Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Μετα τον Χλεμπ, ο Καζίμ!

20120131 105525 Μετα τον Χλεμπ, ο Καζίμ!
Ακόμα ένα μεγάλο deal μετά τον Χλεμπ στο 90′; Σύμφωνα με ΜΜΕ της Τουρκίας, ο
Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία με τη Γαλατά για τον Καζίμ-Καζίμ με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο δεξιός μεσοεπιθετικός της Γαλατάσαραϊ Καζίμ Καζίμ (Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς όπως είναι το πλήρες όνομά του) έχει προταθεί στον Ολυμπιακό εδώ και λίγο διάστημα και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία, μιας και η διοίκηση της τουρκικής ομάδας έχει δώσει το «οκ».

Όπως αναφέρεται, οι ερυθρόλευκοι θα αποκτήσουν δανεικό τον 26χρονο ως το τέλος της σεζόν, έναντι του ποσού των 900.000 ευρώ που αντιστοιχεί στο υπόλοιπο του συμβολαίου του παίκτη έως το τέλος της σεζόν (αμείβεται με περίπου 1,6 εκ. ευρώ ετησίως). Παράλληλα, υπάρχει οψιόν αγοράς από τους

Πειραιώτες το ερχόμενο καλοκαίρι, σε περίπτωση που πείσει με την απόδοσή του.
Στην Τουρκική ομάδα θεωρούν ότι ο παίκτης δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, από τον περασμένο Ιανουάριο που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε, ενώ και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την «Τσιμ μπομ».

Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο να κλείσει το deal σήμερα με τον Χλεμπ, ενώ παράλληλα θα στραφεί και σε μια άλλη λύση για το δεξί άκρο, με τον Καζίμ Ρίτσαρντςμ αν και… αλμυρός, να είναι μεσα στα ονόματα που ακούγονται, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από την ΠΑΕ.

gazzetta.gr
http://www.greek-radar.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...