Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Μείζον θέμα με Λιάτσο


Μετά τη σύντομη περιπέτειά του, ο Αιμίλιος Λιάτσος αφέθηκε ελεύθερος, η σύλληψή του ωστόσο μετά από μήνυση για την υπόθεση Καμμένου-Τζούλη, προκάλεσε μείζον πολιτικό θέμα.
Το σύνολο του πολιτικού κόσμου αντέδρασε έντονα, και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρέθηκε σε

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Τι συμβαίνει με τις μυστικές πτήσεις ψεκασμών;


Ένα άρθρο που κόπηκε στο δρόμο για το τυπογραφείο λόγω...   άνωθεν εντολής
Φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες ότι μυστικές πτήσεις αεροπλάνων που ψεκάζουν χημικά, φαινόμενο γνωστό σαν chemtrails («χημικές ουρές»), διενεργούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό για πολιτικούς σκοπούς, όπως...

Άνδρες & Γυναίκες: Τι μαθαίνει κανείς από ένα τηλεφώνημα…

Γυναίκα μιλάει στο τηλέφωνο
Γυναίκες και άνδρες, όταν είναι ζευγάρι ή φίλοι, επικοινωνούν τηλεφωνικά τα πρώτα χρόνια μεταξύ τους περισσότερο από ό,τι με άλλους ανθρώπους, όμως, καθώς περνάει ο καιρός, οι προτιμήσεις αλλάζουν, καθώς οι μεν γυναίκες προτιμούν να μιλούν στο τηλέφωνο με τις κόρες και τις εγγονές τους, οι δε άνδρες με τους φίλους τους.

Φωτοβολταϊκά: 2000 έργα του αναπτυξιακού στα «γρανάζια» της γραφειοκρατίας

Δύο χιλιάδες επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά που έχουν ενταχθεί στον αναπτυξιακό νόμο εδώ και τρία χρόνια δεν έχουν λάβει ακόμα επιδότηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του energypress η τελευταία καθυστέρηση οφείλεται στις καταγγελίες περί
χρηματισμού υπαλλήλων της αρμόδιας διεύθυνσης του υπουργείου ανάπτυξης.

Κυβέρνηση Αριστεράς με πρωθυπουργό Παπαρήγα και ψήφους Καμμένου


Το θέμα για τον Αλέξη Τσίπρα είναι η πάση ...
θυσία ανατροπή του “μπλοκ” του Μνημονίου από δυνάμεις της Αριστεράς και έτσι εμμένει στην ανάγκη συνεργασία των κομμάτων της Αριστεράς, έστω και με τη στήριξη από τα... δεξιά και τον Πάνο Καμμένο

Αντισυνταγματική η απόλυση χωρίς αποζημίωση


«Η ελευθερία αυτή, περιλαμβάνει και την ελευθερία των συμβάσεων», δηλαδή με άλλα λόγια περιλαμβάνει την ελευθερία σύναψης και καταγγελίας της σύμβασης, την...

Στο κατώφλι του ανακριτικού γραφείου η Βίκυ Σταμάτη!

viki-stamati
Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασε στις 9.30 περίπου το πρωί της Παρασκευής, η σύζυγος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Βίκυ Σταμάτη.

O Γιάννης Μανώλης θέλει κρατική την χρεοκοπημένη ΔΕΗ (4,7 δις χρέος) των Φωτόπουλων και των πλούσιων εργατοπατέρων.


Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει, λέει η παροιμία. Έτσι είναι λογικό ο πρώην συνδικαλιστής Γιάννης Μανώλης να υπερασπίζεται την συνομοταξία των εργατοπατέρων τύπου Φωτόπουλου. Προφανώς δική του ιδέα ήταν η δήλωση του Πάνου Καμμένου για τη μη αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ.

Απίθανες πάπιες… super models!

perierga.gr - Απίθανες πάπιες... super models!
«Αν ήταν ανθρώπινα μοντέλα θα ήταν σίγουρα περιζήτητα», λέει ο ιδιοκτήτης τους κ. Μπράιαν Χάρινγκτον παρουσιάζοντας τις απίθανες πάπιες του που δεν έχουν τίποτα

Σουίτα αξίας 320.000 ευρώ για…2 panda!

Σουίτα αξίας 320.000 ευρώ για…2 panda!
Τα πρώτα γιγάντια panda κατέφτασαν χθες αεροπορικώς, από την Κίνα στο ζωολογικό κήπο του Εδιμβούργου.

