Σάββατο 14 Απριλίου 2012

FORMULA 1 : N.Rosberg και MERCEDES κυριάρχησαν στα δοκιμαστικά στην Κίνα

Nico Rosberg
Η MERCEDES έδειχνε σημεία βελτίωσης από τους πρώτους αγώνες αλλά σήμερα στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά μάλλον  βάζει υψηλούς στόχους για φέτος και με
την κατάκτηση της POLE σήμερα με τον πανευτυχή N.ROSBERG δείχνει να βρίσκετε στο σωστό δρόμο.

Στην Δεύτερη θέση βρέθηκε ο L.HAMILTON που δεν μπόρεσε να αντιδράσει στον τέλειο πρώτο γύρο του Nico αλλά με την ποινή 5 θέσεων που έχει από την αλλαγή του κιβωτίου ταχυτήτων ο Άγγλος θα ξεκινήσει από την 7η θέση αύριο.

Ο Michael Schumacher κατάκτησε την 3η θέση εύκολα αλλά μια άλλη έκπληξη ακούει στο όνομα του Kamui Kobayashi όπου με την SAUBER-FERRARI πήρε την αναπάντεχη 4η θέση.
Από εκεί και πέρα πολύ καλή η απόδοση του K.Raikkonen με την LOTUS-RENAULT στην 5η θέση αλλά και μια μικρή απογοήτευση για τον J.BUTTON που δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 6η θέση!.
Αλλά που είναι η RED BULL RACING; κάπου χάθηκε σήμερα η μπάλα με τον S.VETTEL να μένει εκτός Q3 αλλά και τον M.WEBBER να βρίσκετε μόλις 7ος στην πίστα που πέρσι η ομάδα επικράτησε πολύ εύκολα.

Απογοήτευση και στην FERRARI με τον F.ALONSO μόλις 9ο και πίσω από τον S.PEREZ με την άλλη SAUBER-FERRARI και μάλλον στην Ιταλική ομάδα θα χρειαστούνε να δουλέψουνε πολύ σκληρά εάν θέλουνε να φτάσουνε την κορυφή.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα
2012Chinese qual

























ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...