Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Επιστρέφουν στη ΔΕΗ οι πελάτες των Energa και Hellas Power


Στη ΔΕΗ επιστρέφουν από χθες τα μεσάνυχτα οι 200.000 περίπου πελάτες των εταιριών Energa και Hellas Power, ύστερα από την απόφαση του Διαχειριστή του Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ) να καταγγείλει τις συμβάσεις με τις δύο εταιρίες και να τις διαγράψει από το μητρώο προμηθευτών.


Σε κοινή ανακοίνωσή τους η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και ο ΔΕΣΜΗΕ επισημαίνουν ότι οι δύο εταιρίες δεν μπορούν πλέον να προμηθεύουν ηλεκτρική ενέργεια σε πελάτες αλλά και ότι η εξέλιξη αυτή δεν επηρεάζει την ηλεκτροδότηση των πελατών τους, ούτε απαιτείται από την πλευρά των καταναλωτών να προβούν άμεσα σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Η μετάβασή τους από τα μεσάνυχτα της 25ης Ιανουαρίου στη ΔΕΗ θα γίνει αυτόματα και σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου θα πρέπει σε διάστημα τριών μηνών να επιλέξουν τον προμηθευτή της αρεσκείας τους (ΔΕΗ ή κάποιον τρίτο) και να υπογράψουν νέα σύμβαση. Στο διάστημα αυτό οι καταναλωτές θα τιμολογούνται με τα γνωστά δημοσιευμένα τιμολόγια της ΔΕΗ που ισχύουν για όλους.

Η ΔΕΗ έθεσε επίσης σε λειτουργία ειδική τηλεφωνική γραμμή 214-214-2000 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα - Κυριακή, 08:00 - 20:00) για τους πελάτες των δύο εταιριών.
 
newsbeast.gr
http://himaira.blogspot.com/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...