Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Πήρε το πράσινο φως ο προϋπολογισμός 2012

vouli

Υπερψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία και εγκρίθηκε από τη Βουλή ο προϋπολογισμός του 2012. Συγκεκριμένα σε σύνολο 299 βουλευτών, «ναι» ψήφισαν 258, ενώ 41 καταψήφισαν.

Ο Λουκας Παπαδήμος στην ομιλία του πριν αναφέρθηκε για το δύσκολο 2012 που περιμένει όλους τους Έλληνες, και στο αβέβαιο περιβάλλον που πρέπει να εκτελεστεί.

«Βρισκόμαστε σε μια ιστορική συγκυρία μεγίστης ευθύνης. Ελάχιστες γενιές ήρθαν αντιμέτωπες με τέτοιας κρισιμότητες προσκλήσεις», υπογράμμισε ο κ. Παπαδήμος από τη βήμα της Βουλής, επισημαίνοντας ότι οι περιστάσεις επιβάλλουν «να υπερβούμε τις δυνάμεις μας»

«Η ιστορία δεν θα μας συγχωρήσει αν εγκαταλείψουμε τη μάχη για το μέλλον», σημείωσε, συμπληρώνοντας ότι η επιτυχία είναι υπόθεσή όλων και υπερβαίνει τις διαχωριστικές κομματικές γραμμές.

Ανέφερε επίσης ότι η Κρίση δεν είναι μια μπόρα που θα περάσει , αλλά θα έχει διάρκεια και είναι αποτέλεσμα λαθών και παραλείψεων που οδήγησαν στη συσσώρευση του δημοσίου χρέους.

Από εδώ και πέρα λοιπόν ας ετοιμαστούμε για ακόμα σκληρότερα μέτρα που θα βαρύνουν πάλι τους μικρομεσαίους, και όπως δείχνουν και τα έσοδα του Νοεμβρίου κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...