Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Παρουσιάστηκε η Repsol Honda

Η πρωταθλήτρια ομάδα παρουσιάστηκε στην Kuala Lumpur

Οι Casey Stoner και Dani Pedrosa παρέα με τον Shuhei Nakamoto, παρουσίασαν το
απόγευμα της Δευτέρας στη Μαλαισία τη νέα Repsol Honda. Οι δύο κορυφαίοι αναβάτες μαζί με τον αντιπρόεδρο του HRC μίλησαν για πολλά θέματα της επόμενης σεζόν, για τη νέα μοτοσικλέτα και τις φιλοδοξίες τους.

Ο Nakamoto, όπως πάντα ήταν λιγομίλητος, δεν αποκάλυψε πολλά πράγματα για την RC213V και ένα από τα σημαντικότερα πράγματα τα οποία ανάφερε ήταν πως το μπάτζετ του HRC για το 2012 ήταν μεγαλύτερο από πέρυσι, κάτι που δείχνει και το βάρος που ρίχνει η Honda στο να διατηρήσει τα σκύπτρα.

Ο πρωταθλητής Casey Stoner έγραψε ένα προσωπικό blog στο site της Repsol Honda το οποίο ανάφερε: «Πρώτα από όλα καλωσορίσατε στο blog μου. Έπειτα από ένα φανταστικό 2011, αποφάσισα με το μεγάλο χορηγό μας τη Repsol να μοιραστώ ένα blog και να χαρίσω στους θαυμαστές της Repsol Honda πληροφορίες για τη ζωή μου μέσα στην πίστα», έγραψε ο Stoner και πρόσθεσε: «Ο προπονητής μου ήταν μαζί μου το χειμώνα και κάναμε μαζί σκι, έτσι αισθάνομαι ανανεωμένος. Αυτή η χρονιά θα είναι σημαντική για μένα καθώς περιμένουμε να έρθει το πρώτο μας παιδί στον κόσμο».

O Αυστραλός πάντως θέλει να δει πρώτα τους αντιπάλους του στην πίστα για να βγάλει συμπεράσματα. «Γνωρίζουμε ότι θα έχουμε σημαντικό ανταγωνισμό. Η Ducati έχει προσπαθήσει πολύ όπως και η Yamaha, έτσι θα έχει ενδιαφέρον να βγούμε στην πίστα με τους υπόλοιπους. Είμαι σίγουρος ότι η Honda έχει κάνει φανταστική δουλειά με τη μοτοσικλέτα των 1000cc το χειμώνα και ανυπομονώ να ανέβω στη μοτοσικλέτα για να δω τι έχει γίνει, ελπίζω να ξεκινήσουμε δυνατά».

Ο Shuhei Nakamoto από τη μεριά του τόνισε πως οι Stoner και Pedrosa θα έχουν δυο πλαίσια στη διάθεσή τους. «Οι Stoner και Pedrosa θα έχουν δύο πλαίσια ο καθένας στη Sepang και θα τα συγκρίνουν όλο το τριήμερο. Αυτές οι μοτοσικλέτες που φέραμε εδώ είναι σχεδόν οι ίδιες με εκείνες της Βαλένθια τον Νοέμβριο με μικρές αλλαγές. Στην πραγματικότητα, ο Casey και ο Dani θα έχουν μια ίδια μοτοσικλέτα με τη Βαλένθια και μια διαφορετική στο πλαίσιο, από αυτά που μας ζήτησαν πέρυσι».

Αργότερα μέσα στην ημέρα θα έχουμε περισσότερες δηλώσεις και παραλειπόμενα από την παρουσίαση της Repsol Honda.

http://www.msfree.gr/ms.php?id=25759

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...