Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Βαρουφάκης- ΟΧΙ στο κουρεμα καταθέσεων !! δηλαδή ΝΑΙ !



Εχτες μέσα στο βαρύ και διχαστικό κλίμα που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στην Χώρα ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε ότι οι καταθέσεις δεν κινδυνεύουν.


Εάν θυμάμαι καλά τρεις ημέρες πριν το δημοψήφισμα ο κ.Τσίπρας σχεδόν ορκιζόταν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάμε σε δημοψήφισμα και λίγο καιρό πριν σχεδόν ορκιζόταν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να παραμείνει ο ΕΝΦΙΑ  και ακόμη λίγο καιρό πριν ότι θα επαναφέρει τους μισθούς στο 2009 κτλ.

Ένα είναι σίγουρο πως αναλόγως που θα πάει το δημοψήφισμα και εάν επικρατήσει το όχι οι καταθέσεις είναι η αμέσως επόμενη σίγουρη επιλογή και εύχομαι να διαψευσθώ και πρέπει να διαψευσθώ.

Και είναι απολύτως λογικό να βάλουνε χέρι στις καταθέσεις γιατί οι ανάγκη για μετρητά θα είναι και είναι ήδη τεράστια αφού οι φορολογικές δηλώσεις παγώσανε με αποτέλεσμα η Κυβέρνηση να εισπράξει ελάχιστους φόρους.

Επίσης το κούρεμα των καταθέσεων θα φτάσει τα 67 δις άπω τα 120 δις που είναι διαθέσιμα αυτή την στιγμή στις τράπεζες και μπορείτε να καταλάβετε για την επερχόμενη σφαγή που έρχεται!


OTNT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...