Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Οι μελισσούλες ... του κοινοβουλίου!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Μετά από το ξεγύμνωμα της αξιοπιστίας πολλών επώνυμων πολιτικάντηδων και την αποδεδειγμένα και με δόλο συμμετοχή τους στην προσχεδιασμένη πορεία και τραγική κατάληξη της χώρας, τελευταία παρατηρούμε ότι δημιουργείτε και μια άλλη κατηγορία βουλευτών οι “μελισσούλες”!

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

HTC One X, το καλύτερο Android smartphone που κυκλοφορεί [Review]


Έχουν περάσει  αρκετά τηλέφωνα από τα χέρια μου αλλά σαν το HTC One X  όχι. Το θεωρώ και θα το αναφέρω εξαρχής πως είναι το καλύτερο Android τηλέφωνο που...

Όσο υπάρχουν πραγματικοί Έλληνες υπάρχει ακόμη ελπίδα

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Η πατρίδα μας μέσα στην μακραίωνη Ιστορία της γνώρισε μεγάλες στιγμές δόξας αλλά, δυστυχώς, και αποφράδες ημέρες που σχεδόν πάντα συνοδεύτηκαν με απώλεια κυριαρχικών δικαιωμάτων. Κατά την άποψή μου, η χειρότερη στιγμή του Ελληνισμού, ιστορικά και γεωστρατηγικά, ήταν η Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως στις 29 Μαΐου 1453. Κάθε χρόνο αυτή την ημέρα, οι γείτονές μας τιμούν την ιστορία τους με ξεχωριστό τρόπο και γιορτάζουν με...

«Κατάργηση των ΜΑΤ, τέλος σε όπλα και χημικά στις διαδηλώσεις»


Τη διάλυση των ΜΑΤ, την απαγόρευση της οπλοφορίας κατά την αστυνόμευση διαδηλώσεων και συλλαλητηρίων, την απόσυρση των χημικών και την ανάθεση της εποπτείας των υπηρεσιών Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας σε διακομματική επιτροπή της Βουλής προτείνει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ στο προεκλογικό του πρόγραμμα.

ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΕΥΜΑΤΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ; Η Γερμανίδα Ευρωβουλευτής, είδε τους μισούς Δημάρχους του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια!

Μαθαίνω ότι η Γερμανίδα Ευρωβουλευτής που έφερε το ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη για να το βοηθήσει στην......προεκλογική του καμπάνια, δεν επισκέφθηκε μόνο τον Δήμαρχο Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη (και τον Καραλίδη), αλλα συνάντησε τους....μισούς Δημάρχους του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια. !!

H Ελλάδα «κοιτάει» την άβυσσο


Καθώς οι οικονομία παραπαίει η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος, η αβεβαιότητα και ο συνεχιζόμενος κίνδυνος εξόδου από το ευρώ καταφέρνουν αλεπάλληλα χτυπήματα σε όλους τους τομείς δραστηριότητας καθώς η χώρα ήδη δοκιμάζεται από την πενταετή ύφεση και τη βίαιη δημοσιονομική προσαρμογή.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Καταγγελία εκπροσώπου ανέργων ΕΣΗΕΑ

Με σκανδαλώδη τρόπο η πρώην πρόεδρος της Εφορευτικής επιτροπής και με την ανοχή της γενικής γραμματέως και της αντιπροέδρου της ΕΣΗΕΑ, βολεύουν τα δικά τους παιδιά, όταν πρόκειται για αρχαιρεσίες που θα πρέπει να εργαστούν άνεργοι και αφήνουν εκτός ανέργους και άνεργες που έχουν πραγματικά ανάγκη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...