Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

iPad 3 σε τρείς διαφορετικές εκδόσεις;

apple-ipad-3-450x213Η επόμενη γενιά iPad της Apple - το iPad 3 είναι ένα καυτό gadget, στο οποίο πολλές φήμες έχουν ακουστεί μέχρι τώρα. Τελευταία φήμη αναφέρει ότι η συσκευή θα ξεκινήσει στο iWorld 2012. Και υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με τις προδιαγραφές του υλικού του iPad 3.

Κάποιες φήμες λένε ότι θα είναι 7-ιντσών tablet που θα ανταγωνιστεί τo Kindle και κάποιες άλλες υποστηρίζουν ότι το iPad 3 της Apple θα έρθει με μια οθόνη με διπλή ανάλυση συγκρινόμενη της οθόνης του τρέχοντος iPad 2.

Μάλιστα λέγετε ότι το iPad 3 της Apple θα ανακοινωθεί στο iWorld 2012, το οποίο στο παρελθόν ήταν γνωστό ως MacWorld. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Moscone Center στο San Francisco μεταξύ 26 - 28 Ιαν. 2012.
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η Apple θα ξεκινήσει δύο νέες εκδόσεις του iPad και όχι μόνο μια για το 2012. Ισχυρίζονται επίσης ότι το νέο iPad δεν θα αντικαταστήσει το iPad 2. Αντ 'αυτού, θα είναι ένα σκαλί επάνω από το iPad 2, φέρνοντας επιπλέον επιλογές για το lineup iPad της Apple.
Έτσι, τελικά, η Apple θα έχει ενα entry-level iPad, ένα mid-range και high-end iPad. Φαίνεται ότι από τον ισχυρό ανταγωνισμό από τις πολλές επιλογές των Android συσκευών έχει ωθήσει την Apple να παράγει entry-level, χαμηλότερου κόστους συσκευές, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...