Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

CardioDefender ηλεκτροκαρδιογράφημα από το smartphone σας!

Τώρα το smartphone σας μπορεί να είναι μια συσκευή ECG επιτρέποντας σε σας για να ελέγξει το ρυθμό της καρδιά σας ενώ είστε σε κίνηση. Μια σχετικά νέα αλλά
ταχέως αναπτυσσόμενη ιατρική επιχείρηση τεχνολογιών γνωστή ως Genomics Everist έχει αναπτύξει το CardioDefender που είναι ένα σύστημα ECG (ηλεκτροκαρδιογράφημα) και σε συνδυασμό με τα smartphones ή tablets υπάρχει η δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείται με ακρίβεια την υγεία της Καρδιά σας.

Το CardioDefender είναι το πρώτο παγκοσμίως σύστημα πρώτο εγκεκριμένο smartphone ECG (ηλεκτροκαρδιογράφημα), που παρέχει τον έλεγχο ρυθμού καρδιών με εξαιρετική ακρίβεια για τους παθολόγους και τους ασθενείς ενώ είναι έξω από το νοσοκομείο.

Το CardioDefender έρχεται με ένα βραχιόλι όπου τα λουριά τοποθετούνται στον καρπό του ασθενή, συλλέγουν τα στοιχεία και τα μεταδίδουν σε ένα smartphone με μια εφαρμογή που τα αναλύει και αποθηκεύει. App στο smartphone θα προειδοποιήσει αμέσως το χρήστη εάν έχει βρεθεί με κάποιο πρόβλημα καρδιάς και ταυτόχρονα ο γιατρός τους θα ειδοποιηθεί για την κατάστασή του.

olataneatora.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...