Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Η Δέσποινα Βανδή και το κύκλωμα τοκογλυφίας!


Αποκαλύψεων συνέχεια για το κύκλωμα των τοκογλύφων που δρούσε στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική τα τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso»οι τοκογλύφοι είχαν μπλέξει στα δίχτυα τους τον Ντέμη Νικολαίδη αλλά στο «στόχαστρο» τους είχε μπει και η Δέσποινα Βανδή.

Σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» η συμμορία από τη Θεσσαλονίκη έβαλε στο στόχο του πέρα από την ακίνητη περιουσία του ζευγαριού και τα χρήματα της Δέσποινας Βανδή. Από τις τηλεφωνικές συνομιλίες των δραστών που κατέγραφαν οι αστυνομικοί, προκύπτει πως για μια «νέα δουλειά» που είχε ζητήσει να γίνει ο πρώην ποδοσφαιριστής, οι τοκογλύφοι ήθελαν να εντάξουν στους όρους του δανείου και την περιουσία της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Ο Ντέμης Νικολαίδης φέρεται να πήρε τον Αύγουστο του 2010 το ποσό των 350.000 ευρώ καταβάλλοντας μηνιαία δόση ύψους 51.800 ευρώ. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής δανείστηκε με μηνιαίο επιτόκιο 10%. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Ντέμης Νικολαίδης ζήτησε από την εγκληματική οργάνωση και νέο δάνειο, χωρίς να διαπιστωθεί αν τελικά προχώρησε η συναλλαγή.

Η εφημερίδα δημοσίευσε τους διαλόγους των δύο τοκογλύφων που συζητούσαν τους όρους που θα έθεταν στον ποδοσφαιριστή για να του δώσουν το νέο δάνειο.«…Δηλαδή, αν έχει κάποιο “καθαρό” ακίνητο, οτιδήποτε. Να βάλει της γυναίκας του. Ας βάλει της γυναίκας του να είμαστε καλυμμένοι. Ξέρεις πόσο τον κόβω να θέλει τώρα; Καμιά 500-600 χιλιάρικα αυτός θα θέλει τώρα… Tο θέμα είναι θα ζητήσει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, το κατάλαβα…»

http://topeiraxtiri.blogspot.com/2012/01/blog-post_9461.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...