Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Sepang ΙΙΙ: Τα τελικά αποτελέσματα

 
Όλοι περιμέναμε να δούμε τα τερτίπια του καιρού στην Μαλαισία. Η ημέρα ξεκίνησε
με αρκετή ζέστη αλλά την τελευταία λέξη είπε η δυνατή βροχή, λίγο μετά τις 17:00, που έβαλε τέλος στις δοκιμές των αναβατών και ήταν το μόνο που κατάφερε να σταματήσει τον ταχύτατο Casey Stoner. Ο τελευταίος πέτυχε τον καλύτερο χρόνο του μόλις στον δεύτερο γύρο, όπως γράψαμε νωρίτερα, πέφτοντας κάτω  από το φράγμα των 2 λεπτών, ακολουθούμενος από τον Lorenzo (2ος) και τον Pedrosa (3ος).  

O Spies βρέθηκε στην 4η θέση και ήταν ο τελευταίος από τους αναβάτες που κατάφερε να έχει μια αξιοπρεπή διαφορά από τον πρωτοπόρο Stoner. Ο Valentino Rossi τερμάτισε στην 5η θέση, σημειώνοντας πρόοδο σε σύγκριση με δώδεκα μήνες πριν, αλλά το περιθώριο βελτίωσής του είναι ακόμα μεγάλο.   

Η έκπληξη ακούει στο όνομα Barbera, ο οποίος τερμάτισε 6ος, σταματώντας το χρονόμετρο λίγο κάτω από το 2.01.   

Πίσω από τον Ισπανό πλασαρίστηκαν οι αναβάτες της Yamaha Tech 3, Cal Crutchlow και Dovizioso, με τον Ιταλό να υποφέρει από πόνους στον ώμο. Τους ακολούθησαν οι Bautista, Hayden, Bradl και Abraham, ο τελευταίος των αναβατών MotoGP. 

Όσον αφορά τις CRT, ο Edwards απομακρύνθηκε από τα πέντε δευτερόλεπτα διαφοράς με τον Stoner, ενώ η BQR επιβεβαίωσε ότι είναι ακόμη αρκετά «ανώριμη» ώστε να αγωνιστεί επί ίσοις όροις με τις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες. Η απειρία επίσης των τριών αναβατών της, δεν την βοήθησαν καθόλου.


MOTOGP

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=10079

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...