Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΔΑΣΟΠΟΝΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ


Κυνήγι Χίμαιρας αποδεικνύεται τελικά η προσπάθεια των τοπικών φορέων-Δήμος, περιφέρεια, επιμελητήριο κλπ-από το καλοκαίρι και μετά για τη διατήρηση των τμημάτων ΤΕΙ στην περιοχή μας. Το έγγραφο της Ο.Σ.Ε.Π.-ΤΕΙ . που παραθέτουμε ξεκαθαρίζει με τον πλέον απόλυτο, κατηγορηματικό και αδιαμφισβήτητο τρόπο πως οι αποφάσεις του υπουργείου είναι και ειλημμένες και αμετάκλητες και δεν επιδέχονται το […]

H VOLVO ετοιμάζει νέο COUPE;

Volvo-P1800c1
H VOLVO το 1960 είχε παρουσιάσει το P1800, ένα COUPE αυτοκίνητο που για την εποχή του έκανε μεγάλη αίσθηση στον Κόσμο του αυτοκινήτου με τις εντυπωσιακές γραμμές όπως και στην τηλεοπτική σειρά «Άγιου» Simon Templar που ήταν το προσωπικό του αυτοκίνητο.

iPad 3 τον Φεβρουάριο του 2012 ;

ipad-3

Οι αναλυτές έχουν προβλέψει ότι το iPad 3 θα ξεκινήσει κάποια στιγμή το Φεβρουάριο του επόμενου έτους. Το iPad 3 της Apple εικάζετε να έρθει με διπλή ανάλυση της οθόνης (retina) από τα(1024 x 768) του iPad 2, σε 2048 x 1536 pixels.

Έρχονται και νέα μέτρα;

Taxes

Όπως κύλησε το 2011 μάλλον τίποτα προς το καλύτερο δεν θα αλλάξει και για το 2012 που μας χτυπά την πόρτα. Η ευρωζώνη ξανά πιέζει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα έσοδα και για το μόνο που είναι ικανή και αυτή η “νέα Κυβέρνηση” είναι φόροι και πάλι φόροι.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

«Εξαφανίζουν» τις καταθέσεις τους οι Κερκυραίοι


Μορφή χιονοστιβάδας έχει πάρει το τελευταίο διάστημα και στη Κέρκυρα το φαινόμενο μαζικών αναλήψεων καταθετών από τις τράπεζες, δείγμα της αγωνίας που διακατέχει τους πολίτες, λόγω της παρατεταμένης κρίσης.

Ποια είναι τα πιο ευπαθή κινητά ;

mobiles
 
Μπορεί να αγοράσατε μια συσκευή smartphone αλλά γνωρίζετε πόσο καλά είναι ενημερωμένο το λογισμικό που περιέχουν; Η εταιρία λογισμικού Bit9 δημοσίευσε μια λίστα για συσκευές που έχουν αδυναμίες για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των καταναλωτών.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο τι είναι τελικά;

electronic-cigarette

Πόσο αθώα τελικά είναι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που τελευταία κερδίζουν όλο και περισσότερους φίλους κυρίως καπνιστές που θέλουν να απαλλαγούν από τις βλαβερές συνέπειες του κανονικού τσιγάρου;

Ραγδαία αύξηση των ανέργων και το Σεπτέμβριο


Το 17,5% άγγιξε το ποσοστό της ανεργίας το Σεπτέμβριο από το μόλις 12,6% ένα χρόνο πριν. Κατά το ίδιο διάστημα ο αριθμών όσων βρέθηκαν εκτός αγοράς εργασίας αυξήθηκε κατά 36,6% με τους ανέργους να φτάνουν τα 857.656 άτομα.

Διόδια: Χατίρι του Βορίδη στους εργολάβους



To χατίρι των εργολάβων έκανε με το καλημέρα ο υπουργός Υποδομών, Μάκης Βορίδης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι τα διόδια δεν πρόκειται να μειωθούν αλλά ότι θα υπάρξουν διορθωτικές παρεμβάσεις τοπικού χαρακτήρα.


