Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013


ΕΡΤ σε αριθμούς

Πέντε κανάλια, ραδιόφωνα, έντυπα, ορχήστρες

Κανάλια, ραδιοφωνικοί σταθμοί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και περιφέρεια, ορχήστρες, έντυπα μέσα, ιστοσελίδες και περίπου 3.000 εργαζόμενοι συνθέτουν το οικοδόμημα της Δημόσιας Τηλεόρασης....

 

"Να εκκενωθεί το κτήριο" - Ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΡΤ

erttmm

Efenpress: Αφού καταργήθηκε η ΕΡΤ, πως είναι ..."πρόεδρος";  Πρόεδρος άνευ ...χαρτοφυλακίου;

Την εκκένωση του κτηρίου της ΕΡΤ ζήτησε ο "πρόεδρος" της Κρατικής Τηλεόρασης μια και τα κτήρια μετά και την ανακοίνωση του….

Δεύτερη είδηση στο BBC η ΕΡΤ...

Το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της ΕΡΤ παίρνει διαστάσεις και στα μίντια του εξωτερικού. Το βρετανικό BBC «φιλοξενεί» την είδηση στην κύρια ηλεκτρονική σελίδα του, με εκτεταμένο ρεπορτάζ από τα όσα διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ.
«Είμαστε....

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ: ''Καλώς ήρθες ανάπτυξη! Καλώς ήρθες ΥΕΝΕΔ!''

«Καλώς ήρθες ανάπτυξη! Καλώς ήρθες success story! Καλώς ήρθες ΥΕΝΕΔ!» τη φράση αυτή χρησιμοποιεί το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για να σχολιάσει την... απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο κλείσιμο της ΕΡΤ προσθέτοντας ότι «μια ακόμη στρατιά ανέργων θα προστεθεί μαζί με τους ηθοποιούς στις λίστες του ΟΑΕΔ».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΕΗ έχει ως εξής:

Εκλογές αν δεν περάσει το νομοσχέδιο για τη νέα ΕΡΤ

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις προκαλεί η κυβερνητική απόφαση να κλείσει η ΕΡΤ και στη θέση της να δημιουργηθεί μία νέα κρατική τηλεόραση. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς διαμηνύει ότι είναι ανυποχώρητος στο σχέδιό του,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...