Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Στα χνάρια της Σ. Κρόφορντ η 10χρονη κόρη της,


Αριστερά η Σίντι Κρόφορντ και δεξιά η 10χρονη κόρη της Κάια Τζόρνταν Γκέρμπερ στην πρώτη διαφημιστική καμπάνια YoungVersace
Η Κάια ποζάρει στην πρώτη διαφημιστική καμπάνια YoungVersace,
Η μόλις 10 ετών κόρη της Σίντι Κρόφονρντ και του Ραντ Γκέρμπερ είναι το μοντέλο της πρώτης διαφημιστικής καμπάνιας της σειράς νεανικών ρούχων του οίκου Versace.

Με την αθωότητα των 10 της χρόνων αλλά γεμάτη αυτοπεποίθηση, σιγουριά και στιλ, η κόρη της Σίντι Κρόφορντ -η οποία υπήρξε μούσα του ιταλικού οίκου την δεκαετία του 90-, πόζαρε φορώντας ένα νεανικό ροκ σύνολο.

Η ομοιότητα της Κάια με την μητέρα της είναι εμφανής τόσο στην καλλίγραμμη -αλλά όχι καχεκτική- σιλουέτα της, στα πλούσια καστανά μαλλιά της αλλά και στην κλασική ομορφιά, στοιχεία που είχαν χαρίσει στην Σίντι Κρόφορντ τον τίτλο του top model.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που η Κάια επιλέχθηκε για την πρώτη διαφημιστική καμπάνια της νέας σειράς νεανικών ρούχων του οίκου Versace. Έχω τόσο ωραίες αναμνήσεις από την εποχή που δούλευα με τον Τζιάνι και την Ντονατέλα» ανέφερε η περήφανη μαμά Σίντι Κρόφορντ. «Το να βλέπω την κόρη μου να φωτογραφίζεται ήταν μια συναρπαστική εμπειρία. Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτή».

«Όπως ακριβώς η μητέρα της έτσι και η Κάια έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χάρισμα» ανέφερε η Ντονατέλα, που διευθύνει τον οίκο Versace έπειτα από τον θάνατο του αδερφού της Τζιάνι. «Η κάμερα την λατρεύει πραγματικά. Είναι υπέροχο να βλέπω την Κάια να ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της...» πρόσθεσε.

http://www.molibixarti.blogspot.com/2012/01/10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...