Η Ελληνική αγορά οχημάτων (Νοέμβριος 2011)


Επιβατικά αυτοκίνητα
Καινούργια: Η πορεία της αγοράς επιβατικών αυτοκινήτων παραμένει έντονα αρνητική, αφού από την αρχή του έτους έχουν ταξινομηθεί 33,1% λιγότερα οχήματα σε σχέση με το αντίστοιχο 11-μηνο του 2010 (92.144 μονάδες το 2011, έναντι 137.808 το 2010).

tablet με Android 4.0 ICS και κόστος 100$!!!!

ainovo-ice-cream

Θέλετε ένα προσιτό tablet που να τρέχει την τελευταία έκδοση Android 4.0 OS ICS; Εδώ έρχεται το πρώτο Android 4.0 ICS tablet που έχει ανακοινωθεί στις ΗΠΑ με βάση την MIPS Technologies και Ingenic Semiconductor, παροχέα Chip κινητής τηλεφωνίας στην Κίνα.

iSeat το απόλυτο κάθισμα για το iPhone

iseat

Αυτό είναι το απόλυτο κάθισμα-ξαπλώστρα για να ξεκουραστείτε στο σπίτι επιστρέφοντας από την δουλειά, για όσους έχουν τέλος πάντων αυτό το φοβερό προνόμιο στη χώρα μας.

O Grosjean παίρνει την θέση του Petrov στην LOTUS F1

grosjean

Τελικά έγινε και ύστερα από τα φτωχά αποτελέσματα του Ρώσου στους αγώνες η LOTUS αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για να τον αντικαταστήσει. Την θέση του παίρνει ο Romain Grosjean όπου μαζί με τον Kimi Raikkonen θα προσπαθήσουν για το καλύτερο την επόμενη χρονιά.

ΗΣΑΠ κλειστό το τμήμα Ομόνοια - Ταύρος

isap

Από σήμερα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου το τμήμα Ομόνοια – Ταύρος θα παραμείνει κλειστό λόγο έργων ανακαίνισης των σιδηροδρομικών γραμμών.

Ηλιακή πόλη για τον Αμερικάνικο Στρατό

solarc
Ένα πρόγραμμα μαμούθ για τον Αμερικάνικο Στρατό, εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων πήρε έγκριση και σε 120.000 σπίτια Αμερικανών Στρατιωτικών θα εγκατασταθούν ηλιακοί συλλέκτες συνολικής ισχύος 300 μεγαβάτ.

Σεισμός 3,1 Ρίχτερ στη Μαγούλα χθες

seismos

Λίγο πριν στις 23:00 το βράδυ χθες σημειώθηκε σεισμική δόνηση 3,1 της κλίμακας Ρίχτερ. Το επίκεντρο ήταν στην Μαγούλα Αττικής και λόγο του μικρού εστιακού βάθους (10 χιλ) έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

iPhone 4S αξίας 9,4 εκατ. δολαρίων

iphone-4S-with-diamonds

Νομίζετε ότι το iPhone 4S είναι ακριβό για να το αποκτήσετε; H απάντηση είναι όχι και για αυτό φρόντισε η Stuart Hughes όπου κατάφερε να προσθέσει στο ποθητό κινητό χρυσό και διαμάντια.

Internet ή Αυτοκίνητο ;

bmw_internet_opt

Σύμφωνα με νέα έρευνα στην Αμερική που αφορά τους νέους, και συγκεκριμένα εάν θα προτιμούσαν το Internet ή το αυτοκίνητο, τα αποτελέσματα μάλλον θα πρέπει να ανησυχήσουν τις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Εφεδρεία 4.929 υπάλληλοι αποχωρούν

dimosio
Σε εξέλιξη το πρώτο κύμα αποχώρησης (εφεδρεία) από το Δημόσιο 4.929 υπαλλήλων, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες των δημόσιων φορέων μέχρι τα μεσάνυχτα της 6/12 και δημοσιοποίησε χθες το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Ξεπέρασε τα 100 δολ. το βαρέλι

oil

Ξανά το πετρέλαιο ακολουθεί ανοδική πορεία και σήμερα η τιμή του Brent ξεπέρασε τα 100 δολάρια, αναμένοντας την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα να πάρει αποφάσεις σχετικά για τα νέα μέτρα ανάπτυξης στην Ευρωζώνη.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Formula 1 αλλαγές για τα “αργά” μονοθέσια

Safety_Car
Η FIA τελικά έχει φέρει πίσω τον κανόνα με τα μονοθέσια που έχουν δεχτεί γύρω από τους πρώτους. Πλέον τα “αργά” μονοθέσια θα μπορούν να περάσουν το αυτοκίνητο ασφαλείας και να παίρνουν την κανονική θέση που ήταν πριν το αυτοκίνητο ασφαλείας.

