Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

TRIUMPH 125cc και μικρού κυβισμού HARLEY! Οι φήμες που φαίνεται ότι θα επιβεβαιωθούν σύντομα.


photo 
 Τις φήμες σχετικά με τις προθέσεις τις Triumph να κατασκευάσει και ένα 125αρι (εκτός από το μονοκύλινδρο 250/350 που έχει επιβεβαιωθεί) τις ακούμε από τότε
που ανακοινώθηκε η δημιουργία εργοστασίου της στην Ινδία.

Η αναδημοσίευση άρθρου ινδικής οικονομικής εφημερίδας από το Visordown.com απλά επιβεβαιώνει τις προθέσεις της αγγλικής εταιρείας. Όπως φαίνεται ετοιμάζουν  έναν δούρειο ίππο που θα τους βάλει στη τεράστια ινδική αγορά, αλλά ταυτόχρονα θα χρησιμοποιηθεί σαν μοτοσυκλέτα μύησης των νεαρών αναβατών στην ευρωπαϊκή αγορά, όπου τα 125άρια αποτελούν αναγκαστικό σκαλοπάτι.

Οι άνθρωποι της Triumph αρνούνται τις φήμες αλλά το ινδικό δημοσίευμα τους διαψεύδει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ινδικής εφημερίδας, εκπρόσωποι της εταιρείας την προηγούμενη χρονιά, ήρθαν σε επαφή με υποψήφιους προμηθευτές εξαρτημάτων που χρειάζονται για την υλοποίηση του project. Στα σχέδια τους φυσικά είναι η κατασκευή του μοντέλου στην νέα μονάδα της Triumph που θα λειτουργήσει στην Ινδία μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς. Εκεί θα συναρμολογούνται τα ήδη γνωστά μοντέλα της εταιρείας που θα πωλούνται στην ινδική αγορά, αλλά και τα μικρότερου κυβισμού που σχεδιάζονται ήδη. Το 250/350 λέγεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται, θα παράγεται ταυτόχρονα στην Βραζιλία και την Ινδία και αναμένεται στο τέλος του 2012, ενώ το 125άρι θα σχεδιάζεται να εμφανισθεί στο τέλος του 2013.

Σύμφωνα επίσης με δημοσιεύματα των Ινδών και η Harley Davidson ετοιμάζει νέο μοντέλο με βασικό στόχο την ινδική αγορά. Όπως είναι φυσικό, θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις συναρμολόγησης που και αυτοί διαθέτουν στην Ινδία. Θα είναι μικρού κυβισμού σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας αλλά όχι στην κατηγορία των 125cc όπως το Triumph. Ο κινητήρας θα είναι μεταξύ 500 και 750cc και θα είναι το μικρότερο και φθηνότερο Harley που έχουμε δει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

ΠΗΓΗ: Visordown.com  ΕΙΚΟΝΑ: LUCA BAR DESIGNS
http://www.motorsite.gr/article_det.php?racename=125TRIUMPH160412

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...