Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Formula 1 : αποτελέσματα FP1 & FP2 20-4-2012

2012FP1Bahrain
Σε ασφαλές περιβάλλον όσο αφορά τις καιρικές συνθήκες μετακόμισε η FORMULA 1 και συγκεκριμένα στο Bahrain. Καθόλου ασφαλές όμως δεν είναι για κάποιον ξένο η επίσκεψη στη χώρα
αυτή μιας και οι εξεγέρσεις των πολιτών καθημερινά είναι μεγάλες και ματωμένες επίσης. Το GP ήταν στο παραπέντε να ακυρωθεί αλλά η παράξενη εμμονή του Bernie Ecclestone για την πραγματοποίηση του αγώνα επηρέασε πολλούς παράγοντες και έτσι η FORMULA 1 ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα.

RedBullFront
Η μπροστινή αεροτομή της RED BULL RACING


Στα Πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά σήμερα η McLaren με τον L.Hamilton έδειξε το δρόμο και την ταχύτητα της McLaren. Στη συνέχεια η βελτιωμένη RED BULL με τον S.VETTEL πήρε δεύτερο στην κατάταξη χρόνο ενώ στην 3η θέση βρέθηκε  ο  Paul di Resta. Τελικά συμπεράσματα δεν μπορούν να βγούνε ακόμα από το Ελεύθερα δοκιμαστικά γιατί οι μηχανικοί δοκιμάζουν νέα εξαρτήματα πάνω στα μονοθέσια οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Σάββατο για να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα FP1
2012BahrainFP1



Στη δευτερη περίοδο ελευθερων δοκιμών το σκηνικό άλλαξε και η MERCEDES με τον N.ROSBERG βρέθηκαν στην πρώτη θέση δίνοντας ετσι μια μικρή γευση για το τι θα συμβεί αύριο. Το δυδιμο της RED BULL κατέλαβε τις θέσεις 2 και 3 δείχνοντας πολύ καλή ταχύτητα υστερα από τις αναβαθμίσεις ενώ στην δευτερη περίοδο η McLaren προβληματιστηκε με το setup του μονοθεσίου. Το βράδυ ολες οι ομάδες θα δουλέψουν στα δεδομένα που πήραν σήμερα και έτσι αυριο ίσως δούμε διαφορετική κατάσταση σε μερικά μονοθέσια.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα FP2
2012BahrainFP2

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...