Μασάτε καλά για καλή πέψη

Μασάτε καλά για καλή πέψη
Μία συνήθεια που ωφελεί
Είναι κάτι που μπορεί να μη σας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα αλλά το να τρώτε σωστά και να μασάτε καλά επηρεάζει τη λειτουργία του οργανισμού σας και τελικά την υγεία σας. Η σωστή μάσηση της τροφής είναι απαραίτητη για την ολοκληρωμένη πέψη ενώ αποτρέπει τον κίνδυνο τραυματισμού του εντέρου από τα άπεπτα υπολείμματα τροφής και προλαμβάνει αλλεργικές

Papadopoulos and Sons: Αγγλική ταινία με τον Γ.Χωραφά και θέμα την οικονομική κρίση

Papadopoulos and Sons: Αγγλική ταινία με τον Γ.Χωραφά και θέμα την οικονομική κρίση
Mια ταινία για την ελληνική κρίση γύρισε ο αγγλοκύπριος σκηνοθέτης Μάρκος Μάρκου και το trailer της κυκλοφόρησε πριν από λίγα 24ωρα στο Youtube.

Καρδιτσα : Διήμερο μουσικών εκδηλώσεων στο Παυσίλυπο


Η Διοίκηση της «Παυσίλυπο Α.Ε. Ο.Τ.Α» με τη συμπαράσταση του Δήμου Καρδίτσας  διοργανώνει αύριο το βράδυ Παρασκευή 27 Απριλίου   2012  στις 9:30 μ.μ  στον ανακαινισμένο χώρο του

Κέρκυρα. Εκλεψαν χρηματοκιβώτιο με 7.000 ευρώ από το ΓΝΚ!


Μια νέα κλοπή σε δημόσιο κτίριο έρχεται να εγείρει και πάλι ερωτηματικά για τις συνθήκες φύλαξης. Στο στόχαστρο αυτή τη φορά το ΓΝΚ όπου αφαιρέθηκε χρηματοκιβώτιο με «λεία»

Παραμύθια και δεσμεύσεις


Μεγάλα διλλήματα έχουν να αντιμετωπίσουν οι ψηφοφόροι στις εκλογές που θα γίνουν σε δέκα μέρες.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Βασίλης Φίλιας: Πράκτορας ξένων συμφερόντων ο ΓΑΠ!


Αποκλειστική συνέντευξη στον Γιώργο Διγενή

Τόσο σεμνός και προσηνής ο καθηγητής κοινωνιολογίας τής Παντείου και τ. Πρύτανης τής ΠΑΣΠΕ Βασίλης Φίλιας σε κερδίζει από το πρώτο λεπτό. Ο λόγος του όταν μιλάει για όσους ορίζουν τις τύχες μας,πέρνει φωτιά,δε χαρίζεται σε κανέναν τους.

Boullier: Ο Grosjean μπορεί να γίνει πρωταθλητής

Ο Γάλλος μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της Lotus στο Grand Prix Μπαχρέιν, με το διπλό τερματισμό στο βάθρο, ο επικεφαλής της ομάδας Eric Boullier μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οδηγούς του.

Ελληνοτουρκική "μάχη" στο Καστελόριζο!Τι προσπάθησαν οι Τούρκοι


Η εμμονή της Τουρκίας με το Καστελόριζο,ξεπερνά κάθε όριο.Η Άγκυρα έφθασε στο σημείο να προσπαθήσει να εμποδίσει το πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας από το νησί ,στο δρόμο της προς το Λονδίνο, όπου το καλοκαίρι θα γίνουν οι αγώνες! Χρειάστηκε η αντίδραση της Αθήνας για να επιβληθεί να μπει στην πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας και το ακριτικό ελληνικό νησί....

Siemens, Shell, προμήθειες, Ολυμπιάδα και… γερά βιογραφικά

Του Τάσου Τσακίρογλου

Στοιχεία που φέρνει στο φως το ΜΟΝΟ δείχνουν εύγλωττα τις πονηρές διαδρομές και εναλλαγές ανθρώπων σε κρίσιμους επαγγελματικούς ρόλους με φόντο τη χρυσή Ολυμπιάδα του 2004 που άνοιξε την όρεξη στα επιχειρηματικά συμφέροντα να αφαιμάξουν τον δημόσιο πλούτο. Οι… συμπτώσεις προκαλούν τον κοινό νου.

Ακροαριστερή γερμανική ιστοσελίδα θέλει να "δουν τις εκκλησίες να καίγονται"


Κάποιοι σκοτεινοί "κύκλοι" προσπαθούν να χτυπήσουν το Χριστιανισμό με ότι μέσο διαθέτουν. Το περίεργο είναι ότι αυτό συμβαίνει μόνο με το χριστιανισμό. Όχι με
άλλες θρησκείες. Ισως μετά να έρθει η σειρά τους αλλά προς το παρόν η Νέα Τάξη Πραγμάτων με το χριστιανισμό ασχολείται.

