Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Επόμενο βήμα η επιτάχυνση

Ο Valentino Rossi εντόπισε το πρόβλημα της καινούριας Ducati

Ο Valentino Rossi έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά που έκανε η Ducati
στην καινούρια μοτοσικλέτα του 2012. Ο Ιταλός αισθάνθηκε πολύ καλύτερο το μπροστινό της μοτοσικλέτας και σε συνδυασμό με την καλύτερη θέση οδήγησης μπόρεσε να οδηγήσει πιο φυσιολογικά. Το πρόβλημα τώρα είναι στην επιτάχυνση της μοτοσικλέτας. Ο Ιταλός δούλεψε πολύ στα ηλεκτρονικά και το πίσω αμορτισέρ για να λύσει το πρόβλημα, αλλά διαπίστωσε πως χρειάζονται νέα εξαρτήματα για να λυθεί το πρόβλημα.

Η βάση ωστόσο της μοτοσικλέτας τον κάνει αισιόδοξο διότι έχει πολλές δυνατότητες και «ακούει» στις αλλαγές που κάνουν οι μηχανικοί. Ο Rossi μετά το τέλος της τρίτης ημέρας τόνισε: «Η ομάδα είναι ικανοποιημένη με τον τρόπο που κύλησαν οι δοκιμές, ιδιαίτερα σήμερα. Με το 2:00.8, αρχίσαμε να κάνουμε αξιοπρεπείς χρόνους.
Τα δύο Honda Και τα δύο Yamaha είναι μπροστά μας, αλλά αυτό το τεστ ήταν το σημείο εκκίνησης για εμάς. Το πιο θετικό πράγμα που πετύχαμε είναι ότι το μπροστινό μας επιτρέπει να οδηγήσουμε όπως θέλουμε και η μοτοσικλέτα αντιδρά καλά στις αλλαγές και έχουμε ξεκάθαρες ιδέες για αυτά που μας λείπουν. Ιδιαίτερα, αν καταφέρουμε να βελτιώσουμε τη συμπεριφορά της μοτοσικλέτας στην επιτάχυνση, θα είμαστε σε θέση να κάνουμε ένα βήμα εμπρός».

Η δουλειά, όπως είναι λογικό, δεν σταματά εδώ καθώς η διαφορά από τις Honda και Yamaha είναι ακόμα σημαντική. «Γνωρίζω ότι η δουλειά στην Ducati δεν σταμάτησε καθόλου και τώρα με τις πληροφορίες που μαζέψαμε θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στους τομείς που επισημάναμε. Αυτό ίσως μας πάρει λίγο χρόνο, αλλά έχουμε χρόνο ακόμα πριν τον πρώτο αγώνα. Πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς, έτσι δεν ενθουσιαζόμαστε πολύ, αλλά είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που πάνε τα πράγματα μέχρι τώρα».

http://www.msfree.gr/ms.php?id=25818

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...