Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

iPad mini: Τα πρώτα reviews

iPad mini reviews
Τα πρώτα reviews του iPad mini άρχισαν να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο από ανθρώπους του Τύπου οι οποίοι το είχαν στην κατοχή τους για περίπου μία εβδομάδα. Διαβάζοντας τα reviews παρατηρούμε ότι οι απόψεις συγκλίνουν ως προς τα εξής:

Τέλη κυκλοφορίας: Τι θα πληρώσουμε;


 έ ί: ί ό  ώ
Την πληροφορία έκανε γνωστή ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτικό κανάλι. 
Τα τέλη θα αναρτώνται ηλεκτρονικά και οι πολίτες είτε με τον κωδικό τους για το Taxisnet είτε με τον ΑΦΜ τους, θα

Οι τηγανητές πατάτες «ένοχες» για λιποβαρή μωρά

Η πρόσληψη από τις εγκύους υψηλών ποσοτήτων ακρυλαμιδίου το οποίο περιέχεται σε τροφές με υδατάνθρακες κατηγορείται για προβλήματα των βρεφών

Αθήνα

Το ακρυλαμίδιο που περιέχεται σε τροφές όπως οι τηγανητές πατάτες, τα τσιπς, τα μπισκότα, τα δημητριακά πρωινού αλλά και ο καφές.... γεννά λιποβαρή μωρά.

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Sandy ήρθε ..θέρισε και έφυγε! (VIDEO)

Sandy AfterΤρομάζουν οι εικόνες και video από τα αποτελέσματα του τυφώνα Sandy που έπληξε την Νέα Υόρκη και άλλες παράκτιες περιοχές.


Δείτε VIDEO…

Οι 10 ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης


Είναι αυτή η εποχή του χρόνου όπου επιτέλους η συμπρωτεύουσα κλέβει τα πολιτιστικά βλέμματα από την Αθήνα. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης είναι μια ανάσα μακριά και μετά τη σημερινή ανακοίνωση του προγράμματος όλοι και όλες φτιάχνουμε ...

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Τυφώνας Sandy …live


Κλαδευτήρι …πιράνχα (VIDEO)

Piwp
Δείτε στο VIDEO που ακολουθεί σε τι θα μπορούσε να ήταν χρήσιμο το γνωστό ψαράκι με τα κοφτερά του δόντια!

Υπερθέρμανση του πλανήτη: Θα υπάρξει ή όχι…

Τέλη Νοεμβρίου στη πρωτεύουσα του Κατάρ στη πόλη Ντόχα θα ανοίξει η διάσκεψη του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή. Η υπερθέρμανση του πλανήτη συνεχίζεται και κανένας δεν ξέρει πως να την σταματήσει.
Μεταξύ των επιστημόνων υπάρχουν οι υποστηρικτές της ιδέας, πως δεν χρειάζεται καθόλου να καταπολεμείται η υπερθέρμανση, αναφέρει το newsbomb.gr

Ο Τυφώνας με το όνομα Sandy αναμένεται καταστροφικός στη Νέα Υόρκη.

Sandy typhoon
Σαν από ταινία καταστροφής βγαλμένη από το Χόλυγουντ δείχνει σήμερα η Νέα Υόρκη και όχι μόνο, όπου οι προετοιμασίες των πολιτών για τον ισχυρότατο τυφώνα

Ο Τζέιμς Μποντ ενάντια στους νόμους της φυσικής

 έ  ά  ό  ή
Έχουν επιστημονική βάση τα κατορθώματά του;
«Ζεις μονάχα δυο φορές», «Ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν», «Licence to kill: Προσωπική εκδίκηση». Τίτλοι από τα 23 συνολικά κινηματογραφικά έργα που συμπυκνώνουν τη φιλοσοφία ζωής αλλά και την επαγγελματική συμπεριφορά του πράκτορα των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών με τον κωδικό 007, όπου τα δύο μηδενικά υποδηλώνουν ότι έχει δικαίωμα στην ανάγκη και να σκοτώνει (προτού ο αντίπαλος σκοτώσει εσένα, όπως του έχει πει ο Μ, ο προϊστάμενός του).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...