Τώρα θέλει να μας πάρει και τα σπίτια!


Έχουμε πόλεμο!
 

You called me Greek but my name is .. MALAKAS

You called me Greek but my name is .. MALAKAS
Δείτε το βίντεο – απάντηση στην ηθοποιό και τραγουδίστρια Κατερίνα Μουτσάτσου, όπου ο Σπύρος βροντοφωνάζει πως όχι μόνο είναι Greek αλλά και... Μαλάκας!

341 ΜΟΙΡΑ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ (VIDEO)

Δείτε ένα πραγματικά εντυπωσιακό βίντεο από την ιστορία της 341 Μοίρας μιας εκ των πλέον ιστορικών Μοιρών της ΠΑ. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε σπάνια πλάνα που έρχονται πρώτη φορά στη δημοσιότητα από την επίδειξη του ελληνικού ακροβατικού σμήνους «Ελληνική Φλόγα» στην αεροπορική έκθεση του Le Bourget το 1965. Μπορείτε επίσης να δείτε πλάνα από την επιχειρησιακή χρήση

Το βράδυ των εκλογών 6ης Μαίου 2012 θα έχουμε "σούπερ Σελήνη" που συνήθως προκαλεί φυσικές καταστροφές,κοινωνικές εξεγέρσεις, βίαιες συγκρούσεις και εγκλήματα.


Δείτε στη συνέχεια του άρθρου το Βίντεο της NASA...για το θέμα.
Το φαινόμενο της "σούπερ σελήνης" ( super moon) ή αλλιώς "περίγειο" δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Η απόσταση της Σελήνης από τη Γη δεν είναι πάντα η ίδια επειδή η τροχιά της είναι ελλειπτική και παρουσιάζει διαφοροποιήσεις που οφείλονται στην βαρυτική έλξη που ασκούν πάνω

Ποινική δίωξη σε βάρος της διοίκησης ΕΡΤ


Ποινική δίωξη για απιστία σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της διοίκησης ΕΡΤ ασκήθηκε από την εισαγγελία της Αθήνας μετά από εντολή του οικονομικού εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

MERCEDES CSC η μικρή CLS αναστατώνει!

MERCEDES CSC
Η MERCEDES ξαναχτυπά και μάλιστα πολύ δυναμικά με το νέο πρωτότυπο που βασίζεται στην πλατφόρμα της νέας Α στη μικρομεσαία κατηγορία και παίρνει τις σχεδιαστικές πινελιές της εντυπωσιακής CLS!.

Απίστευτο: Διαβάστε τι διδάσκουν στα σχολεία της Αλβανίας.... για την Ελλάδα!


Μίσος, φανατισμό αλλά και πλαστογραφημένη Ιστορία που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματική, διδάσκει η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων. Οι νεαροί Αλβανοί μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους μαθαίνουν την Ιστορία της «Μεγάλης Αλβανίας» και διδάσκονται, μεταξύ άλλων, ότι ... «η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφος στο οποίο "αιμοσταγείς" Έλληνες πραγματοποίησαν "εθνοκάθαρση" στους Τσάμηδες που πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά». 

 Η νέα γενιά Αλβανών μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πως...

Formula 1 Bahrain 2012 Highlights (VIDEO)

2012BuhrainHL
Παρακολουθήστε τα σημαντικότερα στιγμιότυπα από τον επεισοδιακό αγώνα που έγινε στο Bahrain για το 2012 και με μεγάλο νικητή τον S.VETTEL με την RED BULL RACING.


Δείτε το VIDEO

Google: Νέα υπηρεσία δωρεάν αποθήκευσης δεδομένων

GoogleDrive
Μία νέα δωρεάν υπηρεσία υπολογιστικού νέφους (cloud computing), Google Drive, που επιτρέπει στους χρήστες να «ανεβάζουν» (upload) και να αποθηκεύουν δεδομένα 5GΒ, τα οποία μπορούν να τα μοιράζονται, αν θέλουν, με άλλους χρήστες, παρουσίασε η αμερικανική εταιρεία Google.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"

Το πολιτικό κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» καλεί τον ελληνικό λαό να αντισταθεί στο οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας. Πρωτίστως να πάψει να πιστεύει τους πολιτικούς του μνημονίου και τα φερέφωνά τους, που ψευδολογούν εις βάρος του Κινήματός μας. Για να εξέλθει η Ελλάς από τη σημερινή εθνική και οικονομική κρίση πρέπει άμεσα να προχωρήσει στις παρακάτω κινήσεις:

ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ!!!

ypoyrgiko
Οι συνήθειες δεν αλλάζουν... Οι υπουργάρες της κυβέρνησης έχουν μάθει στα...μεταξωτά βρακιά αλλά με τα δικά μας χρήματα...

