Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Συμβαίνει τώρα : Ομιλία Παπανδρέου στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Προφανώς αυτός ο άνθρωπος ακόμα πιστεύει ότι όλη η κυβέρνηση Παπανδρέου την τελευταία διετία δούλεψε πάρα πολύ σκληρά για να πάρουμε τους καρπούς από την σκληρή εργασία τους ….δηλαδή την ουσιαστική ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!!!!!!.

Αυτή ήταν η σκληρή δουλειά που έκαναν αυτά τα ανδρείκελα της εξουσίας, και ανάθεμα λέω όταν κάποιος δουλεύει τόσο πολύ σκληρά για να καταφέρει την χρεωκοπία της χώρας, πως θα είναι όταν κάποιος δεν δουλεύει καθόλου?

Ο ΓΑΠ αυτή τη στιγμή μιλά σαν αντιπολίτευση …ακριβώς σαν την τελευταία διετία να μην κυβέρνησε ο ίδιος αλλά κάποιο άλλο κόμμα, και μιλά ξανά για πάταξη της φοροδιαφυγής ότι συγκρουστήκαν με συμφέροντα (τώρα εδώ να κλάψουμε η να γελάσουμε) και μάλιστα τονίζει ότι είπαν ότι την αλήθεια στον Ελληνικό λαό. Δηλαδή εδώ και 32 χρόνια είμαστε ακόμα στο ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ !!!!!

Μάλιστα αναφέρει ξανά ότι για όλα τα δεινά της χώρας φταίει η ΝΔ (σίγουρα έχει βάλει το χεράκι της και αυτή) και το ΠΑΣΟΚ θα το πω ξανά προσπάθησε πάρα πολύ σκληρά για να βάλει την Ελλάδα στο σωστό δρόμο! σωστός δρόμος του ΠΑΣΟΚ είναι μάλλον το ΔΝΤ και ΔΝΤ=ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.

Το να βάζει φόρο σε ένα λαό δεν χρειάζεται να έχεις και ιδιαίτερη νοημοσύνη.. φόρος είναι λες …θα φορολογήσω τον χαμηλοσυνταξιούχο ε!! είναι τόσο δύσκολο να σκεφτείς ένα τέτοιο μέτρο? το να βάζεις 10 φόρους στα ακίνητα θέλει να έχεις 10 διδακτορικά να το σκεφτείς? και φυσικά όχι! έναν πίθηκο να τοποθετούσα στη Κυβέρνηση σίγουρα θα λάμβανε ποιο επαναστατικά μέτρα που θα αφορούσαν την ανάπτυξη! και μια αγελάδα να τοποθετούσα στο υπουργείο οικονομικών μάλλον οι φόροι θα ήταν το τελευταία που θα σκεφτόταν το ζώο.

Ο θεός να μας φυλάξει, αλλά ο θεός ζητά και από εσένα να κάνεις το πρώτο βήμα, και εάν ο Έλληνας ζει ακόμα σε ρυθμός 1981 τότε ο Θεός σίγουρα θα μας εγκαταλείψει!.

olataneatora.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...