Πως να βγάλετε Χρυσό και ασήμι από τις CPU



Οι γνώστες της τεχνολογίας ξέρουν ότι μια CPU (κεντρική μονάδα επεξεργασίας) αποτελείται ένα μικρό μέρος, και από Χρυσό και ασήμι.
Συνήθως ο Χρυσός χρησιμοποιείται κυρίως για τα ποδαράκια (καρφίτσες) της CPU που θα κουμπώσουν στο “μαξιλαράκι” της Μητρικής μονάδας (mainboard).

Νέα αύξηση στα Τσιγάρα;

Anti-Tobacco
Ας μην τρομάζουν από τώρα οι καπνιστές γιατί δεν πρόκειται παρά για μια πρόταση που έκανε ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τον Έλεγχο του Καπνίσματος, καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης.

Εφεδρεία μέρος ΙΙ

dimosio
Δεύτερο κύμα εφεδρείας θα λάβει μέρος από 1ης Ιανουαρίου σύμφωνα με την Καθημερινή. Πρόκειται για περίπου 19 χιλιάδες υπαλλήλους με συμβάσεις αορίστου χρόνου που εργάζονται στο στενό δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.


BMW S 1000 RR EVOLUTION

bmw-s1000rr-2012
Η BMW μπαίνει όλο και ποιο συχνά τελευταία στα χωράφια προς Ιαπωνία μεριά, και με την S 1000 RR υπόσχεται να σας ξετρελάνει. Ένα πολύ δυνατό SUPERBIKE όπου από την BMW έχουν προσεχθεί τα πάντα και με την βοήθεια των ηλεκτρονικών συστημάτων αποσκοπεί στην απόλαυση της οδήγησης.

Ενέργεια από καύση νεκρών στην Αγγλία

krematorio
Στο Durham, της Αγγλίας, τα πτώματα σύντομα θα χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Στους καυστήρες του κρεματόριου θα γίνει  εγκατάσταση τουρμπίνων, που θα μετατρέπουν τη θερμότητα των αποβλήτων από την καύση του κάθε πτώματος σε 150 κιλοβατώρες.

“Βοήθεια στο Σπίτι” απεργούν οι εργαζόμενοι

voitstospiti
Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι” προχωρούν σήμερα σε 24η απεργία.
Την απεργία την καλύπτει συνδικαλιστικά η ΠΟΕ-ΟΤΑ, και θα γίνει απεργιακή συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην Πλατεία Συντάγματος. Η  ΠΟΕ-ΟΤΑ μαζί με τους εργαζόμενους “Βοήθεια στο σπίτι” διεκδικούν:

Πήρε το πράσινο φως ο προϋπολογισμός 2012

vouli

Υπερψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία και εγκρίθηκε από τη Βουλή ο προϋπολογισμός του 2012. Συγκεκριμένα σε σύνολο 299 βουλευτών, «ναι» ψήφισαν 258, ενώ 41 καταψήφισαν.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Κολοσσιαία σύγκρουση αυτοκινήτων–VIDEO

Ferrari-Accident-J

Κολοσσιαία, όχι όσο αφορά τον αριθμό των αυτοκινήτων που συγκρούστηκαν αλλά την χρηματική αξία αυτών.

ΝΔ 6,2% διαφορά από το ΠΑΣΟΚ

dimosk
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Mega, η ΝΔ έχει προβάδισμα 6,2% έναντι του ΠΑΣΟΚ, και φυσικά πολλοί θα αναρωτηθούν πως είναι δυνατό με τέτοια αντιλαϊκά μέτρα η διαφορά να είναι σχετικά μικρή.

