Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Apple The New iPad


H Apple ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα τον διάδοχο του iPad 2, βέβαια μην περιμένετε κάποια ιδιαίτερη ονομασία καθώς η Apple αποφάσισε να ονομάσει την...
νέα της ταμπλέτα “The New iPad” αφού όπως υποστήριξε ο Tim Cook δεν ωφελεί σε κάτι να υπάρχουν διαφορετικές ονομασίες. Πάμε όμως στην συνέχεια να δούμε τι το νέο μας προσφέρει.

Το νέο iPad έχει μια οθόνη ανάλυσης 2048×1536 pixels με pixel density 264ppi, πράγμα που την καθιστά άμεσα Retina Display ενώ όπως δήλωσε η Apple η ανάλυση του iPad είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτή μιας HDTV, οι ίντσες της έχουν μείνει οι ίδιες δηλαδή 9,7.

Ο επεξεργαστής που θα βρίσκεται μέσα στο σασί από αλουμίνιο ονομάζεται Α5Χ, είναι διπύρηνος αλλά με τετραπύρηνο Chip γραφικών, πράγμα που όπως δηλώνει η Apple το iPad  έχει περισσότερη ισχύ από το PS3 και το Xbox 360 αλλά είναι και 10 φορές γρηγορότερο από τον nVidia Tegra 3. Τρέχει την έκδοση 5.1 του iOS .

Οι κάμερες του έχουν αναβαθμιστεί και αυτές αφού πλέον το iPad χρησιμοποιεί μια κάμερα πίσω στα 5 megapixels με δυνατότητα εγγραφής βίντεο στα 1080p  (τα οπτικά της μέρη  είναι παρόμοια με αυτά του iPhone 4S) ενώ η μπροστά κάμερα ονομάζεται πλέον iSight ανάλυσης VGA.
Η συσκευή έχει την ίδια αναμονή με το iPad 2 ενώ έχει αυξηθεί ελάχιστα το βάρος και το πάχος της αφού μετράει 652 g και 9.4 χιλιοστά έναντι 8.8 χιλιοστά του iPad 2. Κατά τα άλλα είναι δυο όμοιες συσκευές.

Θα υποστηρίζει τα δίκτυα HSPA+  αλλά και LTE για Αμερική, ενώ τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά περιλαμβάνουν Bluetooth 4.0 και  Wi-fi (a/b/g/n).  Oι εκδόσεις και οι τιμές του θα είναι ακριβώς ίδιες με αυτές του είχε το iPad 2  όταν είχε κυκλοφορήσει, δηλαδή

Τιμές Wi-Fi only
• 16GB – 499 δολάρια Αμερικής
• 32GB – 599 δολάρια Αμερικής
• 64GB – 699 δολάρια Αμερικής

Τιμές Wi-Fi και 4G
• 16GB – 629 δολάρια Αμερικής
• 32GB – 729 δολάρια Αμερικής
• 64GB – 829 δολάρια Αμερικής

Στην Ελλάδα πιθανόν θα έχουμε τις ίδιες τιμές αρκεί βέβαια όπου λέει δολάρια Αμερικής να βάλετε την λέξη Ευρώ. Τέλος, το νέο iPad  θα κυκλοφορήσει σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία και Ιαπωνία στις 16 Μαρτίου ενώ στις 23 Μαρτίου θα ακολουθήσουν άλλες 100 χώρες μαζί και η Ελλάδα.
Ακολουθεί το βίντεο Walkthrough καθώς και φωτογραφίες από το Theverge
 
 

 
 
 




 
http://www.madfortech.com/2012/03/apple-new-ipad-ta-panta-ola/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...