Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Formula 1 : S.VETTEL στην πρώτη του POLE για το 2012

2012BahrainQual
Η βελτίωση για την ομάδα της RED BULL φαινόταν από τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά αλλά ήταν λίγο δύσκολο κανείς να ποντάρει για την 1η θέση βλέποντας McLaren και MERCEDES
σε εξαιρετική φόρμα και πάντα με πολύ καλούς χρόνους.


2012BahrainQual_SVΈτσι την πρώτη θέση ύστερα από έναν αψεγάδιαστο γύρο πήρε ο Γερμανός S.VETTEL με δεύτερο και πολύ κοντά του τον L.HAMILTON. Στην 3η θέση ο M.WEBBER κάνοντας το 1-3 για την RED BULL.





McLaren2012
Στην 4η θέση ο J.BUTTON που θα ήθελε κάτι καλύτερο, αλλά χάρη στη σταθερότητα που έχει στον αγώνα μπορεί να κάνει και την έκπληξη αύριο. Ο N.ROSBERG περίμενε πολλά περισσότερα σήμερα και η 5η θέση σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο όταν στοχεύεις στη κορυφή.


Στην 6η θέση ο Daniel Ricciardo πέτυχε ένα ονειρικό αποτέλεσμα για την STR-FERRARI αλλά τα δεδομένα για τον αγώνα αύριο θα είναι τελείως διαφορετικά γιατί το μονοθέσιο θα πρέπει να κρατήσει την ταχύτητά του για όλη την διάρκεια του αγώνα. 2012BahrainQual_RGΣτην 7η θέση ο R.GROSJEAN με τη LOTUS-RENAULT που εντυπωσίασε στην δεύτερη περίοδο των δοκιμαστικών βγήκε μόνο μια φορά στην πίστα για χρονομετρημένο γύρο και έτσι δεν μπορούσε να κάνει και κάτι για να βελτιώσει τον χρόνο του.



Στην 8η θέση άλλο ένα καλό αποτέλεσμα για τον S.PEREZ ενώ ο F.ALONSO δεν πήρε χρόνο προστατεύοντας με αυτόν το τρόπο τα Ελαστικά του γιατί με την ζέστη που επικρατεί στο Bahrain τα ελαστικά αύριο θα περάσουνε δύσκολες ώρες και αναμένονται προς το τέλος του αγώνα μεγάλες ανατροπές.

RonDennis

Από τις εκπλήξεις σήμερα είναι ο K.RAIKKONEN που δεν κατάφερε να μπει στην 10αδα αφού η ομάδα αποφάσισε να μην κάνει ξανά προσπάθεια στην δεύτερη περίοδο δοκιμαστικών ελπίζοντας ότι ο χρόνος του θα είναι αρκετός να τον κρατήσει στην 10αδα. Με τον ίδιο τρόπο και ο M.SCHUMACHER έμεινε στην 18η θέση αλλά στην πρώτη περίοδο δοκιμαστικών.



2012BahrainQual2

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των επίσημων δοκιμαστικών
2012BahrainQual_Tab






ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...