Αυτόν θα ψηφίσουν στη ΝΔ; (VIDEO)

AdonisG
Απολαυστε τον γνωστό και μη εξαιρεταίο τηλεσταρ σε αντιπαράθεση με τον Βασίλη Λεβέντη (ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ) να προσκυνά και να υπερασπίζει φανατικά τον Αρχηγό του Γ. Καρατζαφέρη  τότε!! .

Έρχεται σύντομα η Renault Laguna Coupe με τον 1.5 dCi 110


Στιλιστική ιστορία επιτυχίας, η Renault Laguna Coupe δεν χρησιμοποιεί τις υπέροχες γραμμές τις για την επίτευξη καλών πωλήσεων (μόνο 2.500 το 2011). Εν μέρει ένα από τα βασικά προβλήματα

Το ερώτημα: Γιατί ''Νέα Δημοκρατία'' και (ειδικά) ΠΑΣΟΚ, θεωρούν ακόμα τον ελληνικό λαό, ηλίθιο;

σαμαράς, βενιζέλος'Aρχισε η θεατρική παράσταση-κωμωδία ''βολευτικές εκλογές'' στην Ελλάδα
Oι μνημονιακοί κι επίδοξοι...νεοσωτήρες, Σαμαράς και Βενιζέλος με εκβιασμούς και

Ο Ομπάμα κατά της Τουρκίας!!!


Αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων ζητά ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα τίμησε σήμερα τη μνήμη της Σφαγής των Αρμενίων, στις αρχές του περασμένου αιώνα, ζητώντας μία «πλήρη, ειλικρινή και

Βιολογικοί χάκερ εγκεφάλου.

Προσοχή: Οι βιολογικοί χάκερ μπορούν να βλάψουν τον εγκέφαλό σας!
Προσοχή: Οι βιολογικοί χάκερ μπορούν να βλάψουν τον εγκέφαλό σας!
Οι Αμερικανοί επιστήμονες είναι βέβαιοι: δεν είναι μακριά εκείνη η ώρα, που θα καταστεί δυνατή η παράνομη διείσδυση στον εγκέφαλο, όπως στον υπολογιστή, που

Έχουμε πόλεμο! Ξεκίνησαν προεκλογικά οι κατασχέσεις σπιτιών για οφειλές 300 ευρών στην εφορία από τους αρχιψεύτες Βενιζέλο & Σαμαρά!

 

Νομίζετε δωσίλογοι ότι θα μας πάρετε εύκολα τα σπίτια για να τα προσφέρετε στην τρόικα;
Οι κυβέρνηση Τσολάκογλου και οι υποστηρικτές της Σαμαράς-Βενιζέλος, που προεκλογικά μας παραμυθιάζουν, έδωσαν εντολές και ξεκίνησαν προ-κατασχέσεις σπιτιών για οικογένειες που

Γιατί ρε Πύρρο;

Γιατί ρε Πύρρο;
Κάτσε κάτω από την... καρέκλα ... 
Σε θαυμάσαμε να σηκώνεις ψηλά την πατρίδα...
Σε αγαπήσαμε σαν τον ήρωά μας σε δύσκολες στιγμές...

Ο ΕΦΕΤ προειδοποιεί: Προσοχή στα πατατάκια

Τα πατατάκια (τσιπς) είναι το προϊόν που εμφανίζει σταθερά την τελευταία 4ετία τις υψηλότερες συγκεντρώσεις όπως δείχνουν τα αποτελέσματα του ΕΦΕΤ.

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο ήρθε… Καβάλα!

Και οι πρώτοι Αμερικανοί «περπάτησαν» την Π. Πόλη, αλλά ταλαιπωρήθηκαν στο... ποδαρόδρομο!

Οι τουρίστες μέλη του, επισκέφθηκαν την πόλη της Ξάνθης με 8 πούλμαν το πρωί του Σαββάτου, αλλά δεν βρήκαν μέρος να... παρκάρουν!

ΧΑΛΚΙΔΑ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΚΟΨΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΥΛΟ ΤΟΥ ΟΤΕ, "ΘΕΡΙΣΕ" ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ... ΣΠΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ !

