Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Η ΑΕΚ έπαιξε μόνη της και έφερε ισοπαλία…- Δείτε το βίντεο του αγώνα

από: Λάμπρος Αρναούτογλου

Για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ η ΑΕΚ κατάφερε να φέρει ισοπαλία με την Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ και το 2012 δεν μπήκε καλά για την Ένωση .

Λέμε κατάφερε γιατί περί κατορθώματος πρόκειται διότι η ομάδας της ΑΕΚ έκανε φάσεις και έχανε ευκαιρίες και οι Δραμινοί κοιτούσαν.
Η Ένωση συνέχισε το σερί αποτυχίας καθώς στο προηγούμενο αγώνα για το πρωτάθλημα έχασε από τον Ατρόμητο.

Αντιθέτως για την Δόξα Δράμας το 2012 μπήκε καλά και πήρε τον 2ο βαθμό στο πρωτάθλημα.
Η Ένωση μπήκε καλά από την αρχή του αγώνα και στο 7΄ έπειτα από κόρνερ ο Σιαλμάς δεν μπορεί με την κεφαλιά και οι αμυντικοί της Δόξας έδιωξαν την μπάλα.

Μετά ακολούθησε το σουτ του Μπέλεκ έπειτα από ωραία πάσα του Χοσέ Κάρλος. Πρώτη ευκαιρία για την Δράμα ήταν στο 18΄ με σουτ του ΣοΪλέδη.

Στο 23΄ η ΑΕΚ είχε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Σιαλμά όμως να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ολομόναχος με το τέρμα.

Ο Κλωναρίδης από τα αριστερά με μια καταπληκτική προσπάθεια, βγάζει σέντρα στο Σιαλμά , αλλά ο μοιραίος παίχτης για την ΑΕΚ σε αυτό τον αγώνα δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Δόξας Δράμας.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαμε ένα ακυρωθέν γκολ για την ΑΕΚ με τον Κάλα που ήταν οφσάιντ.

Το 2ο ημίχρονο ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Κωστένογλου έκανε αλλαγή και έβαλε στο παιχνίδι τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ τον Λεονάρντο.

Η Ένωση συνέχισε τις ευκαιρίες και στο 47΄ μετά από γύρισμα του Σιαλμά ο Μπέλεκ πιάνει την κεφαλιά , που όμως καταλήγει στα χέρια του Σέρεμετ τερματοφύλακα της Δόξας Δράμας.

Στο 61΄ η Δόξα είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία της στο ματς καθώς μετά από κόρνερ του Βάντερσον ο Τριποτσέρης πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα πάει στο δοκάρι του τερματοφύλακα της ΑΕΚ Κωσταντόπουλο.

Τελευταία φάση στον αγώνα ήταν το έμμεσο φάουλ που κέρδισε η ΑΕΚ μετά από το γύρισμα του Βέρντζη στο τερματοφύλακα του και αυτός έπιασε την μπάλα.

Το έμμεσο το εκτέλεσε ο Λεονάρντο με σουτ αλλά ο Βέρντζος έδιωξε την μπάλα στην γραμμή. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ στον αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων και οι αλλαγές ήταν οι εξής:
ΑΕΚ: Κωσταντόπουλος στο τέρμα , δεξιά ο Αργυρίου, αριστερά ο Γεωργέας , στόπερ ο Κοντοές με τον Κάλα , αμυντικά χαφ ο Μάκος και ο Ρίκκα , επιτελικός μέσος ο Χοσέ Κάρλος , αριστερά ο Κλωναρίδης , δεξιά ο Σιαλμάς και επιθετικός ο Μπέλεκ.(αλλαγές) ο Λεονάρντο στην θέση του Κλωναρίδη , ο Γκερέιρο στην θέση του Μάκου και ο Καφές στην θέση του Σιαλμά..                                                                                                                  

Για την Δόξα Δράμας έπαιξαν οι εξής: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Ρούτσης(90ο Τοπούζης), Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς,(81ο Στεργιανός), Αμπουμπακάρι, (34ο Κουμπρόγλου),Σοιλέδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
 
http://www.spnews.gr/sports/podosfairo/17889-aek-epaixe-moni-tis-efere-isopalia

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...