Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Σχολικά βιβλία - Τα παιδιά μας μετατρέτονται σε νέους γενίτσαρους


Τά παιδιά μας μετατρέτονται σέ νέους γενίτσαρους
Θά θέλαμε σάν γονείς παιδιών τοΰ δημοτικού νά έκφράσουμε τήν αγωνία μας γιά τή συστηματική προπαγάνδα άνθελληνισμοϋ, αφελληνισμού καί άκρατου αντιχριστιανικού πνεύματος, που γίνεται μέ σκοπό τό βιασμό τοϋ νου τών παιδιών μας καί τή μετατροπή τους σέ νέους γενίτσαρους. Σας δίνουμε παρακάτω μιά εικόνα μικροϋ μόνο τμή­ματος τής κατάστασης που επικρατεί.

Μέχρι και τις εννέα δόσεις για την εξόφληση των φόρων!!


Όπως το είχαμε προβλέψει...Το θέμα όμως είναι να είναι μόνιμο το μέτρο και μην εκπνεύσει μέσα σε 1- 2 μήνες..
H κυβέρνηση εκπόνησε σχέδιο για τμηματική καταβολή των φόρων, με τις δόσεις να φτάνουν μέχρι  και τις εννέα!

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

SONY PS4 πως θα είναι; (VIDEO)

Υπάρχουν διάφορες φήμες για την νέα παιχνιδομηχανή της SONY που αναμένεται στην αγορά το 2013 αλλά ίσως να κάνει και την εμφάνιση της και στα τέλη του 2012. Στο VIDEO που ακολουθεί θα δείτε πως θα είναι η νέα κονσόλα εξωτερικά.

RENAULT CLIO 4 αποκαλύφτηκε!


Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ρένα Δούρου: Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν υπάλληλός μου!



Σκληρή επίθεση κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία» για τα δημοσιεύματα που έκανε προεκλογικά και τα οποία εμφάνιζαν την ίδια ως υπάλληλο του Άκη Τσοχατζόπουλου, την περίοδο που εργαζόταν στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, εξαπολύει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Ρένα Δούρου, χαρακτηρίζοντας τα γκεμπελικής έμπνευσης, υβριστικά και δυσφημιστικά.

Αποκαλυπτική εξομολόγηση διανομέα καλάσνικοφ

Αποκαλυπτική εξομολόγηση διανομέα καλάσνικοφ
Αποκαλυπτική είναι η εξομολόγηση ενός μεταφορέα και διανομέα καλάσνικοφ και άλλων όπλων στη χώρα μας για το πώς φτάνουν αυτά στην Ελλάδα.
«Φέρνουμε τα καλάσνικοφ από Αλβανία μαζί με διάφορα προϊόντα, αλλά συνήθως σε φορτηγά με αγελάδες, βόδια και μοσχάρια για να είναι δύσκολο στους αστυνομικούς να τα ψάξουν. Οι πιο πολλοί φοβούνται τα στοιβαγμένα αγριεμένα μοσχάρια και δεν κάνουν έλεγχο», αποκαλύπτει ο μεταφορέας στην εφημερίδα το Βήμα και συνεχίζει…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...