Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΜΕΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

dimosio

Πόσες χιλιάδες φορές έχουμε ακούσει τη συγκεκριμένη φράση τα τελευταία 35 χρόνια ;

Όλοι μα όλοι οι φωστήρες που πήραν το τιμόνι της χώρας (με πορεία προς τα βράχια) ξέρανε πολύ καλά να κάνουν ένα πράγμα , να δίνουν υποσχέσεις χωρίς ποτέ να τηρούν φυσικά, εκτός τη χρυσή 25ετία 1981-2006 όπου οι υποσχέσεις γίνονταν πραγματικότητα, αλλά ποιες ήταν αυτές;

Μα φυσικά οι υποσχέσεις για διορισμό στο Δημόσιο ακόμη και στον Ιδιωτικό τομέα με ανθρώπους να προσεγγίζουν βουλευτές για να διορίσουν τα παιδιά τους στο Δημόσιο, με αντάλλαγμα μόνιμη κλειδωμένη ψήφος στο ανάλογο κόμμα. Φυσικά δεν φταίνε μόνο οι πολίτες για αυτό αφού και οι φωστήρες (στη λαμογια) κυβερνόντες άνοιξαν το δρόμο διάπλατα για να επεκταθεί αυτή η λαίλαπα των διορισμών.

Η υπόσχεση ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΜΕΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα γιατί και οι ίδιοι ήταν-είναι βουτηγμένοι στην απληστία και το εύκολο κέρδος. Όπου εύκολο κέρδος σημαίνει μίζες και καρέκλα.

Ψηφίσαν νόμους που τους έκαναν πάμπλουτους, και νόμους για να μην τιμωρούνται τα εγκλήματά τους, και τα εγκλήματα που έχουν κάνει μέχρι τώρα είναι πολλά στις ψυχές των Ελλήνων και δύσκολα θα γιατρευτούνε από τις επόμενες γενεές.

Το ερώτημα, είναι καλά οι Έλληνες άκουγαν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα αλλά στην Κάλπη όλα τα ξεχνούσαν και ξανά πάλι προς τη δόξα τραβά,ξανά πάλι απεργίες, ξανά βρισιές για τους Τρισκατάρατους βουλευτές αλλά όταν πλησίαζαν στην κάλπη είχαν ένα ελαφρύ χαμόγελο ικανοποίησης σκεφτόμενος “άντε τον βόλεψα τον γιόκα μου και την κόρη μου”!

Προτείνω αντί να ΠΑΤΑΞΟΜΕΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ όπως διαλαλούσαν οι φωστήρες να πάρουμε σαν λαός πρωτοβουλία με ένα νέο μήνυμα ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΜΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και από εκεί και πέρα όπερ έδει δείξε !.

Αλήθεια εσείς τι λέτε; θα την πατάξουν αυτή την καταραμένη φοροδιαφυγή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...