Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΕΥΡΩ THE PARTY IS OVER ;


BurnEuro

To Ευρώ σε μεγάλο κίνδυνο και ένα μεγάλο παζάρι τρομοκρατίας αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά για την Ευρωζώνη.

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης μας έρχεται από την Αγγλία και συγκεκριμένα από τον τραπεζικό όμιλο της χώρας. Με επίσημη ανακοίνωση που έγινε σήμερα ο σύνδεσμος Αγγλικών Τραπεζών επεσήμανε για τους προβλεπόμενους κινδύνους που αφορά την ευρωζώνη και το κυρίαρχο νόμισμα το ευρώ.

Τι προσπαθούν να πετύχουν οι μεγάλοι οίκοι αξιολόγησης φτάνοντας να υποβαθμίζουν χώρες όπως η Ιταλία και πρόσφατα η Γαλλία ; Θέλουν την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης; υπάρχει κάποιο σκοτεινό σχέδιο για αναβρασμό όλου του πλανήτη;

Κάθε μέρα βλέπουμε όλο και χειρότερα νέα που αφορά τις οικονομίες των κρατών , που όλο και συχνότερα τα μικρά και αδύναμα κράτη βάλλονται από παντού και αυτό συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Ευρωζώνη με την Ελλάδα σχεδόν χρεωκοπημένη και Ισπανία, Ιταλία να ετοιμάζονται για τον δεύτερο κύκλο κατάρρευσης.

Η Ευρώπη μουδιασμένη κοιτά αλλά δεν αντιδρά και πολύ γρήγορα σε αυτή τη λαίλαπα που καταφτάνει στέλνοντας εάν τελικά επαληθευτούν τα σενάρια, το βιοτικό επίπεδο των λαών δεκάδες χρόνια πίσω, και το οι “πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι”  θα ισχύει από εδώ και πέρα περισσότερο από ποτέ.

Τα Ευρωπαϊκά τζιμάνια θα πρέπει να αντιδράσουν άμεσα γιατί όλα κρέμονται από μια κλωστή και μια εξαιρετικά κοφτερή λεπίδα πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής για να δώσει ένα τέλος σε ένα δημιούργημα που άρχισε πριν παρά πολλά χρόνια, την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...