Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Επιχείρηση για την Σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου


Αυτή τη στιγμή η Αστυνομία και άτομα του ΣΔΟΕ είναι στο σπίτι του Κου Τσοχατζόπουλου ύστερα από χθεσινή εντολή δικαστικού εισαγγελέα για ελλιπές Πόθεν Έσχες του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Προφανώς αυτή τη στιγμή ζούμε και τις πρώτες στιγμές θεατρινίσου από τα δυο μεγάλα κόμματα αφού έχουμε μπει πλέον και επίσημα σε προεκλογική περίοδο και θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι μπορούν να τιμωρήσουν και πρώην βουλευτές που κατασπατάλησαν δημόσιο χρήμα.

Φυσικά και όλο αυτό το σκηνικό είναι ένα θέατρο αφού ο Κος Τσοχατζόπουλος ήταν από τα μικρότερα ψάρια που “έκλεψαν” και λογικό είναι το μεγαλύτερο να το καταβροχθίζει… τουλάχιστο μερικώς γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει ακόμα όσο αφορά για την τιμωρία του. Και όσο αφορά τα μεγαλύτερα ψάρια (Καρχαρίες) συνεχίζουν το καταστρεπτικό τους έργο και κάπου ενδιάμεσα υπάρχει και ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Η είδηση που τώρα εξελίσσετε και ανάλογα με την κατάληξή του θα είναι κεντρικό θέμα σε όλα τα κανάλια για αρκετές ημέρες και θα προσπαθήσουν να αντιστρέψουν οι …καρχαρίες το αρνητικό κλήμα για την ατιμωρησία πολιτικών. Φυσικά κάποιοι πολίτες αρκετά μεγάλης ηλικίας θα πέσουν στην παγίδα αλλά οι νεώτεροι (θέλω να πιστεύω) τους έχουνε πάρει χαμπάρι!

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...