Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ρ.Σπυρόπουλος : θα ξεπεράσουμε την κρίση!

Ο Κος Σπυρόπουλος (Διοικητής ΙΚΑ) δεν υπάρχει περίπτωση να μην ζει σε ένα παράλληλο Σύμπαν ένα σύμπαν που έχει βαθειά της ρίζες στην κομματοκρατία και μάλιστα όταν τον ακούς να λέει ότι θα ξεπεράσουμε την κρίση με τόση σιγουριά ε! τότε μάλλον κάτι σοβαρό θα πρέπει να περιμένουμε τους επόμενους μήνες!.

Βαθειά ριζωμένος στο κομματικό Σύμπαν μας λέει της ίδιες αρλούμπες όπως και τα κομματικά ανδρείκελα του ΠΑΣΟΚ (και όχι μόνο). Ο Ρ. Σπυρόπουλος είναι Διοικητής του Ασφαλιστικού ταμείου ΙΚΑ και μόνο ότι υποστηρίζει την μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι ο άνθρωπος είτε είναι ανίκανος να πράξει έργο ή ακολουθεί εντολές εξ άνωθεν που πρέπει να εφαρμόσει.

Σήμερα το πρωί ήτανε ξανά στον Παπαδάκη (ΑΝΤ1) αλλά για ποιο λόγο; για την ενημέρωση των τηλεθεατών; δεν νομίζω όλη την ώρα σπαταλούσε τον χρόνο σε αόριστες απολογίες τύπου “έπρεπε να προσπαθήσουμε περισσότερα” και άλλα τέτοια ευτράπελα και αντί να πάει στη θέση του να δουλέψει, δουλεύει όλον τον κόσμο μέσα από τα κανάλια!

Εντάξει έτσι θα ξεπεράσουμε την Κρίση να είστε σίγουρος!


olataneatora.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...