Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Η Motorola κάνει μήνυση στην Apple για παραβίαση πατέντων

Η Motorola κάνει μήνυση στην Apple για παραβίαση πατέντων
Μέχρι τώρα η Apple ήταν αυτή που έκανε μηνύσεις σε κατασκευαστές που χρησιμοποιούσαν Android όπως η HTC και η Samsung αυτή τη φορά όμως η Apple είναι αυτή που δέχεται τη μήνυση.
Συγκεκριμένα η Motorola έκανε μήνυση στην Apple για πατέντες της που παραβιάζει το νέο iPhone 4S αλλά και όσον αφορά την υπηρεσία iCloud, η Motorola λέει ότι η...
Apple έχει παραβιάσει όχι μια όχι δυο αλλά έξι πατέντες που της ανήκουν. Ανάμεσα στις πατέντες που έχει παραβιάσει η Apple σύμφωνα με την Motorola είναι και η «U.S. Patent No. 5,710,987 - receiver having concealed external antenna», η «U.S. Patent No. 6,008,737 - apparatus for controlling utilization of software added to a portable communication device» και η «U.S. Patent No. 6,377,161 - method and apparatus in a wireless messaging system for facilitating an exchange of address information»

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους λόγους που η Google αγόρασε τη Motorola ήταν να απόκτηση τα διακαιώματα της εταιρίας σε διάφορες πατέντες ώστε να της χρησιμοποιήσει ενάντια στην Apple, μάλιστα ένας από τους όρους της εξαγοράς λέει ότι η Motorola μπορεί να προχωρήσει σε μηνύσεις μόνο άμα το επιτρέψει η Google.

Μέχρι στιγμής η Apple δεν έχει δώσει απάντηση για τη μήνυση της Motorola και της Google αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει τώρα που αυτή δεν είναι ο μηνυτής αλλά ο μηνυόμενος.

[ via ] [ via ]
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=326613

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...