Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ο κινεζικός οίκος αξιολόγησης Dagong αναβαθμίζει την Ελλάδα


Στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας προχώρησε σήμερα ο κινέζικος οίκος αξιολόγησης Dagong.

Formula 1 : Αποτελέσματα FP1 & FP2 GP ΙΣΠΑΝΙΑΣ

2012_JB_FP2_SPAIN
Επιστροφή στην Ευρώπη για την FORMULA 1 και συγκεκριμένα στην Ισπανία όπου με τον καλό καιρό σύμμαχο όλες οι ομάδες πραγματοποίησαν όλους τους απαραίτητους γύρους για να αναλύσουν

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Η ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΗ αυτοκαταστροφική τάση των Ελλήνων να εξαφανίσουν το ευρώ.

Δημοψηφικος ο χαρακτήρας των εκλογών που έρχονται. ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο ευρώ με διεξαγωγή των εκλογών σε συνθήκες φαινομενικής ομαλότητας. Η διάλυση των φόβων για νοθεία, με τις εκλογές που προηγήθηκαν. Η ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΗ αυτοκαταστροφική τάση των Ελλήνων να εξαφανίσουν το ευρώ.

1. Ο Τσιπρας ΔΕΝ θα σχηματίσει κυβέρνηση με κανέναν. Η προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης στα πλαίσια της δεδηλωμένης είναι καθαρά προσχηματική, για να μην του χρεωθεί ιστορικά

ΣΟΚ: Πέντε στους 100 πελάτες των ιερόδουλων βρέθηκαν θετικοί στο AIDS


Πέντε πελάτες των ιερόδουλων με AIDS έχουν μολυνθεί και αυτοί με τον ιό. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ, 5 από τους 100 άντρες που έχουν μέχρι στιγμής εξεταστεί σε αυτό, εντοπίστηκαν να έχουν κολλήσει τον ιό.

ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ «ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΩ – ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΩ»


Ευθεία επίθεση κατά του πολιτικού συστήματος και κυρίως κατά των πολιτικών οι οποίοι όπως αποδεικνύεται αυτές τις τελευταίες ώρες αρνούνται να Κυβερνήσουν εξαπολύει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης.

Σημειώνοντας ότι στο κίνημα των πολιτών «Δεν Πληρώνω - Δεν Πληρώνω» προστέθηκε το κίνημα των πολιτικών «Δεν Κυβερνώ – Δεν Κυβερνώ».
Ο ίδιος σημειώνει ότι «η ώρα της ευθύνης για τα κόμματα, τρόμαξε όλους τους πολιτικούς τόσο πολύ που δεν φαίνεται να μπορούν

Πέντε πολύ γνωστοί δημοσιογράφοι “λαδώνονταν” από τον Άκη


Έτοιμος να τους καλέσει ο εισαγγελέας
Σύμφωνα με πληροφορίες , σημαντικά στοιχεία τα οποία και ουσιαστικά «κλειδώνουν» κατηγορίες εναντίον 5 δημοσιογράφων (οι 3 εκ των οποίων εξαιρετικά γνωστοί) έχουν στα χέρια τους οι αρχές, αναφορικά με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι...

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ο Χίτλερ μαθαίνει για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής (VIDEO)

Xitler_ekloges2012
Δείτε πως αντιδρά ο Φυρερ στην είδηση για την εκλογική επιτυχία του κόμματος “χρυσής Αυγής” αλλά και την απογοήτευσή του για τα μεγάλα ποσοστά του “ΣΥΡΙΖΑ”!

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Δεν υπάρχει αδιέξοδο! Απλώς ζητούνται πολιτικοί με ανάστημα…

Γράφει ο Παναγιώτης Δερματάς

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Απριλίου, είναι συγκλονιστικό. Διότι αποτελεί την πρώτη δυνατή προσπάθεια να απαλλαγούμε από τα βαρίδια του παρελθόντος, τα οποία προγραμματισμένα και όχι τυχαία, μας έφεραν στα σημερινά αδιέξοδα.

To BIKH σωστά το είπε, τα δύο πρώτα έκανε λάθος.


Σε «βρώμικη» ομηρία η χώρα...


Της Ζέζας Ζήκου

Με τα Μνημόνια και τον διχασμό του λαού και των κομμάτων σε «μνημονιακά» και «αντιμνημονιακά», η Ελλάδα εισήλθε στη δική της εποχή των άκρων μιας «βρώμικης» ομηρίας.

Ο όρος έχει επινοηθεί από τον μαρξιστή ιστορικό Ερικ Χόμπσμπαουμ και αφορά στον «μικρό 20ό αιώνα», με αφετηρία το 1917 και τέρμα το 1989. Τα δύο κόμματα, ΠΑΣΟΚ και

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Το χιούμορ δεν λείπει ακόμη και στις κάλπες!!


Ένας ψηφοφόρος στις χθεσινές εκλογές είχε την δικιά του άποψη για τον υποψήφιο του κόμματος Πειρατών Ελλάδας.

Δείτε την Φωτο











Παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για το «εγέρθητι» ζητά η Λ. Κανέλλη

Παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Ν. Μιχαλολιάκου, χτες το βράδυ, ζήτησε η Λιάνα Κανέλη.
Με το σύνθημα «Εγέρθητι», στέλεχος της Χρυσής Αυγής ζητήσε από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν την ώρα της εισόδου του αρχηγού του κόμματος.

Στο 19% το ποσοστό των κομμάτων που έμειναν εκτός Βουλής


Στο πρωτοφανές ποσοστό του 19% σχεδόν ανέρχεται το συνολικό ποσοστό των κομμάτων, που δεν κατάφεραν να μπουν στη Βουλή.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 : Ο Χάρτης τώρα στις 00:36

Ekloges2012_12-35
Δείτε πως διαμορφώνετε ο εκλογικός χάρτης της Ελλάδας έως τώρα (00:36)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...