοδο από τον δρόμο που είχε ο Jari-Matti Latvala με αποτέλεσμα να χάσει την πρώτη θέση και κάθε διεκδίκηση για ένα καλό πλασάρισμα στο Ράλι MONTE CARLO


Αστρολογικές προβλέψεις για το 2012


Android (cooked) ROM 3 σε 1 για HTC HD2 από το xda

Htc ROMΈχει αναρτηθεί εδώ και μερικές ημέρες από το forum του XDA μια πολύ ενδιαφέρουσα ROM που αφορά το ακόμα επίκαιρο HTC HD2. Όσοι ασχολούνται με το συγκεκριμένο κινητό αξίζει να δοκιμάσουν την νέα (Cooked) ROM και σίγουρα το αποτέλεσμα δεν σας απογοητεύσει!

Έτσι παρακολουθούν χιλιάδες τηλέφωνα ιδιωτών!

(του Σπύρου Τρίψα)

O «Μεγάλος Αδελφός» ζει και βασιλεύει. Χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίες και αποστολές μηνυμάτων βρίσκονται καθημερινά στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ, στο όνομα της εθνικής ασφάλειας. Με αυτή την κάλυψη, ωστόσο, παρακολουθούνται πολιτικοί, επιχειρηματίες και ιδιώτες, για άλλους λόγους και όχι βέβαια «εθνικούς».

Γιατί δεν ξεσηκωνόμαστε ακόμα;

[-σ.σ.netakias - Είτε συμφωνεί κάποιος, είτε διαφωνεί, με τα γραφόμενα του Σοφιστή, αυτό που όλοι καταλαβαίνουμε είναι ότι οι "Αγορές" είναι επαγγελματίες. Εχουν περάσει από δεκάδες χώρες, αλλού επιτυχημένα, αλλού αποτυχημένα, αλλά δεν είναι χθεσινοί. Σε κάθε τι που κάνουν, έχουν επιστήμονες, χρήματα, πανεπιστήμια, ΜΜΕ που αναλύουν καθε τους κίνηση, επιλέγουν τα κατάλληλα πρόσωπα, είτε άμεσα (ΓΑΠ, Παπαδήμο, Βενιζέλο,Παπακωνσταντίνου) είτε έμεσα προθύμους (Πάγκαλος, Παπούλιας, Λοβέρδος κτλ.), είτε αφελείς "χρήσιμους ηλίθιους"" (ΛΑΟΣ, Εκκλησία κτλ.) και δρουν βάση σχεδίου. Το κυριότερο έχουν το χρήμα, εμείς είμαστε μικροί και λίγοι τρελοί, αλλά ποιος είπε ότι κι οι λίγοι δεν άλλαξαν κάτι στην Ιστορία.  Το μέσον (διαδίκτυο) είναι ακόμη στην νηπιακή ηλικία. Οψόμεθα.-]

ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ


Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση ανάθεσης κατασκευής του τεχνητού αποτρεπτικού εμποδίου (φράκτης) στον Έβρο, μεταξύ της αρμόδιας Διεύθυνσης Τεχνικών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και της αναδόχου για την εκτέλεση του...

Πολίτες με "υψηλές" διασυνδέσεις στο κύκλωμα τοκογλυφίας

Πολίτες με υψηλές διασυνδέσεις στο κύκλωμα τοκογλυφίαςΒοά από χθες η Θεσσαλονίκη μετά την εξάρθρωση τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων, με...
μέλη πολίτες «υπεράνω πάσης υποψίας»…
Τα πιο «βαρβάτα» ονόματα του κυκλώματος είναι ο επικεφαλής της διεύθυνσης ειδικών υποθέσεων...

Δουλειά σε χιλιάδες ανέργους στην Κρήτη!

Δουλειά σε χιλιάδες ανέργους στην Κρήτη!
Μία «ανάσα» σε 2951 ανέργους στην Κρήτη, τουλάχιστον για πέντε μήνες, δίνει το πρόγραμμα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού που υλοποιείται από τον ΟΑΕΔ με τη σύμπραξη δημόσιων φορέων. Η επίσημη προκήρυξη των θέσεων αναμένεται ως το τέλος του τρέχοντος μήνα, αφού ήδη εγκρίθηκαν και οριστικοποιήθηκαν οι θέσεις ανά φορέα.

Πάει στον Πούτιν ο Σαμαράς

Πάει στον Πούτιν ο Σαμαράς
Στη Ρωσία θα μεταβεί πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, από τις 25 έως τις 27 Ιανουαρίου.
Μεταξύ των άλλων συναντήσεων του, στις 26 Ιανουαρίου, στις έξι το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Νέας

Παράξενο ουράνιο βουητό προβληματίζει τους επιστήμονες..(VIDEO)


Παγκόσμιο προβληματισμό έχουν προκαλέσει οι περίεργοι ήχοι από τον ουρανό που ακούγονται τα ξημερώματα σε διάφορες πόλεις του κόσμου.
Ο επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν την προέλευση του μυστηριώδους ήχου.
Τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε στην Κόστα Ρίκα, ενώ στο παρελθόν η βοή ακούστηκε στην Ουκρανία, τη νότια Σουηδία, τον Καναδά και τη βόρειο-ανατολική Αγγλία.


