Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 10/04/2012


Αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές στο Αιγαίο και λίγα χιόνια στα ορεινά της Στερεάς, περιμένουμε τη Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου 2012. Τα...
φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 18 στη Δυτική Ελλάδα, από 7 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 8 ως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βορείων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο περισσότερο ενισχυμένοι σε θυελλώδεις στις Κυκλάδες και το Ικάριο, αλλά σταδιακά από τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια και ασθενείς χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα, περιμένουμε τη Μεγάλη Τρίτη στην Αττική. Ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς αλλά στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερες. Ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό περισσότερο ενισχυμένοι σε θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό. Από το μεσημέρι και μετά θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση.

Λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις πρωινές ώρες περιμένουμε τη Μεγάλη Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς. Μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι πνέουν στο Θερμαϊκό αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν.
 
http://www.meteo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...