Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη χώρα

Με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία των οχημάτων σε περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους και τα χιόνια στα ορεινά.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ο καιρός έως τα Χριστούγεννα

Την Πέμπτη 22/12 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες στα πεδινά, χιόνια σε όλα τα ορεινά αλλά και σε περιοχές της Ηπείρου και της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο. Τα φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι έντονα, από το μεσημέρι και μετά και κυρίως τις βραδινές ώρες, στη Δυτική και τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και το Κεντρικό Αιγαίο θα παρουσιάσουν εξασθένηση.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Δυο iPhone 4S μιλούν μεταξύ τους (Siri)


Η καλύτερα, προσπαθούν τουλάχιστο! Δείτε το!

Προσωρινά κρατούμενοι 2 ιατροί γιατί «συνευρέθησαν» με ανήλικη!

Αίσθηση προκάλεσε χθες η απόφαση του τακτικού Ανακριτή κ. Βασίλη Καραναστάση και του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κ. Μπούτσικου να διατάξουν την προσωρινή κράτηση δύο γνωστών ιατρών της Καρπάθου που φέρονται να ήλθαν σε σεξουαλική επαφή με 15χρονη Ουκρανέζα που εξέδιδε κύκλωμα, το οποίο εξάρθρωσε το αστυνομικό τμήμα Καρπάθου!

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Τρελά μισθολόγια στο Κανάλι ALTER!

alter
Διαβάστε την επιστολή των εργαζόμενων του Σταθμού ALTER για να καταλάβετε γιατί έφτασε το Κανάλι στον Πάτο. Και πάλι τηρουμένων των αναλογιών άντεξε και πάρα πολύ και λογικά έπρεπε να κλείσει πολύ νωρίτερα!.
                arr_ani_04e

Και στην Ιταλία συλλήψεις για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου.


Σε συλλήψεις προχώρησε σήμερα η Ιταλική αστυνομία κατά υπευθύνων για “σικέ” αγώνες ποδοσφαίρου της Β’ Εθνικής κατηγορίας αλλά και τρείς αγώνες της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.

Έρχεται το τέλος των netbooks!


H μάλλον “ τα tablets έρχονται τα netbooks φεύγουν” με την Samsung να κάνει την αρχή και να καταργεί όλα τα netbooks με οθόνη 10,1 ιντσών. Αυτό θα γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2012 και όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι κατασκευαστές την πράξη της Samsung.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

O δικομματισμός σε κρίση; καιρός ήταν!


Ύστερα από 30 χρόνια δικομματισμού κάτι φαίνεται να αλλάζει. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc για το «Έθνος της Κυριακής» τα ποσοστά των δυο μεγάλων κομμάτων είναι σε ιστορικά χαμηλά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...