Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Button: Πρέπει να ξεκινήσουμε καλύτερα το 2012



Το 2011, η ομάδα που ήταν πιο κοντά στην απόδοση της Red Bull στους περισσότερους αγώνες ήταν η McLaren. Ωστόσο, κάτι που στέρησε πολύ χρόνο στην ομάδα του Woking ήταν ο δυσκολότερος χειμώνας της 20ετίας, όπως έχει πει ο Paddy Lowe, Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, καθώς η MP4-26 ήταν ένα αναξιόπιστο μονοθέσιο. Εκτός αυτού, ήταν φανερό ότι οι Βρετανοί έψαχναν για χρόνο μέσα από τις αναβαθμίσεις.

Έτσι, στη Αυστραλία, παρουσίασαν ένα νέο πίσω μέρος, νέα διάταξη στις εξατμίσεις, νέο πάτωμα και νέο διαχύτη, κάτι που θύμιζε έντονα το πίσω μέρος της RB7.

Πέρυσι, το βρετανικό μονοθέσιο πάτησε πίστα στο δεύτερο τεστ, αφού οι τεχνικοί της McLaren ήθελαν να συλλέξουν δεδομένα για τα νέα ελαστικά της Pirelli μ’ ένα μονοθέσιο που γνώριζαν, την MP4-25 του 2010. Φέτος, όμως, η MP4-27, που θα παρουσιαστεί στη 1 Φεβρουαρίου, θα αρχίσει να γράφει χιλιόμετρα από τις πρώτες δοκιμές, διορθώνοντας με αυτό τον τρόπο την περσινή, λανθασμένη στρατηγική.

Ο Jenson Button, ο οδηγός που τερμάτισε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ήταν ένας από τους πιο βελτιωμένους του grid, τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να ξεκινήσει πολύ καλύτερα το 2012, αν θέλουν ν’ ανταγωνιστούν τη Red Bull.
Πρέπει να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν πιο δυνατά, αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε. Ας κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα γι’ αυτούς. Το περασμένο έτος, η αδυναμία μας ήταν ο χειμώνας, και πρέπει να δουλέψουμε, για να μη συμβεί ξανά.
Δεν είμαστε ακόμα αρκετά γρήγοροι. Μα, έχουμε πλησιάσει τους αντιπάλους μας, και τους έχουμε νικήσει. Έτσι, μπορούμε να τους κερδίσουμε και πάλι, όμως εξακολουθούν να έχουν λίγο καλύτερο ρυθμό, και αυτό είναι που παλεύουμε να βρούμε τον χειμώνα.
Επιπλέον, ο Πρωταθλητής του 2009 δηλώνει ότι η σχέση του με τη McLaren είναι πολύ καλή.
Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, και νομίζω ότι θα πρέπει να είναι χαρούμενη, διότι η σχέση μας είναι ακόμα πολύ νέα. Συχνά, είναι δύσκολο να νικήσεις τη Red Bull, αλλά όταν τους νικάμε, είναι πολύ ιδιαίτερο, καθώς γνωρίζουμε πόσο ανταγωνιστικοί είναι.
 
AutoBlog.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...