Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Συγκυβέρνηση μέχρι το 2013… ονειρεύεται ο Παπανδρέου

Συγκυβέρνηση μέχρι το 2013… ονειρεύεται ο Παπανδρέου

Κυβέρνηση συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια θέλει κι… ονειρεύεται ο Γ.
Παπανδρέου: “καλό θα ήταν για δυο ακόμα χρόνια η χώρα να έχει κυβέρνηση συνεργασίας…για να μπορέσει να προχωρήσει» τόνισε χαρακτηριστικά, κατά τη δευτερολογία του στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

«Η ΝΔ ελπίζει σε μια νίκη που θα είναι πύρρειος και δεν ξέρω αν θα την έχει αυτή τη νίκη», υποστήριξε ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στο χρόνο διεξαγωγής των επόμενων εκλογών.

Παράλληλα, ανέφερε ότι το δίλημμα είναι υπαρκτό και «θα πρέπει να απαντήσουμε αν συμφέρει τη χώρα ή όχι, να ψηφίσουμε δηλαδή αν θα υπάρξει ρευστότητα στην αγορά, αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ, αύξηση του πλούτου και μείωση της ανεργίας ή αν θα πούμε “όχι” με όλες τις συνέπειες που μπορεί αυτό να έχει για τον ελληνικό λαό».

Απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε από πολλούς βουλευτές, έδειξε πως ζει στον δικό του κόσμο:  «δεν μπορούμε να ισοπεδώσουμε αυτό που κάναμε» και ότι «έχουμε τη ψυχή να κάνουμε αυτό που πρέπει και να συμβάλλουμε ώστε να ξεφύγουμε από την ομηρία των αγορών».

Τέλος είπε πως «το “Σχέδιο Μάρσαλ”" όπως “βάφτισε το νέο μνημόνιο,  ”πρέπει να είναι βασικό στοιχείο του προεκλογικού μας προγράμματος μαζί με τις διαρθρωτικές αλλαγές για την ανακατανομή πλούτου και ισχύος».

http://www.kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...