Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Alfa Romeo 4C

ALFA 4C
Όλα δείχνουν ότι το πανέμορφο COUPE της ALFA ROMEO 4C θα βρει το δρόμο προς την παραγωγή αλλά όχι φέτος αφού από έγκυρες πηγές από τη μητρική εταιρεία FIAT θα γίνει πραγματικότητα το 2013.

Μάλιστα το νέο COUPE θα κατασκευάζει η MASERATI αδελφή εταιρεία του GROUPO FIAT για λογαριασμό της ALFA ROMEO και θα είναι ένα αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής αφού δεν θα ξεπερνά τα 2500 κομμάτια το χρόνο.



Η MASERATI έχει τεράστια εμπειρία σε χειροποίητα σπορ αυτοκίνητα και είναι ο ουσιαστικότερος λόγος που επελέγη για την κατασκευή του νέου μικρού COUPE αλλά και η ALFA ROMEO θέλει διακαώς με αυτό να επιστρέψει στην Αγορά των Η.Π.Α και ελπίζει σε καλύτερο μέλλον ύστερα από την αποτυχημένη προσπάθεια που έκανε αρκετά χρόνια πριν.

Το αυτοκίνητο θα έχει πίσω κίνηση και ο κινητήρας θα είναι στο κέντρο 1.8 λίτρων υπερτροφοδοτούμενος και άμεσου ψεκασμού με συνολική απόδοση κοντά στους 250 έπους, και σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος (κάτω από 1000 κιλά) αναμένετε να δώσουν στο COUPE αξιοζήλευτες επιδόσεις.

Η 4C παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο στην Έκθεση της Γενεύης το 2011 και απέσπασε κολακευτικά σχόλια από όλους εντυπωσιάζοντας με την όμορφη εξωτερική εμφάνιση. Όσο αφορά στο Ταμείο οι φανατικοί της εταιρείας να περιμένουν μια τιμή κοντά στις 50.000 ευρώ για αυτό το ξεχωριστό COUPE.


ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...