Βραδιά Οίνου και Θεάτρου


 
Το ‘τέχνης παίδευσις’ Θεατρικό Εργαστήριο Καρδίτσας σε συνεργασία με την Λέσχη Οινοφίλων Καρδίτσας διοργανώνει βραδιά Οίνου και Θεάτρου στον χώρο των εργαστηρίων του. Μία πρωτότυπη εκδήλωση, που συνδυάζει τα αγαπημένα «παιδιά» του Διόνυσου, το κρασί και το θέατρο.

Πειραιάς : Εορταστικό ωράριο καταστημάτων

katastimata

ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά (ΕΣΠ) ανακοινώσε το εορταστικό ωράριο εμπορικών καταστημάτων, και αρχίζει από την Πέμπτη 15/12 και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 31/12/2011.

Αρνητική εικόνα στα έσοδα Νοεμβρίου

yporoiko

Σύμφωνα με προσωρινά στοιχειά που συγκεντρώθηκαν στο Υπουργείο Οικονομικών τα έσοδα για τον προηγούμενο μήνα ήταν αρνητικά κατά 13,3% καθώς εισπράχθηκαν 3,747 δισ. ευρώ έναντι 4,32 δισ. ευρώ το Νοέμβριο του 2010.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Γυναίκα διαλύει Corvette έξω από αντιπροσωπία Ferrari ! (VIDEO)


Σύμφωνα με την αφήγηση ενός αυτόπτη μάρτυρα, η γυναίκα της Corvette σταμάτησε σε μια αντιπροσωπεία της Chevrolet ψάχνοντας για ένα πιο γρήγορο σετ ελαστικών. Ο ντίλερ δεν είχε τίποτα για να την προσφέρουν έτσι πήγε σε μια κοντινή αντιπροσωπεία για test drive μιας Ferrari.

Άγχος και κατάθλιψη διπλασιάζουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής

stress
 
Αυτοί που υποφέρουν από κατάθλιψη ή το άγχος είναι δύο φορές πιο πιθανό να υποστούν καρδιακή προσβολή.

Κίνα : Νέφος προκαλεί χάος

chinadust

Η τεράστια αύξηση στην βιομηχανία και εξαγωγές της Κίνας προκαλεί μεγάλα προβλήματα στις Μεγαλουπόλεις.

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

PS3 : Νέο firmware για vita υποστήριξη

vita

Η SONY έχει βγάλει νέο firmware για το PS3 που θα υποστηρίζει και την νέα παιχνιδομηχανή με το όνομα vita.

Μόδα : Ο μύθος της Περσεφόνης

moda

Η Elisa Palomino είναι γνωστή για τις θεματικές συλλογές, και στη Cibeles Madrid Fashion Week παρουσίασε την  συλλογή Ανοιξη / Καλοκαίρι του 2012.

Race of the Champions o Τελικός.

Seb Ogier

Ο μεγάλος αντίπαλος φέτος του S.LOEB στο WRC, ο S. OGIER σήκωσε το τρόπαιο του Αγώνα των Πρωταθλητών.

YAMAHA Y125 moegi, και οι Ιάπωνες δημιουργούν!

yamahaY125

Ποιος είπε ότι οι Ιάπωνες δεν έχουν φαντασία; Ε λοιπόν το YAMAHA Y125 moegi αποδεικνύει εντελώς το αντίθετο, και ας είναι consept.

Έκτη Δόση : τη Δευτέρα Συνεδριάζει το ΔΝΤ

dnt2

Έφτασε η ώρα για την Ελλάδα να πάρει την πολυπόθητη 6η Δόση και αύριο το ΔΝΤ προβλέπεται να δώσει το πράσινο φως για την άμεση εκταμίευση.

Race of the Champions σε εξέλιξη…

the-race-of-champs

Στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Ντίσελντορφ (Esprit Arena) συμμετέχουν οι Πρωταθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο καθιερωμένο πλέον «Αγώνας των Πρωταθλητών».

Britney Spears έπιασε τα -αντα

britney_spears

Η Britney Spears είναι 30 χρονών πλέον και ύστερα από κάποιες περιπέτειες που είχε το 2008, επέστρεψε δυναμικά το 2011.

V.Rossi έλαμψε στο Monza Rally Show

vrossi

Τους έβαλε τα γυαλιά , ο Πολλάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής του MOTO GP , στην πίστα της MONZA κοντά στο Μιλάνο καθώς τερμάτισε 2ος.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...