Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

SpareOne: Θα ξεχάσετε να το φορτίσετε!

SpareOne: Θα ξεχάσετε να το φορτίσετε!
Νέα καινοτομία από την Xpal Power (μητρική εταιρεία των Energizer και PowerSkin)
έχει χρησιμοποιήσει και αξιοποίηση όλη της την τεχνογνωσία για την κατασκευή του SpareOne, ένα κινητό τηλέφωνο που μπορεί να διατηρήσει την φόρτισή του για 15 έτη, απλά και μόνο με μια μπαταρία ΑΑ.

Ένα σημαντικό επίτευγμα στον τομέα αυτονομίας για τις μπαταρίες. Έχει σχεδιαστεί για να διανέμεται από χορηγούς, για χρήση στα ξενοδοχεία και κυρίως για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Το παρών τηλέφωνο βρισκόταν στην CES και εξωτερικά στην θέση της οθόνης ήταν τοποθετημένο ένα διάφανο πλαστικό και στο εσωτερικό διακρίνεται η μπαταρία.

Πρόκειται για ένα πολύ στιβαρό κινητό τηλέφωνο και στο εσωτερικό της μπαταρίας ξεχωρίζει ο μεγάλος πυκνωτής που υπάρχει για να μπορέσει να αντεπεξέλθει και να καλύψει τις ανάγκες ενέργειας. Υπάρχουν δύο LED για να δείχνουν το επίπεδο φόρτισης και την ισχύ σήματος.

Ένα από τα δυνατά του σημεία σαφώς είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας που θα χρειαστούν μερικά έτη για να μειωθεί αισθητά, ενώ χρήστες που έτυχε να το δοκιμάσουν στην CES, απογοητεύτηκαν με την ποιότητα ήχου κατά την πραγματοποίηση κλήσης. Πόσο κοστίζει; Μόλις 50 δολάρια, αλλά ελπίζουμε να μην έχει διετή εγγύηση εάν δοθεί στην αγορά!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=325387

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...