Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

AUDI A3 2012

newA3outs1
Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τον αντικαταστάτη του A3 ενός πολύ επιτυχημένου μικρομεσαίου της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας AUDI. Ένας αναγνώστης του carscoop κατάφερε...
να έχει ψηφιοποιημένες φωτογραφίες του νέου A3 3-door hatchback.
Αλλά η AUDI στην έκθεση CES στο Las Vegas αποκάλυψε το εσωτερικό του νέου αυτοκινήτου και στην εικόνα βλέπουμε ότι η εταιρεία ακολούθησε την επιτυχημένη συνταγή αναβάθμισης και οικειότητας που παρατηρούμε σε όλα τα μοντέλα της.

Εξωτερικά η σχεδίαση παραμένει στο βασικό σχέδιο που μας έχει συνηθίσει η AUDI αλλά και εδώ φυσικά είναι βελτιωμένο και ποιο σύγχρονο, όπως θα έπρεπε να είναι το Α3 του 2012. Ξεχωρίζει η μεγάλη εμπρός μάσκα με το λογότυπο της AUDI και οι προβολείς που είναι δανεισμένοι απευθείας από το RS3 sedan concept που παρουσιάστηκε πέρσι στη Έκθεση της Γενεύης.

newA3in

Το εσωτερικό έχει πολλά κοινά σημεία με το Α1 αλλά εντύπωση προκαλεί το υψηλό τούνελ στη μέση που παραπέμπει σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας. Επίσης η μεγάλη αναδιπλούμενη οθόνη στο ταμπλό είναι εργονομικά σε ιδανική θέση. Στα υπόλοιπα μέρη η AUDI ακολούθησε αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα.

Η AUDI επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή θα αρχίσει αργότερα αυτό το έτος και η πρώτη παγκόσμια παρουσίαση θα γίνει στην Έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο.

newA3outs2

Στο VIDEO που ακολουθεί είναι η παρουσίαση του AUDI A3 SEDAN CONCEPT στην έκθεση την Γενεύης του 2011.


olataneatora.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...