Χαλκίδα: Αυτοκίνητο στα Δύο Δέντρα έκοψε στα δύο στύλο του ΟΤΕΤραγωδία στην άσφαλτο λίγο έλειψε να σημειωθεί τα μεσάνυχτα στα Δύο Δέντρα Χαλκίδας. Επιβατικό αυτοκίνητο που κινείτο στην οδό Δημάρχου Σκούρα και επέβαιναν δύο νεαρά άτομα βγήκε εκτός πορείας και "έκοψε" στεγνά στύλο του ΟΤΕ. Το ατύχημα συνέβη κοντά στις εγκαταστάσεις της «Γνώμης».

Η σοκαριστική φωτογραφία της Meg Ryan!


Σοκαριστική, πραγματικά, ήταν η εμφάνιση της Meg Ryan την προηγούμενη εβδομάδα σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη...

Η άλλοτε εντυπωσιακή ηθοποιός, παρόλο που είναι 50 ετών, φαίνεται αρκετά μεγαλύτερη και κουρασμένη.

Ο απολαυστικός Χάρρυ Κλύνν στους «Ράδιο Αρβύλα»


Στο studio των «Ράδιο Αρβύλα» βρέθηκε σήμερα ο μοναδικός Χάρρυ Κλύνν και όπως ήταν φυσικό, έφερε τα πάνω κάτω!

Στον εισαγγελέα για τις μίζες ο Απόστολος Γκλέτσος


Τα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου Λαμίας ανέβηκε σήμερα ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο δήμαρχος Στυλίδας κατέθεσε στον εισαγγελέα για την υπόθεση με τις μίζες από εργολάβο της Λαμίας.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΠΥΡΡΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΤΟΝΟ!!!

pyrrosdimas
Μας το έστειλε αναγνώστης του makeleioμε την επισήμανση οτι απαθανάτισε τον Πύρρο Δήμα να σηκώνει τα πιο πολλά κιλά στην καριέρα του...

Στο φρενοκομείο "Η Ελλάς"


Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός

Με τον συχωρεμένο Κωνσταντίνο Καραμανλή θα συμφωνήσουμε σήμερα σε ένα σημείο μόνο. Ότι η Ελλάδα έχει καταντήσει ένα απέραντο φρενοκομείο!!! Γιατί δεν μπορεί να είναι αληθινά

Η Ταραντούλα που «γεννάει» άστρα...



Η καρδιά των νεογέννητων άστρων έτσι όπως τη συνέλαβε το «παλαίμαχο» διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble. Αυτό το μέρος βρίσκεται στη διαστημική μας γειτονιά και είναι γνωστό ως το Νεφέλωμα της Ταραντούλας. Απέχει από τη Γη περίπου 170.000 έτη φωτός και...

ΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ...


«Έπεφτε βαθιά σιωπή...», έτσι δε λέει το τραγουδάκι; Έπεφτε βαθιά, πολύ βαθιά, απελπισία στο «ΖΑΠΠΕΙΟ», την ώρα τα μεγάφωνα παιάνιζαν τους «ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ!»

«Στα α@@@α μου αν αυτοκτόνησαν»!

«Στα αρχίδια μου αν αυτοκτόνησαν»!
Υποψήφιος της ΝΔ, βρίζει αυτούς που αυτοκτονούν!!
Φαίνεται πως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν τσίπα.

Την ώρα που λόγω κρίσης άνθρωποι απελπισμένοι βάζουν τέλος στην ζωή τους, πολιτευτής της ΝΔ γράφει στο fb «Στα α@@@α μου αν αυτοκτόνησαν»!
Την οργή του κόσμου προκάλεσε η απάντηση του πολιτευτή της Ν.Δ στην Πάτρα Γιάννη Δριμάλα σε σχόλιο πολίτη.

"Είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε το Ιράν",δηλώνει ο Αρχηγός των Ισραηλινών ΕΔ!


“Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ είναι έτοιμες να χτυπήσουν τις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις,αν κριθεί αναγκαίο”,δήλωσε στο ynet ο Αρχηγός των Ισραηλινών ΕΔ Benny Gantz.

Αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη φίλη του

Αρσενικός σκύλος έμεινε πλάι στο θηλυκό που σκοτώθηκε σε τροχαίο


Μαζί μέχρι να τα χωρίσει ο θάνατος. Στις παρακάτω φωτογραφίες αποτυπώνονται οι
συγκινητικές στιγμές που έζησαν όσοι αντίκρισαν το παρακάτω δυσάρεστο κατά τ’ άλλα θέαμα.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...