Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

iPhone 5 με εντελώς νέα σχεδίαση ;

iPhone-5Οι φήμες για το iPhone 5 έχουν ανάψει και πάλι. Τώρα στο BGR ισχυρίζονται ότι έχεις μερικές πληροφορίες από πολύ αξιόπιστες πηγές, αναφέροντας στο iPhone 5, προκειμένου να ξεκινήσει κάποια στιγμή το φθινόπωρο του 2012. Και θα είναι μια πλήρως ανασχεδιασμένη συσκευή.

Επίσης, δήλωσε ότι το iPhone 5 θα μπορούσε να έχει μια μεγαλύτερη 4-ιντσών οθόνη η οποία θα είναι 0,5 ίντσες μεγαλύτερη από τις προηγούμενες γενιές του iPhone. Και το σώμα του iPhone 5 αναμένετε να είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο παρόμοιο με αυτό του iPad 2.

Λέγετε ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει πλαστικό υλικό που θα εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή στην επόμενη γενιά iPhone. Το υλικό αυτό θα χρησιμοποιηθεί επίσης ως στεφάνι γύρω από την μπροστινή άκρη του τηλεφώνου (όπως και η στεφάνη του iPhone 3GS), και επιτρέπει να εξυπηρετεί δύο σκοπούς.

Πρώτον, θα ενταχθεί στο πρόσωπο του iPhone, γυαλί με μια νέα πλάκα πίσω από το αλουμίνιο. Θα καλύψει επίσης ένα επανασχεδιασμένο σύστημα κεραίας που περιβάλλει τη συσκευή, και θα επιτρέπει στην Apple την κατασκευή του σε περίπτωση από αλουμίνιο, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν ένα μεγάλο πλαστικό κάλυμμα πάνω από τις κεραίες. Τέλος πάντων, όλα αυτά είναι μόνο φήμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...