Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Έχουμε πάθει παράκρουση

Έχουμε πάθει παράκρουση
Τελικά στην σημερινή Ελλάδα όλα πάνε κατά διαόλου.Δεν λειτουργεί τίποτα σωστά από την κορφή ως τα νύχια αυτού του ρημαδοκράτους,δεν μπορείς να αρρωστήσεις...
γιατί δεν θα πάρεις τα φάρμακα σου γιατί απεργούν οι πάντες(δικαίως και αδίκως),πληρώσεις δεν πληρώσεις φόρους-χαράτσια δεν λέει τίποτα γιατί όλα τα λεφτά σου πάνε σε μια μαύρη τρύπα.Κόβουν μισθούς και συντάξεις από τους πολίτες για να πληρώσουν το χρέος που οι πολιτικοί δημιούργησαν αλλα γι`αυτό δεν φταίνε οι πολίτες.

Αυτό το τεράστιο κράτος που φτιάξανε και δεν το φτιάξαν οι πολίτες αλλά οι πολιτικοί έγινε για να εξυπηρετήσουν την δικιά τους καρέκλα.Αυτό φαντάζονταν όσοι αγωνίστηκαν για αυτή την χώρα???30+ χρόνια κυβερνούν 2 κόμματα τα οποία τελικά κατέστρεψαν την Ελλάδα και βοήθησαν φίλους και κολλητούς.Πρέπει σήμερα το 2012 τα άτομα με αναπηρία να μην μπορούν να πάρουν τα φάρμακα τους η να πάνε στους γιατρούς και να μην παίρνουν τα επιδόματα τους??Ο συνταξιούχος να παίρνει την πετσοκομμένη σύνταξη επειδή οι πολιτικοί κατέστρεψαν την κοινωνία.

Το αλλαλούμ που επικρατεί στην χώρα μας είναι άνευ προηγουμένου.Ο ένας πολιτικός αναιρεί τον άλλο το ένα κόμμα αναιρεί το άλλο με τις πρακτικές τους.Πλέον ζητάνε εκλογές τα κόμματα, και ζητάνε και αυτοδυναμία αλλά δεν ξέρω για πιο λόγο.Για να μας διαλύσουν ακόμα περισσότερο??Γενιές και γενιές μεγάλωσαν με την ελπίδα να γίνει η χώρα μας ένα φυσιολογικό κράτος που θα υπάρχει αξιοκρατία και ανάπτυξη.Αντί αυτού υπάρχει μνημόνιο,πετσόκομα,διάλυση και έχει ο θεός ακόμα.
Στην κυριολεξία δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και αυτό φυσικά είναι στημένο τόσο καλά από πολιτικούς και μέσα ώστε να υπάρχει σύγχυση για να πηγαίνουμε ακόμα βαθύτερα σε ύφεση και διάλυση της κοινωνίας.

Το σχέδιο είναι καλά στημένο και από πριν ξεπουλημένο και αυτό το ξέρουν οι πολιτικοί και κάνουν ότι μπορούν ώστε να γίνει πραγματικότητα.Ένα κράτος 10 εκατομμυρίων έχει 300 βολευτές-μαριονέτες αλλά ένα κράτος 10 εκατομμυρίων δεν έχει παιδεία και υγεία δυστυχώς και αυτό γιατί τα διέλυσαν και τα διέλυσαν αυτοί που κυβέρνησαν τόσα χρόνια και φυσικά εις γνώση τους.

Τόσα χρόνια που είχαμε την ακρίβεια της αρκούδας γιατί δεν υπήρχε και τότε το κίνημα της πατάτας??Τώρα το ανακάλυψαν και οι παραγωγοί??Πρέπει να μην υπάρχουν τόσοι μεσάζοντες και τα προιόντα να είναι πιο φτηνά αλλά ρε παιδιά αυτό έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια.Πριν δεν τους ενοχλούσε που τους έπαιρναν την παραγωγή τους σχεδόν τσάμπα.

Τους ενοχλούσε είμαι σίγουρος αλλά κάλυπταν την διαφορά από τις επιδοτήσεις και μετρίαζε αρκετά την χασούρα.Αλλά δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα.Πρέπει να πέσουν οι τιμές γενικώς για να ανασάνει ο πολίτης που δεν έχει γιατί του έκοψαν το μισθό του και του έκοψαν την σύνταξη.

Το χάλι μας δεν έχει τελειωμό δυστυχώς και θα ενταθεί ακόμα περισσότερο τους επόμενους μήνες.Τελικά όποιος αντέξει, και θα αντέξει όποιος έχει κάνει τα κουμάντα του και όσοι μένουν στην επαρχία γιατί η Αθήνα πέθανε κάθε μέρα γκετοποιείται και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
Περαστικά μας και για καλό και κακό ας έχουμε ανά χείρας το βαζάκι με την βαζελίνη γιατί με τους πολιτικούς που έχουμε το πή@@μα δεν ξέρεις που θα φτάσει.

ALL DAY NEWS
http://www.ramnousia.com/2012/03/exoyme-pathei-parakroysh.html#.T1fLtnngmSo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...