Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

HTC HD2 : ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ

HD2Android

Τι και αν παρουσιάστηκε δυο και κάτι χρόνια πριν, δεν λέει με τίποτα να τα παρατήσει και με τη βοήθεια των XDA δείχνει ότι έχει ακόμα μέλλον.

Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η κοινότητα XDA και οι developers εκεί όπου πραγματικά έχουνε ξεζουμίσει την συσκευή. Η νέα φορεσιά για το HD2 δεν είναι άλλο από το Android 4.0 Ice Cream Sandwich ROM όπου κατάφεραν να την προσαρμόσουν για την συσκευή αυτή.

Βέβαια υπάρχουν ακόμα προβλήματα νεότητας αλλά πολύ σύντομα όπως λένε τα παιδιά εκεί όλα θα λυθούν και ο παππούς (HD2) θα κοιτά στα μάτια πολύ σύγχρονες συσκευές.

Όλα ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο του 2009 με την HTC να ανακοινώνει το HD2 με εκπληκτικά για την εποχή του χαρακτηριστικά όπως 1 GHz επεξεργαστή, 512 κεντρική μνήμη , υποστήριξη microsd μνήμη έως και 32 GB , 5 megapixel camera, ανάλυση οθόνης 800Χ480.

Η συσκευή ερχόταν με WINDOWS MOBILE 6.5 και με τον καιρό οι του XDA βγάλανε ROM για Android, meego, αλλά και το νέο λειτουργικό της MICROSOFT Windows Phone 7 με αποτέλεσμα το HD2 να είναι το μοναδικό κινητό στον κόσμο που έτρεχε τόσα πολλά λειτουργικά συστήματα.
Η νέα Android 4.0 Ice Cream Sandwich ROM  κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και ήδη έχει δεχτεί τις πρώτες βελτιώσεις ώστε το HD2 να τρέχει απρόσκοπτα και με την νέα ROM.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της συσκευής είναι η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής ώστε και μετά από 2 χρόνια χρήσης τίποτα να μην δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Άραγε το Android 4.0 Ice Cream Sandwich θα είναι η τελευταία ROM που θα φορτώσει αυτή η καταπληκτική συσκευή; για να δούμε !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...