Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ

holer

Ένα κομμάτι μετάλλου 3ων λιβρών βρέθηκε στο πάτωμα αποθήκης σε Εταιρεία στην Μασαχουσέτη την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου.

Αυτό όμως που το έκανε αξιοσημείωτο ήταν η μαύρη τρύπα που ανακαλύφθηκε επάνω στην οροφή. Υπάλληλος της εταιρείας ο Andrew McWilliams δήλωσε "Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς έπεσε, αλλά το βρήκαμε στις 11 η ώρα το πρωί"

Οι εργαζόμενοι το ανέφεραν στην Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA), όπου έστειλαν αμέσως έναν επιθεωρητή να ερευνήσει. Αρχικά όλοι είχαν υποθέσει ότι το κομμάτι του μετάλλου μπορεί να έχει πέσει από ένα περαστικό αεροπλάνο, αλλά η FAA στη συνέχεια απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτό, σύμφωνα με το CBS.

“Δεν έχουμε ιδέα τι είναι. Σε αυτό το σημείο, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε. Καμία ένδειξη», δήλωσε ο λοχαγός Τζον Ρότζερς. «Αυτό θα έπρεπε να ήρθε με σημαντική δύναμη ή ταχύτητα για να περάσει την οροφή αποθήκης και να προκαλέσει βλάβη”

Μια πιθανότητα είναι ότι το κομμάτι μετάλλου μπορεί να έχει πέσει από το διάστημα. Υπάρχουν περίπου 20.000 κομμάτια από ανθρωπογενή σκουπίδια σε χαμηλή γήινη τροχιά που είναι τόσο μεγάλα όσο ή μεγαλύτερο από το κομμάτι που συνετρίβη στην αποθήκη. Αυτά συνήθως καίγονται κατά τη διάρκεια της επανεισόδου όταν πέφτουν στην ατμόσφαιρα της Γης, αλλά αρκετά μεγάλα κομμάτια καταλήγουν περιστασιακά στο έδαφος.

Οι έρευνες για το μυστηριώδες αντικείμενο συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...