Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ανεξήγητοι θάνατοι μονίμων στην Π.ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ και Π.ΝΑΥΤΙΚΟ- ξέρει κανείς κάτι??

erotima.jpgΜέσα σε διάστημα λιγότερο του μήνα συνέβησαν δύο πανομοιότυπα θανατηφόρα περιστατικά στην Πολεμική Αεροπορία και στο Πολεμικό Ναυτικό. Δύο μόνιμοι υπαξιωματικοί διακομίστηκαν στο 251 στρατιωτικό νοσοκομείο ο ένας και στο 401 ο άλλος με την ίδια ακριβώς αιτία. Εγκεφαλικό επεισόδιο. (Έχω όλα τα στοιχεία τους αλλά σε πρώτη φάση δεν θα ήθελα να τα δημοσιοποιήσω)!!!


Που είναι το περίεργο?? Ότι δεν ήταν ένα απλό εγκεφαλικό αλλά μια "καταιγίδα εγκεφαλικών" όπως διέγνωσαν οι γιατροί!!! Με απλά λόγια αυτό σημαίνει πάρα πολλά διαδοχικά εγκεφαλικά σε όλον τον εγκέφαλο, με μοιραία αποτελέσματα αφού γρήγορα επέρχεται ο εγκεφαλικός θάνατος και στη συνέχεια ο οργανισμός φυσιολογικά παραδίνεται!! Όπως δε, ανέφεραν οι γιατροί πρόκειται για εξαιρετικά σπάνια περίπτωση εγκεφαλικού επεισοδίου και για αυτό μου κίνησε την περιέργεια. Σημειωτέον ότι και οι δύο είναι υποχρεωμένοι για ετήσιο τσεκάπ στα νοσοκομεία αυτά με ενδελεχή, πραγματικά έλεγχο και δεν φάνηκε τίποτα.

Είναι περίεργο γιατί ήταν και οι δύο νέοι, ο ένας 35 (με οικογένεια) και ο άλλος 22 χρονών χωρίς κανενός είδους ιστορικό και προδιάθεση.

Δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι απλά το θέτω σαν ερώτημα μήπως έχει υπόψη του κάποιος κάτι παρόμοιο και τελικά δεν είναι και τόσο τυχαίοι και "ανεξήγητοι" αυτοί οι θάνατοι..!

http://greekcitizen.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...