Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με φόρα από τα Ιωάννινα


Ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος...
υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Δόξα Δράμας στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής.
Οι «πράσινοι» μετά την νίκη επί του ΠΑΣ...
την Κυριακή δεν θέλουν να αφήσουν χαμένη την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται ώστε να γίνουν τα απόλυτα αφεντικά του τίτλου.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τις υπηρεσίες του Σιμάο, ο οποίος είναι τιμωρημένος ενώ εκτός αποστολής για ακόμα ένα ματς έμεινε ο ανέτοιμος Γιόσου Σαριέγκι. Με βάση λοιπόν τις απουσίες αυτές ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει το «τριφύλλι» με τους εξής:

Κάτω από τα δοκάρια θα διατηρηθεί ο Καρνέζης, με τον Βύντρα να γίνεται ο παρτενέρ του Μπιάρσμιρ στο κέντρο της άμυνας και τους Μαρίνο και Σπυρόπουλο και αγωνίζονται στα πλάγια. Από κει και πέρα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αναμένεται να ξεκινήσει ο Βιτόλο έχοντας στο πλάι του στην μεσαία γραμμή τον Κατσουράνη ενώ στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Ζέκα και Κουίνσι. Τέλος το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Λέτο και Κλέιτον.

Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστούν και οι εκπλήξεις από τον 66χρονο τεχνικό αν αναλογιστεί κανείς πως η Δόξα Δράμας είναι ουραγός στο πρωτάθλημα και για τους «πράσινους» ακολουθεί «φορτωμένο» πρόγραμμα στην συνέχεια.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μάκης Κατσαβάκης συμπεριέλαβε στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «μαυραετών», Δημήτρη Γελαδάρη. Συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός πήρε μαζί του στην Αθήνα 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Σέρεμετ, Θεοδωρόπουλος, Αμπουμπακάρι, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Αραβίδης, Στεργιανός, Λεάντρο, Βάντερσον, Σικαλιάς, Σοϊλέδης, Ρούτσης, Παπαδόπουλος, Γελαδάρης, Ουέλιγκτον, Αγγελούδης, Μπριλάκης, Ψυχογιός, Κάπελ.

Sportaction.gr
 http://24wro.blogspot.com/2012/01/blog-post_907.html#ixzz1jnLQdi51

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...