Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Πόσο κορόιδα μας πιάνουν με τα διόδια;

Η χρήση των ελβετικών αυτοκινητόδρομων και οδών ταχείας κυκλοφορίας υπόκειται για όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα σε υποχρέωση πληρωμής διοδίων.
Για μηχανοκίνητα οχήματα με μέχρι 3,5 t (ΕΙΧ, μοτοσικλέτες και τροχόσπιτα) υπάρχει υποχρέωση ειδικού σήματος (βινιέτας).
 

«Δωράκι» Βορίδη στον όμιλο Μπόμπολα


Ένας σταθμός διοδίων είναι το «δώρο» του Υπουργού Υποδομών Μ. Βορίδη στον όμιλο Μπόμπολα, μία εβδομάδα μετά τις εκλογές. Στις 14 Μαΐου ο Μ. Βορίδης υπέγραψε Υπουργική Απόφαση για την λειτουργία ενός νέου σταθμού διοδίων στην Καλαμάτα από την κοινοπραξία «Μορέας» στην οποία ο όμιλος Μπόμπολα έχει στρατηγική συμμετοχή.

Προς ...άγραν πελατών τα κόμματα!


Το σύστημα πόρτα-πόρτα, σπίτι-σπίτι, το λες και τοίχο τοίχο, έχουν επιστρατεύσει ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ -οσονούπω και τα υπόλοιπα κόμματα... σε μία προσπάθεια να περισώσουν τα ποσοστά τους στην εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου.

ΟΙ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΜΟΡΝΟΥ

Σε επίπεδα που δεν είχαν δει εδώ και έξι χρόνια οι αρμόδιες υπηρεσίες επέστρεψαν αυτή την Ανοιξη τα νερά που βρίσκονται στους ταμιευτήρες που τροφοδοτούν το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει η ΕΥΔΑΠ, σε...

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

16χρονος έκλεψε 90 σχάρες φρεατίων


Έκπληξη έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς των Σερρών η δράση 16χρονου, ο οποίος φέρεται να έκλεψε τουλάχιστον 90 σχάρες φρεατίων!

Ο ανήλικος εντοπίστηκε στις 22 Μαΐου μαζί με μια κοπέλα, επίσης 16 ετών, να μεταφέρουν σε αυτοκίνητο κλεμμένα φρεάτια. Η κοπέλα συνελήφθη ενώ ο 16χρονος....

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ Ι.Χ. - ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΔΑΜΑΣΤΑ (ΦΩΤΟ)

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 6:00΄το απόγευμα στο δρόμο από Εθνική οδό προς Δαμάστα, λίγο πριν τα "Ψωρονέρια".
Σε μία από τις στροφές λίγο πριν τα ιαματικά, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του LamiaReport, το Renault Clio, που είχε

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η εικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου . Η Ελλάδα δεν είναι αγελάδα…


Μια εικόνα, χίλιες λέξεις...

Μυτιλήνη: Πήγαν να του κόψουν το ρεύμα και αμόλησε τα λυκόσκυλα!...

Ο άτυχος υπάλληλος βρέθηκε επί... στύλου κρεμάμενος για τουλάχιστον 10 λεπτά - Τα σκυλιά είχαν άγριες διαθέσεις
 
Συνέβη κι αυτό! Στα Κεραμειά της Λέσβου, πήγε εργάτης με εντολή εργολάβου που συνεργάζεται με τη ΔΕΗ, για να διακόψει την παροχή ρεύματος σε ιδιώτη για... μικροοφειλή. Μόλις ο καταναλωτής άνοιξε

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...