Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Παράξενο ουράνιο βουητό προβληματίζει τους επιστήμονες..(VIDEO)


Παγκόσμιο προβληματισμό έχουν προκαλέσει οι περίεργοι ήχοι από τον ουρανό που ακούγονται τα ξημερώματα σε διάφορες πόλεις του κόσμου.
Ο επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν την προέλευση του μυστηριώδους ήχου.
Τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε στην Κόστα Ρίκα, ενώ στο παρελθόν η βοή ακούστηκε στην Ουκρανία, τη νότια Σουηδία, τον Καναδά και τη βόρειο-ανατολική Αγγλία.


Στις περισσότερες χώρες η.. παράξενη βοή ακούστηκε τα ξημερώματα και κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει βρει μία πειστική εξήγηση για τον ιδιαίτερο ήχο που ακούγεται τους τελευταίους μήνες σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Την περίεργη βοή άκουσαν χιλιάδες κάτοικοι στην Κόστα Ρίκα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 9 Ιναουαρίου και εκατοντάδες άνθρωποι κατέγραψαν τον μυστηριώδη ήχο και ανέβασαν βίντεο στο Ίντερνετ, ζητώντας απαντήσεις... πολλές φορές στο Facebook και το Twitter. Είναι σαν να έρχεται από τον ουρανό, είπαν όσοι άκουσαν την βοή... Μεταξύ αστείου και σοβαρού, σχολίασαν πως πρόκειται για προειδοποιήσεις των Μάγια, για τα πρώτα σημάδια της "Αποκάλυψης".

Το βουητό ακούστηκε σε όλη σχεδόν τη χώρα από την Heredia μέχρι το Perez Zeledon.
Το θέμα είναι πρώτη είδηση σε πολλά ΜΜΕ στη χώρα μεταξύ αυτών και η αγγλόφωνη έκδοση Costa Rica News .

Η συζήτηση στο διαδίκτυο άναψε, αλλά κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει από που προέρχονται οι μυστηριώδεις ήχοι. Πριν από λίγους μήνες πάντως, παρόμοιος ήχος ακούστηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας... Αλλά και στη βορειοανατολική Αγγλία, τη νότια Σουηδία, τον Καναδά, τη Γαλλία... Και όμως οι επιστήμονες κάθε φορά λένε ότι δεν υπήρξε κάποια δραστηριότητα, όπως ένας σεισμός που θα έδινε μία πιθανή εξήγηση...

Οι θεωρίες είναι πολλές, άλλοι λένε για ένα υπερηχητικό αεροσκάφος τελευταίας τεχνολογίας που σπάει το φράγμα του ήχου... Στην Κόστα Ρίκα μίλησαν για μία γιορτή που γινόταν και έριξαν αμέτρητα πυροτεχνήματα, στην Ουκρανία ότι γίνονταν κάποια έργα στην περιοχή.



Ο Ronny Quintero σεισμολόγος δήλωσε για το γεγονός πως πρέπει να εξεταστεί την ώρα που έγινε και στην τοποθεσία ώστε να διευκρινίσει με βεβαιότητα πως ο ήχος δεν οφειλόταν σε κάποια σεισμική δόνηση. Ο ίδιος πρόσθεσε πως εξαρτώμενης της τοποθεσίας είναι εύκολο να αποκλείσει ή όχι την πιθανότητα τεκτονικής διάρρηξης.

Το σεισμολογικό και ηφαιστειακό ινστιτούτο OVSICORI της Κόστα Ρίκα έκανε γνωστό πάντως πως δεν υπήρξε κάποια γεωλογική δραστηριότητα στη χώρα.
Το περίεργο αυτό βουητό το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο, μοιάζει με το αντίστοιχο φαινόμενο στην Ουκρανία. Είναι απαραίτητο να σημειωθεί για όσους δουν το βίντεο από την Κόστα Ρίκα και αναρωτηθούν ποιος ακριβώς είναι ο ήχος, πως ούτε άνεμος υπήρχε ούτε η περιοχή που καταγράφηκε ήταν κοντά σε θάλασσα! Για όσους διαθέτουν ακουστικά θα ήταν καλύτερα να τα χρησιμοποιήσουν.

Στο Κίεβο το φαινόμενο παρουσιάστηκε στις 11 Αυγούστου 2011 και στο σχετικό βίντεο ακούγονται (στα ρώσικα) τα σχόλια ενός μικρού παιδιού προς τη μητέρα του, το οποίο λέει "Δέν ξέρφω μαμά τί είναι αυτοί οι ήχοι, μοιάζουν να έρχονται απο το πουθενά"! Και η μητέρα του συμφωνεί πως φαίνονται να είναι απόκοσμοι, μιας και δεν είναι ούτε ήχοι απο σειρήνες εργοστασίου ή κάτι άλλο παρεμφερές ούτε έχουν ξανακουστεί ποτέ!

Στο youtube στο link http://www.youtube.com/watch?v=y4nxUJDWZho έχουν ανέβει τα βίντεο από το περιστατικό σε κάθε πόλη που έχει προκαλέσει την διεθνή περιέργεια.

http://grblogs.gr/post/paraxeno-ouranio-bouito-problimatizei-tous-epistimones-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...