Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

AUDI A1 5 DOOR Sportback

2012-Audi-A1-first
Τελικά μη γλιτώνοντας μια απρογραμμάτιστη διαρροή στοιχείων για το A1 5d η AUDI έδωσε και επίσημα πλέον φωτογραφίες και το πρώτο VIDEO του Α1 5d.

ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 19.5% Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ

anergia

Και ξανά προς νέα Ρεκόρ θέλει να ξεπεράσει η Ανεργία για τον Μήνα Δεκέμβριο.

AUDI Q7 Limousine

Naupaktos-Audi-Q7

Τον τελευταίο καιρό το AUDI Q7 παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στου απανταχού ‘επιμυκηντές’ οχημάτων, με διάφορα σχήματα με το λογότυπο του Q7 να εμφανίζονται.

L.HAMILTON ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

lhamilton

Ύστερα από πολύ καιρό και ελέω S.Vettel ο L.Hamilton έχει αρκετό καιρό να δει την καρό σημαία στην πρώτη θέση τερματισμού. Αλλά η νίκη που πέτυχε στο Yas Marina την τελευταία εβδομάδα  δείχνει να αναπτερώνει το ηθικό του Άγγλου.

iPhone 4S ΑΥΞΗΜΕΝΗ Η ΖΗΤΗΣΗ

iphone4s

Εδώ και έξι εβδομάδες μετά την πρώτη παρουσίαση του Apple iPhone 4s οι τρείς μεγαλύτερες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Αμερική δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στην ζήτηση για το νέο δημιούργημα της Apple.

ΔΕΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ

deh

Κινητοποίηση όλων των Δήμων της Αθήνας αναμένεται για την Δευτέρα και ο λόγος δεν είναι άλλος από το Χαράτσι της ΔΕΗ.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ


1703: Ο άνθρωπος με την σιδερένια μάσκα πεθαίνει στις φυλακές της Βαστίλης η ζωή του οποίου υμνήθηκε από τον Βολτέρο και τον Αλέξανδρο Δουμά.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

ilios
Βελτιωμένος ο Καιρός για το Σαββατοκύριακο θα είναι σε όλη τη χώρα, με τους ανέμους να εξασθενούν και την θερμοκρασία σε άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Τις πρώτες πρωινές ώρες η θερμοκρασία θα εξακολουθήσει να είναι σε χαμηλά επίπεδα. 

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΩΡΑ


Ένταση πριν σημειώθηκε στην πορεία για το Πολυτεχνείο από τους “γνωστούς αγνώστους” με 60 προσαγωγές. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το σύνολο των συγκεντρωμένων ήταν περίπου 15.000.
Στη συνέχεια ηρέμησε η κατάσταση αφού προηγήθηκε ο γνωστός πόλεμος με τα δακρυγόνα και μολότοφ. 

ΤΟ ΙΡΑΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ


irannucl
Πάλι στην επικαιρότητα το ΙΡΑΝ και πάλι για άλλη μια φορά για το πυρηνικό της πρόγραμμα.

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΩΡΑ

politexneio

Ημέρα του Πολυτεχνείου σήμερα και μέχρι τώρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, κάτι ομιλίες των ακαδημαϊκών ,πορεία του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, μερικοί πολίτες ,αριστερές οργανώσεις και αρκετές διμοιρίες των ΜΑΤ που όλο και αυξάνονται.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ


oks

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ


1914: Έναρξη λειτουργίας της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ, Federal Reserve Bank

1942: Το υποβρύχιο Τρίτων βάλει κατά Γερμανικής νηοπομπής στο Ακρωτήριο Καφηρέως και βυθίζει ένα πετρελαιοφόρο. Ακολουθεί καταδίωξη από τα εχθρικά πλοία και το βυθίζουν αύτανδρο μετά από εξάωρη μάχη.

1964: Ο αναπληρωτής υπουργός Συντονισμού Ανδρέας Παπανδρέου παραιτείται λόγω διαφωνίας που είχε με το Πατέρα του Πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου. Ο Τύπος επίσης τον κατηγόρησε για χαριστικές αναθέσεις έργων.

1980: Ο 26 Φοιτητής Ιάκωβος Κουμής και η  20χρονη εργάτρια Ματούλα Κανελλοπούλου χάνουν την ζωή τους όταν παρασυρθήκαν από την “αύρα” της Αστυνομίας, στα επεισόδια που σημάδεψαν την 7η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

HΟNDA CR-V ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ

2012-Honda-CR-V

Στις 29 Νοεμβρίου ξεκινά η μαζική παραγωγή του νέου HONDA CR-V αν και το Εργοστάσιο είχε κάνει δηλώσεις για καθυστέρηση της παραγωγής λόγο έλλειψης εξαρτημάτων.

ΤΟ ΔΝΤ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

dnt

Αρχίζει και ξετυλίγετε σιγά σιγά το κουβάρι με τις προθέσεις των Ευρωπαίων και ΔΝΤ μαζί. Είναι προφανές πλέον ότι δεν θέλουν άλλους μπελάδες από την Ελλάδα και θα κάνουν τα πάντα να δέσουν χειροπόδαρα τους διαφωνούντες βουλευτές και ως όπλο χρησιμοποιούν πλέον την 6η δόση. 

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 30%


DehΌλα καλά και όλα ωραία μέχρι τώρα αφού παραλάβαμε σχεδόν όλοι τον κεφαλικό φόρο στη ΔΕΗ άσχετα με το πόσοι θα τον πληρώσουνε, έρχονται και νέες εξωφρενικές απαιτήσεις από την ΔΕΗ για αυξήσεις που θα φτάσουν το 30% και μάλιστα επηρεάζοντας τα νοικοκυριά χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ


1851: Εκδίδεται το μυθιστόρημα “Μομπι Ντικ” ένα από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας από τον Χελμαν Μέλβιλ.

1912: Το πολεμικό ναυτικό απελευθερώνει τις Οινούσσες και ο Ελληνικός στρατός εισβάλει στην Κορυτσά , κατά την διάρκεια το Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

1993: Ο μεγάλος Έλληνας ποδοσφαιριστής Θωμάς Μαύρος κρεμάει την φανέλα του.

2008: Διαστημικό όχημα από την Ινδία προσεδαφίζεται στη Σελήνη, ύστερα από 45 χρόνια λειτουργίας του διαστημικού προγράμματος της Χώρας.

ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΑΛΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ


Δείτε στο Βίντεο που ακολουθεί πως μπορείτε να κάνετε εύκολα πολλαπλασιασμούς με τον Κινέζικο τρόπο!

Google, eBay, ΚΑΙ PayPal ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ


ebayΌλα δείχνουν ότι οι αγορές μέσω κινητών και tablet θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό για την περίοδο που διανύουμε και οι τρείς κολοσσοί Google, Ebay και PayPall θα ρίξουν ιδιαίτερο βάρος στην συγκεκριμένη τεχνολογία.

NISSAN LEAF : Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ

leaf
Και να που οι Ιάπωνες τα κατάφεραν ξανά! Έβγαλαν στην παραγωγή το πρώτο πλήρες ηλεκτρικό αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής. Σε συνεργασία πάντα με την RENAULT ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια ένα τολμηρό σχέδιο για την προετοιμασία και εξέλιξη του πρώτου Ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...