WRC Monte Carlo 2η ημέρα: Χαλαρός Loeb

Ο Sebastien Loeb δεν είχε αντίπαλο τη δεύτερη ημέρα στο Monte Carlo

Τα δράματα που είχαμε την πρώτη ημέρα του Ράλι Monte Carlo δεν επαναλήφθηκαν

Ο πόλεμος άλλαξε τα πρόσωπα των στρατιωτών


Συγκλονιστικές φωτογραφίες, που δείχνουν πώς ο πόλεμος του Αφγανιστάν "σημάδεψε" τα πρόσωπα των στρατιωτών, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Sun.
H 30χρονη φωτογράφος Lalage Snow, απαθανάτισε τα....

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Σε πιο άνετη χρήση των e-books στοχεύει η Apple

20120118 165732 Σε πιο άνετη χρήση των e books στοχεύει η Apple
Η Apple αναμένεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην τεχνολογία σχετικά με την εκπαιδευτική διαδικασία.

Η τσίχλα καταπολεμά την ωτίτιδα

Οι ωτίτιδες μπορεί να είναι από τα πιο επίμονα προβλήματα της παιδικής ηλικίας, προσβάλλοντας συχνά τα παιδιά και προκαλώντας τους εξαντλητικό πόνο.
Πολλοί γιατροί χορηγούν αντιβιοτικά για την αντιμετώπισή τους, αλλά σε πολλές περιπτώσεις αναπτύσσονται ανεπιθύμητες ενέργειες.
 

Από εμάς εξαρτάται αν και πότε θα γίνει...


Ο Έλληνας πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος επιβιβάζεται στο Boeing 767 της πτήσης ΟΑ 8411 από το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό τη Νέα Υόρκη. 
Το οργισμένο ξέσπασμα του ελληνικού λαού στη διάρκεια της εθνικής επετείου, οι άγριες συμπλοκές με τα ΜΑΤ, οι λεηλασίες των τραπεζών που παραμένουν κλειστές, οι πάνω...

Ποιος ήταν ο πρώτος χρήστης στο facebook; (Μετά τους ιδρυτές)


Αν κοιτάξετε στο Facebook στη σελίδα του προφίλ σας (αν δεν έχετε επιλέξει να αλλάξει το url για το όνομά σας πριν λίγα χρόνια), η διεύθυνση URL είναι πιθανώς ακολουθούμενη από μια μακρά σειρά αριθμών:

π.χ. http://www.facebook.com /

Ανάκληση αυτοκινήτων Renault και Mini - Διαβάστε ποια μοντέλα

Σε ανάκληση συγκεκριμένων μοντέλων προχωρούν οι εταιρίες, λίγω προβλημάτων που διαπιστώθηκαν στη ζώνη ασφαλείας και στη βοηθητική αντλία νερού, αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα:

Απίστευτη διαφήμιση για ηλεκτρική σκούπα (VIDEO)

roufaei_ta _pantaΚαι όταν λέμε ρουφάει τα πάντα το εννοούμε! Μεγάλη Κορεάτική βιομηχανία ηλεκτρονικών προϊόντων βρήκε έναν πολύ έξυπνο τρόπο για να δείξει την αποτελεσματικότητα της Ηλεκτρικής σκούπας!




Δείτε το VIDEO…

Διάσημα πρόσωπα με την τεχνική Morphing! (VIDEO)

Δείτε το ναυάγιο του “costa concordia” σε διάφορα VIDEO


Δείτε το…

FTD: «Το μεγάλο ελληνικό πόκερ»

Με τίτλο «το μεγάλο ελληνικό πόκερ» στο πρωτοσέλιδο, η εφημερίδα επισημαίνει ότι εάν δεν υπάρξει συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και ιδιωτών...

WRC Monte Carlo 1η ημέρα: Latvala τέλος


Με μια πολύ άνετη διαφορά στην κορυφή έκλεισε την πρώτη ημέρα του Monte Carlo

Οι δέκα πολυτιμότερες συμβουλές για τις επιχειρήσεις!


1. Αρχίστε να πουλάτε
Στις επιχειρήσεις τα πράγ­ματα είναι απλά. Εάν κατα­φέρετε να πείσετε αρκετούς ανθρώπους   να   αγοράζουν πράγματα από εσάς για πε­ρισσότερα χρήματα από όσο αυτά σας κοστίζουν, έχετε σχεδόν επιτύχει το στόχο σας. Στην πορεία, θα προκύψουν πολ­λά…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...